Srážka s blbcem, sousedem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
27.9.13 11:46

Náš děda na stará kolena, když už umřela babička, odpojil na půdě nějakou anténu na televizi, protože prej elektriku platí on. (dvougenerační dům, elektrika rozdělená, zvlášť se platí nahoře, zvlášť dole) :nevim: Když mu mamka řekla, že mu těch 50korun ročně dá, stejně se nenechal. Tak se zhádali, že on nedělá nic na půlce pozemku, že neseká trávu atd :zed:

• Citovat
  • Upravit
5455
27.9.13 11:49

@-Andrea- Řekni, že vám tam překáží, že je to vjezd do stodoly, kterou chcete využívat (co je mu po tom na co) :nevim: Ať si tam nacouvá, srovná, vytočí, ale parkuje si laskavě na svém pozemku. Kdyby to nepomohlo, vypustila bych mu pneumatiky, kdybych mu chtěla způsobit škodu, tak bych mu je rozřezala (ale to by tě nesměl chytit) nebo se kolem karoserie prošla s klíčem :lol: - no přeháním, já vím. Ale nesnáším takové bezohledné zmetky. Taky by se dalo zavolat na něho odtahovku, že vám blokuje vjezd do stodoly, ale před tím bych tam dala ceduli „neparkovat-vjezd“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
27.9.13 11:51

A pak se nesmíme divit, že soudům trvá věčnost než vyřeší závažné problémy, když se musí zabývat takovýma kravinama.
Ti sousedi jsou fakt mešuge… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.9.13 11:52

@Apaji Ty blaho, kohout me dostal :mrgreen: :mrgreen:

No, opravdu nekteri lidi jsou jak jebli pavlaci po hlave :))

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
27.9.13 11:53
@nikol.ondrášovka píše:
Náš děda na stará kolena, když už umřela babička, odpojil na půdě nějakou anténu na televizi, protože prej elektriku platí on. (dvougenerační dům, elektrika rozdělená, zvlášť se platí nahoře, zvlášť dole) :nevim: Když mu mamka řekla, že mu těch 50korun ročně dá, stejně se nenechal. Tak se zhádali, že on nedělá nic na půlce pozemku, že neseká trávu atd :zed:

Ty jo, to je sila!!! A co chces delat, ze

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
27.9.13 12:00
@chatwenna píše:
Ty jo, to je sila!!! A co chces delat, ze

pritom po nem mamka nikdy nectela aby pomahal, byl už starý, ale nečekala že bude dělat naschvaly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11370
27.9.13 12:16

Tak takovyhle prudici jsou moji prarodice. Mamka se za ne tak stydi, ze uz tam ani nejezdime. Muj praded kdysi uzavrel ustni dohodu, ze si soused muze postavit zed kousek bliz a tim posunul zed na jeho pozemek asi o pul metru. Tenkrat kvuli stekajici vode. Muj dedek to na katastru zjistil, a ted sousedy prudi a chce aby to sbourali. Coz nejde, protoze tam dostaveli podkrovi a zasahovalo by to k prarodicum. Oni si ted delaji naschvaly. Muj deda na ne po desate hodine posila policii kvuli hluku, ktery delaj jen tim, ze sedi na zahrade, moje babka ublizila jejich kocce, fotej si je, hazej jim mrtvy kraliky pres zed i odpadky atd. Sousedi si je zas nataceji aby meli dukaz k soudu. Tahne se to tretim rokem. Sousedka je mamy kamaradka a rekla ji, ze ji jednou rupnou nervy a postrilije. Mama rekla, ze by se ani nedivila. Sousedcin manzel je z toho druhym rokem na antidepresivech. K dovrseni vseho moje babi chodi po vesnici, vsem nadava a pak jde k sousedovym rodicum, co bydli dole ve vesnici a hazi jim shnily jablka do oken. Pak muj deda chodi po vesnici a rika, ze babce hrabe a musi ji zavrit do blazince. Starosta se pred nimi nechava zapirat, protoze uz jich ma dost. Jako vsichni ve vesnici. Fakt ostuda snima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.9.13 13:05

To je to samé, já teď koupila dům, k němu pozemky, podle katastrální mapy se mi zdálo, že je to divný, že musí mít soused ten plot s pergolkou a se skleníkem u mě na pozemku, šla jsem za ním slušně, on tvrdil, že ne, že se jedná asi o 6m2, jen aby se zarovnala nerovnost, nechala jsem to zaměřit a je to skoro 300m2. Tak prý je to jeho starý majitel mu to daroval, pak zemřel, daroval mu to před x lety ústně a je to jeho a hotovo, tečka. Že já jsem majitelem, že na katastru jsem já, že o darování není listina, že já to koupila, nezájem. Snažila jsem se domluvit po dobrém, až tak mi o to nejde, ať mi dá náhradou cíp jeho zahrady na druhé straně, ať nemusí boutat plot s podezdívkou, pergolu, sezení, skleník, to nechce, tak fajn, ať si to tedy odkoupí za cenu, za kterou já jsem to koupila, to nechce, je to prostě jeho :zed: takže soud a pak vymáhání plnění rozsudku, akorát to člověka obírá o čas, ale naštval mě, takže bude bourat plot a přesouvat pergolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.9.13 13:11
@terinka4444 píše:
To je to samé, já teď koupila dům, k němu pozemky, podle katastrální mapy se mi zdálo, že je to divný, že musí mít soused ten plot s pergolkou a se skleníkem u mě na pozemku, šla jsem za ním slušně, on tvrdil, že ne, že se jedná asi o 6m2, jen aby se zarovnala nerovnost, nechala jsem to zaměřit a je to skoro 300m2. Tak prý je to jeho starý majitel mu to daroval, pak zemřel, daroval mu to před x lety ústně a je to jeho a hotovo, tečka. Že já jsem majitelem, že na katastru jsem já, že o darování není listina, že já to koupila, nezájem. Snažila jsem se domluvit po dobrém, až tak mi o to nejde, ať mi dá náhradou cíp jeho zahrady na druhé straně, ať nemusí boutat plot s podezdívkou, pergolu, sezení, skleník, to nechce, tak fajn, ať si to tedy odkoupí za cenu, za kterou já jsem to koupila, to nechce, je to prostě jeho :zed: takže soud a pak vymáhání plnění rozsudku, akorát to člověka obírá o čas, ale naštval mě, takže bude bourat plot a přesouvat pergolu.

Ty jsi ostre devce :)

Jak to dopadlo? :)

• Citovat
  • Upravit
69235
27.9.13 13:13

@Apaji ty bydlíš u mě v baráku, že jo? A ta baba je moje sousedka 8o asi ne, oni si dali pod okno dva kohouty, jeden je málo, rvou se jak blbí, mají tři jorkšíry, nevím, jestli si někdo umí představit, co za kravál dokáže uděla smečka tří nevychovaných jorkšírů, soused je nahluchlý a nemůže spát, takž si ve dvě ránko sedí na balkóně, pouští si německé lidové a zpívá si.Byly dvě možnosti, buď by ho manžel zastřelil, souseda, nebo jsem nechala zesílit zeď, zdvojila okna, dala klimatizaci, aby se v létě v noci mohla zavřít a alespoň se vyspíme :zed: a to fakt bydlíme v totální prdeli, co má 18 obyvatel stálých a polovina z toho jsme my, nepomůžeš si, ticho a klid je asi na Marsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.9.13 13:13
@mejdylko píše:
Tak takovyhle prudici jsou moji prarodice. Mamka se za ne tak stydi, ze uz tam ani nejezdime. Muj praded kdysi uzavrel ustni dohodu, ze si soused muze postavit zed kousek bliz a tim posunul zed na jeho pozemek asi o pul metru. Tenkrat kvuli stekajici vode. Muj dedek to na katastru zjistil, a ted sousedy prudi a chce aby to sbourali. Coz nejde, protoze tam dostaveli podkrovi a zasahovalo by to k prarodicum. Oni si ted delaji naschvaly. Muj deda na ne po desate hodine posila policii kvuli hluku, ktery delaj jen tim, ze sedi na zahrade, moje babka ublizila jejich kocce, fotej si je, hazej jim mrtvy kraliky pres zed i odpadky atd. Sousedi si je zas nataceji aby meli dukaz k soudu. Tahne se to tretim rokem. Sousedka je mamy kamaradka a rekla ji, ze ji jednou rupnou nervy a postrilije. Mama rekla, ze by se ani nedivila. Sousedcin manzel je z toho druhym rokem na antidepresivech. K dovrseni vseho moje babi chodi po vesnici, vsem nadava a pak jde k sousedovym rodicum, co bydli dole ve vesnici a hazi jim shnily jablka do oken. Pak muj deda chodi po vesnici a rika, ze babce hrabe a musi ji zavrit do blazince. Starosta se pred nimi nechava zapirat, protoze uz jich ma dost. Jako vsichni ve vesnici. Fakt ostuda snima…

Nedaji si domluvit ani od mamky, od tebe?

• Citovat
  • Upravit
69235
27.9.13 13:17
@chatwenna píše:
Ty jsi ostre devce :)Jak to dopadlo? :)

zatím nijak, má to právník, sesmolil to a jde to na soud, půjde to rychle, já jsem vlastník a hotovo. Ani by ti mě tak o to nešlo, já ten dům koupila k pronájmu nikoliv pro nás na bydlení, ale jeho jednání mě točilo, až vytočilo. A mám další trumf, manžel mu řekl, že buď se zklidní, nebo to pronajme cikánům, a můj muž je tichá voda, nezvyšuje hlas, nehádá se, nemá rád střety a hádky, takový ten medvěd, co by se na něm dalo dříví štípat, a je stejně tak nebezpečný, je schopný tam během týdne nějakou tu milou rodinku nastěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.9.13 13:26

@terinka4444 Manzel ma sto bodu :)

• Citovat
  • Upravit
11370
27.9.13 15:02

@chatwenna vzhledem k tomu, ze jsme nikdx nemeli hezkej vztah s nimi, tak uz se nestykame spoustu let. Vse vime od te sousedky. S prarodici bydlu i jejich syn, a muj strejda je magor a to vlastne cely on vymyslel. Je ve vysluzbe a nudi se. On tam neni normalni nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí