Poradna duly
Jana Čurdová
Janco ještě jsem zapomněla - já byla na testech krve minulé úterý a výsledky mám mít zítra. Tj. týden s tím, že chodím do Holic a posílají to do Pardubic. Takže záleží kam to posílají od vás.
Monaliso24
holt daň televize, už se vidím, jak volám po sídlišti..Marsupilami..domů, mimochodem je to něco jako žlutá opička s černými puntíky a děsně dlouhým ocáskema říká to je huba-buba, hubaha atd:-))
Tak hezky si užij hor:-))
Dobre rano ![]()
Tak jak se dneska vsem vede?Ja se dneska vyspala do ruzova,ani nevim proc,ale citim se vyborne ![]()
Panoramka a Kacatko
Dekuji za informace o materske v CR,ale asi to nepude,jelikoz ja jsem na socialce prihlasena tady i pojisteni uz mam tady.....coz v Cr musis mit pojistovnu kdyz se chces prihlasit na socialku,ne?Mozna se pletu ![]()
Holky to stema vahama,ze by jsme zapisovali taky,to radeji neeeee
vzdyt bych byla slon mezi vama
ja uz radeji tu vahu videt nechci
to jenom dneska na snidani jsem mela:vlocky s mlekem,bagetu s cokoladou,banan a ted uz premyslim,ze si dam sendvic
jsem hrozna ![]()
Jo a dneska jsem dostala vysledky s toxoplazmy(opet) vse v poradku a uz mam datum na pristi mesic na nove testy ![]()
To jenom na tyhle testy davam 2 zkumavky krve kazdy mesic:? je to normalni?
Dobré ráno,
to je tak úžasný prožívat ráno bez nevolností
ani jsem nevěřila že to tak bude ![]()
Zdravím vás i pupíky a přeji krásný den
danielat (18tt)
Cinq
nejsi hrozná, prostě tělo si řeklo, co potřebovalo, vždyť ti to jde jen do bříška. Tak se nestresuja a papej
Zdravím Danielu a přeji ať už ta rána bez nevolností vydrží!! Vždy sem jen nakoukne a zase zmizí holka jedna. ![]()
Danielat
Tak taky preji at uz ti to vydrzi ![]()
Matulienka
Ja se rozhodne nestresuju
protoze ja takto jim i kdyz tehotna nejsem
![]()
Bambulko, Cinq: děkuju ![]()
mám teď pekelně práce, a ještě navíc, nejde se mi přihlásit a administrátoři nereagují na moje prosby, aby mi pomohli, tak nevím, esli se nemám zaregistrovat znovu, jenže to budu muset pod novým jménem ![]()
To byla už asi věčně anonymní Danielat ![]()
(a taky nemám metřík
bavilo mě koukat jak popolézáme)
Tak jsem opět vše aktualizovala. ![]()
srpen2006.wz.cz
Kikina tak já se divím nad svojí váhou. I když nejsem zrovna štíhlá, mám už docela velký břicho (i když zatím nafouklý), ale váhu mám pořád asi 0,5kg pod počátečním stavem. Nevím, kde to mimčo bere, ale jen tak dál. Doufám, že to hlavně potom nepůjde nahoru moc zběsile.
Saryk to jsem moc ráda, že Šárka má ráda jméno Šárka. V okolí totiž žádnou nemám a podle mě je nejdůležitější, jestli se u někoho jméno osvědčilo. Člověk nemůže vědět, jak všemožně můžou třeba komolit jméno spolužáci atd.
Takže díky díky díky. Taky by mě zajímalo, jaký zdrobněliny nebo obměny jsou možné. Mně se líbí Šári ![]()
Kacatko tak úplně cítím tu tvoji radost. Sestřenice si nechala do NY posílat nějaké věci poštou a vyšlo jí to draho.
Matulienko co tvoje nevolnosti, už je to lepší? Vzpoměla jsem si, jak jsme si tu tenkrát dávaly tipy na zázvorová lízátka
To to ale letí, co? A když si vezmu, že jsme v polovině těhotenství.. ![]()
Tak se všichni mějte a užijte si krásný den, vypadá to na pěkný slunečný ![]()
Kačenka
Danielat
Tak se prihlas pod jinym jmenem
nam to rozhodne vadit nebude a ty budes mit metrik
me to totiz taky bavi,jak to postupuje
tak sup sup at uz to mas ![]()
Zdravim take vsechny nastavajici maminky.
Zrovna jsme volala na gyndu take na vysledky AFP testu a take mam vse v poradku,no ulevilo se mi,brali mi to v nemocnici,protoze jsem mela bouracku,tak jsem tam lezela na poyorovani pred 2 tydny,tak jsem musela cekat na vysledky az dotedka,bylo to nekonecny.
Tady u nas chumeli uz od vecera mame tu tak 2 metry snehu,uz je to unavny.
Jinak tedy koukam ze vy jste pribirali tak po kilcku ,po dvou a ja hned sest,no hruza a to se nijak zvlast neprejidam.
Jinac ty prsa me take hrozne boli,sice ne tak jak pred mesicem ,ale je to nezvyk,no az se mi nalejou mlikem,to abych sla do ARMY obchodu pro padaky,hihi.
Chci se zeptat na tu galerku,kde se na ni taky muzu kouknout,na to jsem jeste neprisla.
Matulienko jdu si udelat konev caje a jdeme na to,zkousim to merit,..rano jsem k snidani vypila hrnek kakaa,a pred chvili hrnek rozpustne kavy,i kdyz to nemuzu pocitat jako tekutiny,takze zatim 0,2l.
no koukam ze mi tu zmizela kolonka s podpisem,mate to tam holky?
Jeste jsem se chtela zeptat cim si mazete briska a ostatni na prevencii strii,ja stridam detsky olej a primo krem na prevenci strii,pry je to ale rodove,.tak uvidim.
tak zatim pa,jdu hltat zase kocarky a pak se vratim.
Ach jo holky, teď jsem si prohlížela vaše fotečky a máte už tak pěkný bříška a já pořád nic ![]()