Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
7.3.06 14:32

Helli: moc blahopřeju!!!!!!!!!!!!!!

Cinq: asi jde i o formu, která je dost neurvalá… prostě jí nezajímá co si o tom myslím já, ona to chce tak si to zařídí :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.3.06 14:44

Evikk bohužel mi nic nepřišlo… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
7.3.06 14:46

Cinq - diskusi Listopad 2006 jsem viděla, hrozně to letí, ještě nedávno jsme tady byli nováčci a teď už je tam o tři měsíce mladší diskuse:-)
Matulienko - co se bříška týče, určitě se objeví, já ho mám trošku zvětšené, a začínám mít problémy s oblečením, hlavně kalhoty, takže jsem ráda, že až tak moc neroste
Kikino - s tím jedním jablkem denně máš pravdu, taky si ho každý den dávám a po zácpě zatím ani stopy, což jsem ráda, občas jsem s tím měla problémy i dřív
Jitko81 - taky jsem měla problémy s metříkem, ale nakonec to bylo úplně jednoduché, klikni si na www.metrik. cz, ta adresa je i u mého metříku a pak zkopíruj adresu která tam je uvedena u DISKUSE do svého nastavení, do podpisu
tak se loučím a mizím domů, mějte se holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
7.3.06 14:51

EvikP , tak jsem to zkusila znovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.3.06 14:55

Moc děkuji za radu. Doufám, že to bude fungovat. Tak tedy.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.3.06 15:00

Připadám si jak analfabet… To bych musela mít v nastavení taky zobrazovat podpis. Jsem už dneska nějaká přepracovaná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.06 15:08

Ekikk gratuluji take k dobrym vysledkum,ty stranky nam tu opravdy pribivaji vic a vic,byla jsem pryc jen 2 hodiny ahned pribili tri.no koukam s temi 6 kg navic nejsem sama,jsen tedy klidnejsi,no ja si take myslim ze to neni zadny extrem,no i kdyz,..

Evikp poslala jsem ti ty fotecky na mailik.

Matulienka
mam v sobe dalsich 0,5l tekutin,..pripadam si jak chodici curajici koule,hihi.

Holky malujete nekdo take window colors?na okna?ja maluji uz dlouho a je to super,nebylo by spatne poslat si nejake sablony,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 15:08

Jitka81 zdravím a vítám! No vidíš, žes to zvládla :lol:

Dostala jsem se k netu až teď, resp. před hoďkou a půl o d té doby se snažím si fšechno přečíst, ať můžu reagovat, je to síla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
7.3.06 15:10

Kikino , já jsem si taky nejdřív myslela, že se svými +6 kg jsem jak slon, takže mě dnes potěšilo, že to není až tak strašné a s chutí jsem se zakousla do makového koláčku :D … v té moudré knize, co mám, píšou, že bychom teď měly mít tak +4 kg … tak 2 kg plus mínus není taková hrůza, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.3.06 15:10

V jste teda spitovatelky. Já si říkala, že už dnes taky začnu s úklidem a místo toho tady sedím a čtu.
Helli - to je nádhera, moc blahopřeji ! ! ! I UTZ bude OK, uvidíš.
Děvčátka, všechno jsem poctivě pročetla, ale reagovat nemůžu. Určitě bych to pomotala. U nás nic nového, sněží a sněží..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 15:21

Kikino já maluju Windowsama skoro furt, i Kulíška to baví. A máme to nejen na oknech, ale i na kachličkách v koupelně a na záchodě, na zrcadlech a tak všude kde se dá, my jsme v tomhle dost ujetí :lol:

Všem Gratuluji k dobrým výsledkům, vím jaký mi spadl kámen ze srdce, když mi sestřička po telefonu řekla, že jsou v pohodě :D

Jéé právě mi cinkla mikrovlnka, že už mám ohřáté jídelko, tak se jdu (zase :lol: ) nabaštit - Tomova mamka (tchyně, ale hodná :P ) mu k svátku upekla kačenu, se zelím a bramborovým knedlíkem :wink: To já můžu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.06 15:21

Evikk ,..no ja si myslim ze to taky neni tak hrozny,moc to na me videt nejde jen minimalne,zenskz v praci rikali ,ze jsem spis jak ty mlady holky,co jim koukaj speky z bokovek,..
ja to mam asi nejvic v prsou,brisko mam malinke,ale zadek mi povyrostl,no ale jsme precetehotne tak tohle by jsme asi nemeli resit,patri to k tomu,vsak pak budeme mit plno casu na zhubnuti,

Jdu delat sunkofleky,mam na ne chut a otevru si k nim nakladany houby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
7.3.06 15:28

Polin: ahojky, chtěla jsem se zeptat, proč mimi je modelář? podle manži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.3.06 15:36

Kiki moc se omlouvám, mám tam špatný mailík do práce. Tam už nejsem prosím ještě jednou na evanov@seznam.cz na tom jsem pořád. Moc děkuji a omlouvám se za chybu… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 15:51

EvikuK u nás to vypadá taky na chlapečka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie