Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ona asi myslela zanet mocaku… kdo ma s tim problemy tak pak musi dodrzovat to ze jak pred sexem, ale predevsim i po se umyt aby se proste to sperma a jeji vytok nedostal k mocovy trubici a tam pak nedelal problemy… nekomu staci i blba masturbace a ma hned zadelano.
Zakladatelko, zkus se aspon sednou zadkem na okraj vany jako na bidetu a ze zadu to rychle osprchovat. Ono ja Te v tomhle chapu, bez sprchy po sexu neexistuju. Jinak hned problem s mocakem.
Opláchla bych se vodou z lahve na záchodě. Jinak já zas nechápu sprchu před sexem. Večer jo, ale přes den na to podle mě není čas, teď dítě 30minut bude spát, tak šup na to
. Neumím si představit se ještě před tím vystřídat ve sprše. My se chodíme mýt po sexu, já i chlap.
@Anonymní píše:
Opláchla bych se vodou z lahve na záchodě. Jinak já zas nechápu sprchu před sexem. Večer jo, ale přes den na to podle mě není čas, teď dítě 30minut bude spát, tak šup na to. Neumím si představit se ještě před tím vystřídat ve sprše. My se chodíme mýt po sexu, já i chlap.
Tak oni žádné dítě nemají, žejo. A nejspíš chodí do školy/práce a u rodičů se scházejí až večer. Tak logicky po celém dni venku si hodím sprchu, než skočím do peřin, ne?
Mám stejný názor jako většina ostatních, když sprcha, tak před. Po stačí otřít, případně dojít na wc a vyčurat ![]()
Pokud se zakladatelko i nějak vyplachuješ, tak si spíš zaděláš na problémy než aby to k něčemu pomohlo.
@Ernais jo vyplachuji se vždy po sexu, přijde mi naopak správné, že to sperma zevnitř dostanu ven, protože jsem hodně trpěla na záněty. Ač přítel dodržuje zvýšenou hygienu kvůli mně, tak samozřejmě né vždy je úplně čistý. Vypláchnu vodou a případně namažu jenamazolem. Neměla jsem od té doby žádný problém. Přijde mi to prostě logické, že se člověk umyje i vevnitř. Nepoužívám žádné gely a nic.
@unuděná píše:
Já jsem tedy nikdy to panické utíkání do sprchy po sexu nepochopila. Normální lidé se přece umyjí před sexem, protože jinak je to kekeš, a není nic hezčího, než po sexu usnout vedle sebe. Být chlapem, kterému holka pokaždé po sexu utíká do sprchy nebo se šmrdlá ubrousky, budu si připadat jak prašivejNeřeknu, po nějakém delším upoceném čísle, ale to si můžete načasovat když nejsou rodiče ve vedlejším pokoji, ne?
Tak některý chlap má při orgasmu spermatu hodně a co pak s tím? Necháš to vytéct na prostěradlo, zatímco mu budeš usínat v náručí a pak se v tom budeš celou noc válet? Navíc je zdravé se po sexu vyčůrat, takže když jdu na malou, vezmu to přes koupelnu. Aby to ze mě teklo ještě ráno, tak to děkuju, nemusím mít všechno.
@terien píše:
Tak některý chlap má při orgasmu spermatu hodně a co pak s tím? Necháš to vytéct na prostěradlo, zatímco mu budeš usínat v náručí a pak se v tom budeš celou noc válet? Navíc je zdravé se po sexu vyčůrat, takže když jdu na malou, vezmu to přes koupelnu. Aby to ze mě teklo ještě ráno, tak to děkuju, nemusím mít všechno.
Jo, vyčůrat, pořádně utřít a je to
Dělat si výplachy nebo se šmrdlat vlhčenými ubrousky až na čípku je zase totálně ujeté pro mě.
@Anonymní píše:
Opláchla bych se vodou z lahve na záchodě. Jinak já zas nechápu sprchu před sexem. Večer jo, ale přes den na to podle mě není čas, teď dítě 30minut bude spát, tak šup na to. Neumím si představit se ještě před tím vystřídat ve sprše. My se chodíme mýt po sexu, já i chlap.
Na sprše před sexem není co chápat, prostě si přirození po x malých potřebách vedle zadku po velké omyješ, aby takový hegeš do tebe chlap nestrkal a ty to na něj neroztahovala. Nějaká vášnivá rychlovka to omluví, ale aby to byl folklór, to si představit neumím
@unuděná píše:
Jo, vyčůrat, pořádně utřít a je toDělat si výplachy nebo se šmrdlat vlhčenými ubrousky až na čípku je zase totálně ujeté pro mě.
Výplachy a vytírání je zbytečné, ale s pocitem čistoty se mi tedy usíná líp, než se zaschlým spermatem na těle. Navíc jaký je rozdíl, jestli se odběhneš vyčůrat nebo omýt? Stejně musíš vstát a jít, takže romantické přitulení po akci se stejně nekoná.
@Russet píše:dobra rada
Tak u něj nespi
@unuděná píše:
Já jsem tedy nikdy to panické utíkání do sprchy po sexu nepochopila. Normální lidé se přece umyjí před sexem, protože jinak je to kekeš, a není nic hezčího, než po sexu usnout vedle sebe. Být chlapem, kterému holka pokaždé po sexu utíká do sprchy nebo se šmrdlá ubrousky, budu si připadat jak prašivejNeřeknu, po nějakém delším upoceném čísle, ale to si můžete načasovat když nejsou rodiče ve vedlejším pokoji, ne?
to ti nevadí, ze jsi z toho upatlana a tece to z tebe do postele? Ja bych neusnula, pokud nejsem zrovna totálně vyčerpána.
@terien píše:
Výplachy a vytírání je zbytečné, ale s pocitem čistoty se mi tedy usíná líp, než se zaschlým spermatem na těle. Navíc jaký je rozdíl, jestli se odběhneš vyčůrat nebo omýt? Stejně musíš vstát a jít, takže romantické přitulení po akci se stejně nekoná.
Tak když se nemůže vysprchovat, tak holt nemůže ![]()
@Venetia píše:
to ti nevadí, ze jsi z toho upatlana a tece to z tebe do postele? Ja bych neusnula, pokud nejsem zrovna totálně vyčerpána.
V době vášnivého sexu ve věku zakladatelky mi to teda fakt nevadilo natolik, abych u přítele nespala
Přece se nebudu běhat sprchovat po každém z 3-7 čísel za večer ne?
A nyní se klidně zajdu osprchnout samozřejmě, ale vystačila bych si s toaletou. Chvilku posedíš, vyčůráš, utřeš se a fakt ze mě pak už neteče ![]()
@unuděná píše:
V době vášnivého sexu ve věku zakladatelky mi to teda fakt nevadilo natolik, abych u přítele nespalaPřece se nebudu běhat sprchovat po každém z 3-7 čísel za večer ne?
A nyní se klidně zajdu osprchnout samozřejmě, ale vystačila bych si s toaletou. Chvilku posedíš, vyčůráš, utřeš se a fakt ze mě pak už neteče
ale smrdi to
Jeho matce vadí puštěná sprcha a že kukáte za dveřma je jí jedno?
Stačí se umýt ráno.
@Venetia píše:
ale smrdi to
Jako co?
Sperma utřeš na WC a pokud pak smrdíš ty, tak to asi není úplně v pořádku kočko ![]()