Poradna duly
Jana Čurdová
Kikina
Mam krem na strie od Vichy,cetla jsem taky,ze to je dedicne,ale moc tomu neverim,moje mamka je cela popraskana a ja nemam nic po prvni dceri
jde o to to mazat minimalne 2× denne a kazdy den a i trosku cvicit,aspon ja to tak delam.
Jinak fotecky najdes v FotoAlba a tam si najedes na srpen,a tam jsme
a rovnou tam muzes dat i svoje fotecky.
A s kilama si hlavinku nedelej,zatim vedu (+11)
A gratuluji,ze vse je v poradku ![]()
Jo a s tema padakam si me pobavila ![]()
Janey
Urcite se dockas
ono to brisko brzo vykoukne.
kacenko78
tak nechci to zakřiknout, ale mám půl kila nahoře:-)) Tudíž jsem už jen 3,5 kila v mínusu. Dnes už jsem snědla jeden dalamánek a dva kousky buchty, sice mám kyselinu až v krku, ale jím:-))
Holky vsimli jste si,ze uz tu je Listopad2006 ? To to ale utika
za chvilku uz budem rodit
![]()
Kikinko,
asi tě nepotěším, ale káva, kolik vypiješ, dvakrát tolik ti z těla odvede ![]()
A šupem uvařit čajík a popíjet.
Klidně si kafíčko dej, ale potom i o hrnek tekutinek navíc, ju?
A z váhy si nedělej hlavinku, já jsem pořád -3,5 kila, bříško nemám a žiju:-)) Ale už mi pupík chybí ![]()
no to jsou super fotky holky,zkusim to tam take nejak nacpat,doufam ze se mi to povede a ne jako s tim metrikem,..svatebni poslu v dubnu nebo kvetnu,v dubnu se bereme s pritelem,Take mam haficka,srnciho pince,celeho zrzaveho,ted se akorat vyhriva pres okno na slunci,je to takovej nas mazlicek.
No mozna s tim mate nebo jste meli problemy,ja jsem mela docela problemy se zacpou,ale az po tretim mesici,pak jsem se docetla ze je dobre snist aspon jedno jablko denne a bude to fungovattaj jako ma,..a musim rict,ze to opravdu funguje,tak jen tak mala rada,kdyby s tim mel take nekdo problemy.
cinq …koukala jsem,mam z toho docela hruyu,no ale nejak to zvladnout budu muset,kazdy me starsi jak je to hrozny.
Matulienko …vim,ale ja mam moc rada kafco,caj uy se mi prekapal,delala jsem si sipkovy,ted ho akorat osladim a trosku zakapnu citronem,byla jsem si koupit Ruske vejce a rohlik,ja mam zapomnenku hned pred barakem,takze porad tam beham,jeste ze ale tak,kdyz varim porad mi necio chybi,i kdyz uz jsem to ale popaty treba behem hodiny,tak si pripadam jak trotl,ale pritel me utesuje,pry ze se v tehotenstvi zmensuje mozek a ke vsemu ja jsem jeste blondata,takze pry mam narok,no moc hezky mi lichoti,jen tak mezi nami,hihi
Ahoj holky,
tak jsem vzdala pokusy o spojení s administrátory, a změnila jsem (trochu) jméno ![]()
Takže teď už tu budu s vámi zase vesele vysedávat ![]()
exDanielat
danielko , tak t je supe,r že jsi zase s metříkem.
Kikino
tak šup tam s čajíkem. kafi si klidně dej, jen potom musíš i víc tekutin, ono v těhu je to moc důležité.
DaneilkaT
Tak vidis,metrik uz mas a jak pekny a jmeno jsi si ani moc nezmenila,tak to ma byt ![]()
Holky ted jsem dozehlila
to je tak hrozna prace
ja to tak nesnasim,ale co je nejhorsi,ze uz zase peru,takze zitra zase zehleni
![]()
Ahojky holky,chci se jen zeptat,jelikož mám tp přesunutý asi až na začátek záři,chodím plkat tam,ale na vás mám obrovskou prosbu.Příští úterý jdu na tripltesty na vrozené vady a to budu 16+2,není to pozdě?Jo a někde sem četla,že se dělají na lačno,ale mě řekla doktorka,ať se normálně nasnídám,tak nevím,co je teda správně…
Diky za odpověďi ![]()
Davmi
Myslim,ze to pozde neni,dela se to mezi 14-17tt (nejsem si ted jista,nekde jsem to cetla
a ja jsem sice nejedla,jelikoz jsem tam sla velmi brzo rano a nestihala jsem to,ale jist se snad normalne muze,aspon me to taky rikali ![]()
Tak hodne stesti s vysledkama ![]()
Kikina - tos me teda pobavila…
![]()
Me manzel hlida, abych nejedla ‚cochoneries‘, coz znamena ne moc sladkeho, ne moc tucneho (cokolada, chipsy, ruzne sladke pecivo atd.)… Naopak - muzu se cpat zeleninou, ovocem, masem, testovinami, bramboramy atd… ![]()
Nekdy me to stve - ale na druhou stranu jsem rada, protoze jinak bych asi porad neco uzdibovala.
Ale vazne - o Vanocich jsem chradla, protoze jsem nemela bramborovy salat. Navic - vyhybam se majoneze, protoze jsou v ni syrova vejce. Ale mam desnou chut na salaty s majonezou… Jite majonezu?
Jdu se podivat na vase briska… ![]()
Davmi: nedělají se nalačno, normálně se najez
a někde jsem četla že se dělají 15. - 17. tt (já jsem byla v 15+6, ale protože jsem chtěla jít v pátek, jinak mě objednávali na pondělí, a to bych byla 16+2)… takže myslím že je to OK
Davmi,
pozdě to není a jíst klidně můžeš, jsou to testy genetiky atd., tam není nutné být nalačno. A pokud to řekla doktorka, tak je to jasné. Pouze, kdyby ti chtěli dělat sedimentaci, jaterní testy, leukocyty atd., tak je nutné být nalačno:-))
Držím pěstičky:-))
Davmi
Na lačno být nemusíš, já na ně jdu v úterý a to budu 16tt+1,takže neboj je to o.k. Triple testy se mají dělat 15tt-17tt.
Kikina
Já mám doma dva pražské krysaříky… Jsou to ale šmudlíčci tyhle malinkatí pejsci viď? Mám 2,5letého psa Maxe a 9měsíční štěňátko Huberta. S tím nás čeká na konci dubna výstava, tak doufám,že přineseme domů nějaký pohár…
Jak se jmenuje Tvůj pejsek? A jak je starý?
Holky ještě vám chci jednou poděkovat za podporu. Uvidím co mi poví dr. za týden a podle toho se zařídím. Každopádně vím jedno,že se do práce vrátit nechci. A taky že mám moc skvělýho chlapa… moc se o nás bojí. Za týden tam půjde se mnou.
Jo a včera jsme zkoušeli fotit hambaté
fotky s pupíkem…
Doufám,že vám nebude vadit, když jednu hodím do galerky. Sice se budu stydět,ale manžel se opravdu moc snažil.
![]()