Poradna duly
Jana Čurdová
Holky moc děkuju za info,je fajn,že už jste se zkušenostmi popředu ![]()
EvikP:Já jdu taky v úterý,tak si budeme držet palečky,už teď mám kapánek nahnáno,ale věřím,že mrňousek je v pořádku a basta.
Mějte se moc hezky a opatrujte poklady pod srdíčkem ![]()
EvikuP: už je ti lepší????
Panoramka: moc to neřeším, kdybych na něj měla chuť tak si ho dám… ale nemám… já zas „ujíždím“ na utopencích ![]()
EvikP
Tak doufam,ze ti to u Dr. dopadne dobre,vubec se nedej
a fotecky tam klidne dej,nam to vadit nebude (i kdyz budou hambate
![]()
Panoramka
Ja to taky neresim,jim na co mam chut a kdy chci…tehotna nejsem kazdy rok a asi to je i posledni tehotenstvi(ne asi,ale urcite
tak at si to uziju,pak bude zase rezim
![]()
Já jdu na triple zítra, tak držte palce. Jdeme společně s přítelem, ať se koukne taky na mimi ![]()
Jinak jste mi to zavařili s tou rybí pomazánkou. Mám na ní takovou chuť, žesi snad zajedu do obchodu a udělám si jí. Ach ty chutě ![]()
Kačkač
srpen2006.wz.cz
Danielko - super, že jsi zase mezi námi! Bylas první kdo mě tady tehy přivítal, tak už jsi mi tady chyběla. ![]()
EvikP - jsem ráda, že je ti už lépe a že je tvůj chlap tak úžasný!! Má velkou pochvalu.
A také jsem ráda, že jsi milovnice pejsků - to já také. Ten můj je už i ve fotogalerii. Se Sarykem75 jsme si říkaly, že tam dáme fotky našich pejsků, když nemáme zatím žádné děti, kterými bychom se pochlubily. ![]()
Všem, které jdou na testy držím pěsti. Já si zítra volám na výsledky, tak se bojim bojim.
EvikuP ten muj je 5,3 roku stary a jmenuje se Scrufy,jsou to silenci tihle mali pejsci,on je jak blazen,kdyz ho to chytne.Kdyz nekdo zazvoni nebo zaklepe,tak steka jak silenec,to ho budu muset nejak odnaucit az tu bude to malinke.Kdyz mu dam kosticku,tak ji vezme do cumaku a haze s ni dokud si s nim nehrajeme a nehazime mu to.Fotecky mi nojdou nejal uploadnout,nevim proc.poslala bych fotecku,ted na zimu jsem mu kupovala svetrik a boticky,je jak frajer,ty dlouhy hubeny nohy a ty psi kotnikace,fakt suprovy.
Panoramko ja jim vse i s majonezou,kdyz na to mam chut,jedla jsem to vzdycka a treba to Ruske vejce jsem si kupoval i 3-krat tydne do prace na svacinu.ja jsem byla ja nevim tak normalni,164 cm a 55,5 kg pred tehu,ted mam kolem 61+/-,porad se to hybe.
Ale diky ty majoneze a jablkam nemam uz zacpu,hihi,jdu kolikrat i dvakrat denne.
Matulienko je 13.10. a uz jsem vypila skoro dalsi 1,5 cajicku,sice jsem plna a sploucha mi v brichu a porad litam na zachos,ale mam dobry pocit..
Pred chvili jsme povesila pradlo ven na snury a uz zase chumeli,dam tam igelit a kaslu na to ,ono to i tak proschne a hlavne to pak lepe voni.
Ted jdu varit,tak zase za chvili
Bambulko: děkuju, to je milé ![]()
tak to já tam dám taky fotku čubíka drahouška ![]()
Určo to bude dobré, mě řekli, že kdyby „něco“ bylo, tak že zavolají oni, takže si jdu sice pro výsledky až ve čtvrtek, ale protože nevolali, jsem celkem v klidu
A já myslím, že si tělo řekne, ani nemám na nějaké „problematické“ potraviny chuť (majonéza, plesnivé sýry…)
Pejsky se chystám dát taky do galerky,ale manžel mi musí tu fotku zmenšit, abych ji tam mohla vložit. ![]()
Bambulko už jsem Tvého hafíčka zkoukla, je sladkej. Náš Maxík měl, ještě když jsme bydleli na sídlišti, kamáradku Nelinku taky Yorkšíra. A to bylo úžasný co s ní vždycky vyváděl a pak ji majitel vždycky nemohl dostat domů. Chtěla jít vždycky s náma. Tak jsme mu pořídili bráchu. To je ale dvojka. Jak se vždycky rvou. Hodím fotečku taky do galerky. Krásně se na té fotce usmívají,ale je černobílá…
Umělecké foto mého manžela…
Kikino tak mi pošli fotečku na mailík… Prosím… Chtěla bych mrňouska vidět… ![]()
To naše štěně,je taky děsný… jen se spustí kotel, on se může pominout. Snažím se ho to odnaučit,tak to snad do srpna stihnu. Jinak Maxík je kliďas,ten by si pořád jen hrál.
Kikino
tak máš velikánskou pochvalu a nebij, tělo si na tekutiny zvykne a nebudeš pak tolik chodit na záchod:-))
Bambulko
neboj neboj, tvoje testíky jsou v pořádku, určitě:-))
Jo jo ti naši hafíčci jsou zlatíčka.
Ale až bude miminko, tak jsem zvědavá jak to vše budeme zvládat. Je zvyklý, že může skoro vše a to mu přestane. Už teď ho začínám připravovat na tvrdý režim.
Hlavně s tím štěkáním nevím. To ho asi neodnaučím, to si bude muset mimčo zvyknout. ![]()
Všem držím pěstičky,aby měli všechny testíky vpořádku. Mě to čeká v úterý.
Davmi budu na Tebe myslet. Určitě to bude o.k.
Jsem zvědavá, jak pak budou snášet pejsci mimíska,až mu bude tak rok a půl a bude je tahat za ouška a bude je chtít pořád chovat… Jsem na to zvědavá. Maxík ten je takovej splachovací,ale Bertík ten ne. Ten si nenechá nic líbit. Ještě že nemají osácky… to by bylo pořád řevu… ![]()
Tedy holky, vy jste mi ale daly!!! Práce tu mam nad hlavu a už od rana tu sedím a čtu, co jste od čtvrtka vyplodily!!!
Tak jsme ve čtvrtek absolvovali amniocentezu, zatím je mi dobře, asi to bude tím, že jsem pak celý pátek a víkend ležela na gauči a nic nedělala. Manžel byl absolutně vzorný, vařil, pral, na nákupy chodil a všemožně mě obskakoval … až mi to slzy do očí vhánělo. Zvlášť když jsem šla ohřát večeři se slovy, že chci být alespoň trochu užitečná a on mě ujistil, že užitečná jsem už tím, že v sobě nosím Homera (to je pracovní název pro našeho potomka).
Dnes jsem volala na předběžné výsledky, Downa tedy nemáme, ale další genetické výsledky budou až příští čtvrtek. Jo, a bude to kluk!!! ![]()