Srazy s kamarádkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
27.2.21 18:32
@Popeladym píše:
Tech mutací ještě bude. Nejspíš dostaneme pokyn, začít se zahrabavat pod zem. Tohle, co teď vyhlásili, zas nepomůže, protože to, aspoň u nás, nefunguje. Pokud ano, už by za ten rok nějaký posun byl. Osobně neznám nikoho, kdo by nedodrzoval.

Já zas neznám nikoho, kdo by striktně dodržoval. Jako roušku do obchodu jo, ale jednu a tu samou v kapse, nevypranou, klidně 14 dní. Na návštěvě rodiny nebo kamarádů samozřejmě bez roušky. A to úplně stačí. Mutací je už teď několik tisíc, ale jenom pár je nějakým způsobem nebezpečnější. A ty tu bohužel teď máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
27.2.21 18:33
@Janasas píše:
@Šmoulice tak ono nejde s tím uspět, ale pak třeba at tu někdo nebrečí, že ho zastavili třeba policajti mezi okresy a má pokutu.. Prostě každý si nese za své činy důsledek..
MOje kaamrádka od března viděla rodiče jednou, nejsou rizikový, taky až tak mi přijde, že je to přehnané, když oni v létě byli podívat se někde, a naopak její máma 60 let, taky chodí k zubaři a jinde, bojí se mezi sebou.. Ona zavřená doma s dětmi, ona na bytě nepracuje už.. Takže kontakt nula, taky bych až takto toto neobětovala, ale jako, a bych těd řešila, kde půjdu popíjet s kamarádkama, to mě přijde, že ty lidi moc rozumu nepobrali

Ono se dá všechno krásně obechcat a okecat. Myslíš, že jsme tak blbí, aby jsme někam jeli bez “krytí zad”? :) To fakt nejsme.

A víš co? Já nevím jak tady dlouho budu, ani jak tady dlouho budou mí blízcí, rodina, kamarádi… A proto je potřeba si život užívat, jak můžeme! A ne si nechávat zakazovat a diktovat za kým smíme a za kým ne!
Každý si nese následky za své činy sám.
Pokud někdo sedí zavřený doma, ať sedí. Ale ať nám ostatním do toho nekecá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
27.2.21 18:38
@krajta píše: Škoda, že nikdo nevidí, kolik chudáků podnikatelů má za poslední rok milionové dluhy nebo exekuce.

Zaměstnané lopaty z fabrik to podnikatelům ještě přejí. :poblion:
Si přečti diskuze třeba na fb. To je hnus kolikrát. Každej si myslí, jak se podnikatelé po dotacích a kompenzačních bonusech koupou v prachách. :roll: Já to těm lidem vůbec nezávidím. A nedivím se, že jich spousta pracuje na černo.
Po těch slavných bonusech můžou jít maximálně tak spásat trávu. Kdyby nějaká byla :roll:
Taky bych makala na černo za každou cenu, kdyby na to přišlo. Já si nebuduju podnik x let, abych o něj pak přišla kvůli deb. ilní vládě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
27.2.21 18:43
@Šmoulice píše:
Ani s těmito kecy neuspěješ :mrgreen:

Nepotrebuji uspet :mrgreen: To at si potom ve svem svedomi vyporada kazdy rodic sam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.2.21 19:55

Ano, budu se se svýma kamarádkama i rodinou stýkat dál, chodíme hodně na procházky s kafíčkem a neznám vůbec nikoho, kdo by řekl že nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 20:34

Mam z cele situace psychicke problemy, ted budu klidne tri tydny vse prisne dodrzovat, protoze je to pro me alespon malicke svetlo na konci tunelu. Od ledna nam umreli tri lidi z blizkeho okoli, dva spolu slavili Silvestra, ja uz tohle nechci, uz nemuzu a tri tydny vse omezit je pro me to nejmensi. Nemohla jsem se s nima ani rozloucit, uz nechci sledovat neci pohreb online, uz nechci nechci zazivat tu beznadej. Urcite budu oznacena za magora nebo hysterku, ale dokud se to cloveka nedotkne, asi to tak nebere.

• Citovat
  • Upravit
7208
27.2.21 21:45
@Šmoulice píše:
A já jsem to nejspíš neměla a stejně se omezovat nehodlám. :mrgreen:Hoď se do klidu, vypni telku, net a vyraz ven nebo na nějakou kalbu s přáteli. Udělá ti to dobře :srdce:

Pro takové jako ty bych sanitku zakázala. Však si poraďte hrdinové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
27.2.21 21:47

Tady je vidět, že díky lemplům a flegmatikům se v tom budem koupat ještě dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32196
28.2.21 08:27

@GabinkaCh a feťákům, alkoholikům apod..bys sanitku poslala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.2.21 10:14

Vidam se se znamyma venku, driv na svaraku, ted s detma na kopci se sanema. Jezdim na bezky, kolo, beham, s detma porad nekam do parku blbnout… tez toho mam plne zuby. Ale o sousedovi, ktery vcera ve svem byte delal megansrozeninovou party a v 70m2 byte mel 10+ hostu si taky myslim, ze ma v hlave bramboracku. Ted dve noci predtim nez tu zavrou vse, protoze nam kolabuje nemocnicni personal. Taky rad zaparim, ale trosku selsky rozum pouzivat lidi. Ti hoste se rozlezou v pondeli do prace, pujdou do obchodu, k lekari a asi i na dalsi neodkladnou party a uz to jede mezi ostatni. Ja chci jet v cervnu- srpnu na dovolenou nekam, ale takto budeme asi zas jen v tom parku.

Na druhou stranu Nechapu co Babis s Hamackem vymysleji, meli uz davno vsem firmam prikzat homeoffice a tem co nemuzou dodat testy a povinne testovat a eliminovat nakazene z provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
28.2.21 11:51
@GabinkaCh píše:
Pro takové jako ty bych sanitku zakázala. Však si poraďte hrdinové

Cajk. Chlap mě tam prý kdyžtak hodí autem. :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
28.2.21 11:59

Ja se nemam moc s kym vůbec vidat. Tchýně je z jiného kraje, jednu kámošku mam v Berlíně, jednu obcas vidim, naposledy před Vánoci, jinak se bavim venku se sousedkama, ale nemít barak se zahradou, tak nevim, ale se dvema detmi vydrzet nekde v paneláku, to by byl velkej problém. Denně se vidim s rodiči a tak to i zůstane, ani to jinak nejde a ani bychom nechtěli. Už mě unavuje pořád poslouchat, jak jsme strašní a ať ještě vydržíme. Ještě? A dokdy? Tri tejdny? Tak určitě… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.2.21 12:38
@Šmoulice píše:
Ono se dá všechno krásně obechcat a okecat. Myslíš, že jsme tak blbí, aby jsme někam jeli bez “krytí zad”? :) To fakt nejsme.A víš co? Já nevím jak tady dlouho budu, ani jak tady dlouho budou mí blízcí, rodina, kamarádi… A proto je potřeba si život užívat, jak můžeme! A ne si nechávat zakazovat a diktovat za kým smíme a za kým ne!
Každý si nese následky za své činy sám.
Pokud někdo sedí zavřený doma, ať sedí. Ale ať nám ostatním do toho nekecá. ;)

Užívat za každou cenu, to je heslo tisícileti. Za tvé činy může klidně nést následky někdo jiný. To nevíš?

• Citovat
  • Upravit
4785
28.2.21 13:10

Vzhledem k tomu, že je pěkně, budu se vídat s rodinou nebo s kamarádkou někde venku na vzduchu. Až se tedy vyléčím z covidu :D Chápu, že lidi chtějí tak nějak žít, ale jít hlavou proti zdi pařbami v x lidech mi přijde teda ujetý. Já se nakazila nejspíš v práci, opatření jsme tam celkem dodržovali - více než předtím, vzhledem k tomu, že jsme v uzavřeném okrese, ale ne úplně na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
28.2.21 22:26
@Šmoulice píše:
Cajk. Chlap mě tam prý kdyžtak hodí autem. :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Musím napočítat do deseti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+