Srdeční ozvy - Ústí nad Orlicí

10652
3.4.11 18:06

Srdeční ozvy - ústí nad orlicí

Zdravím :mavam:
prosím o radu…mám se hlásit v nemocnici na monitor,zaregistrovat se a domluvit se na plánovaném SC.Mohla by mi nějaká mamina poradit kde v UO nemocnici se ten monitor dělá?Nikde na netu jsem to nenašla zítra bych tam chtěla jet mám to 20 km tak ať nejedu kdyžtak zbytečně kdyby tam nebyli nebo tak:-)předem mockrát děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
3.4.11 18:54

Ahojky,
na srdeční odezvy se hlas přímo na porodnici. Nejlepší bude, když si na netu najdeš tel. číslo na porodnici, zavoláš si tam a domluvíš se kdy máš přijet, protože jinak kontroly srdíčka dělají jen v úterý a čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.4.11 18:58

Ahoj, já v UO před 3 lety rodila, také SC, ale akutně pro alteraci ozev. V mobilu mám číslo přímo na porodnici 465 710 243, ale najdeš to i na webu. Buď zaparkujte před nemocnicí na tom velkém parkovišti, nebo lze vjet (ale nevím přesně za jakých podmínek) přímo do areálu, za vrátnicí a PNS doleva, tam je takové malé parkoviště. Vchod je jakoby v rohu v podloubí, výtahem nahoru a zazvoňte na příjem do porodnice. Hodně štěstí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.4.11 07:40

gabi super díky moc:) skočím přímo do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková