Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě prosím Kačenku o doplnění v tabulce,trpím „těhotenskou demencí“,jak to pracovně nazývám a nějak mi to nejde ![]()
Holi,30,vodnář,Říčany ................DÍKY!
Ještě prosím prosím,nemáte za sebou již někdo amnio
Trošku se zítřka bojím ![]()
Woodoo
To je fakt…kdyz se clovek snazi,tak mu to nejde a kdyz to neceka tak v tom je raz dva ![]()
A s tema francouzskama,to oni se staraji o sebe,umeji se pekne oblikat az do pozdniho veku,make-up umeji velmi dobre…ja jsem spis myslela tu postavu,oni jakmile maji dite (deti) tak mi prijde,ze uz si hlavu s kilama nedelaji,proste 80%maminek co znam,tak kila hazou za hlavu,pritom ja si myslim,ze i s detma muzes byt sexy a stihla…ja vim,ze kazdymu to nejde,ale vetsina se o to nesnazi tady…co vim,tak u nas v CR spousta mych kamaradek ce snazi byt stihla nebo posilovat,aby byli hezci pro pritele…snad vis jak to myslim ![]()
Bambulka
Dekuju za informaci,docela se to hodi
kdyby neco muzu se zeptat na nejake informace..?
Holi
Tak drzim palecky at je to vse v poradku,cetla jsem tady o tom diskusy,muzes si ji najit (ted nevim kde je) tam psali,ze to je v pohode,neboli a je to rychle…pak by jsi mela byt 3 dny hodne v klido a 3tydny skoro nic tezkeho nedelat…zkus si to najit
Cinq - jasně, že se můžeš zeptat. Když budu vědět, tak ráda poradím.
Ten můj hafík tady teď křoupe kedlubnu. Upadla mi a on ji hned ulovil a teď si pomlaskává. ![]()
Cinq to s těma kilama je v ČR naštěstí „otázka cti“, aspoň v mém okolí to tak je. Dokud jsme těhule, tak klidně ať jsme jak hrošíci
, ale pak tak do půl roku, aby vše bylo dole. No já při Kuldovi přibrala 25kg a nedovedu si představit, že by mi to zůstalo
Ještě v létě mi klienti říkali Slečno a když jsem jim řekla, že jsem vdaná a mám 6 letého kluka, tak na mě civěli, že jsem tak štíhlá.
Teď krásně slonečkovatím, ale o vánocích už budu zase jako dřív, to jsem si jistá ![]()
kacenko78 polovina tehotenstvi? Uz? Tak to zachvili skonci to nase vyspavanie?
Sa mi to zda ze to uletelo ako voda.
kikino no padaky teda nevim..... ja tiez uvazujem ze to bude skor sportovy obchod so stanmi ked budem kojit. Normalne mam velkost 80E a to nevravim ze moje terajsie podprsenky len prosim aby este chvilku vydrzali.
matulienko gratulujem k pvemu polkilecku navrch. To ja po CING vediem stale opacnym smerom. Stale rovnako -8. Ale aspon sa to zastavilo ![]()
ruske vejce… neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja chci takyyyyyyyyyyy
EvikuP drz se u lekara svojho „chci zustat doma“. to je pre vas teraz najdolezitejsie. ![]()
Holky ako tak citam o tych vasich psikoch tak mi je tak moooc smutno za tym mojim smudlikom. Tiez som mala takeho vystavneho krasavca a stasneho pojasenca. A uz som dlho prec, takze nebudem mat ani srdce si ho vziat k sebe domov ked sa vratim do CR, takze to vidim casom na noveho bolonacika.
helli huraaaaaaaa, este ze ta ten dokrot ukecal....... gratulujem
Woodoo
A to je to o cem pisu
sama jsem pribrala s Denis 18kg ale do pul roka jsem to mela dole a nikdo me netipoval,ze mam dceru a tak to vidim i u kamaradek,snazi se stim neco delat…(chapu,ze kazdymu to nejde) a ja osobne se budu snazit opet vsechny ty kila shodit po porodu (ale ted papkam a uzivam si to)…ale tady mi to tak neprijde,proste se o to moc nestaraji…ale za to vedi jak a co si obliknout ![]()
Kacatko
dostala jsem jednu a potom jsem ti odepsala…dostala jsi ji?
ano… uz som aj odpisovala len mi zblbol PC tak som len tajne dufala ze je u teba… pustim sa do pisana znova ![]()
Takto ma hnevka ten moj laptopik uz par dni...... vcera som pisala mail na 5 krat..... (a nie kratky).. uz sa asi aj on tesi domov ![]()
Tak mezi Ordinaci a Poutama jsem hltave precetla dnesnich x-stranek…Uff!
Dneska jsem se u gyndr.akorat rozcilila. Tesila jsem se, ze uvidim mimi a doktorka mi vzala krev na tripliky, jen me osahala zvenku i zevnitr a pry dobry. Dalsi kontrola az za 4T. Bylo mi divne, ze zadny obrazek si ani pro sebe neudelala (predtim do me cpala vagin.utz snad kazdy tyden) a pak jsem v cekarne nasla novou brozuru s cenikem platnym od 1.3.2006 a utz za 70,–, SUKA!!! Tak a ulevilo se mi.
Jinak holky, ktere mirite v Brne na Kozi, pokud si donesete vlastni CD ci DVD, za 300,– vam to vypali. A cernobilou fotku delaji za 50,–. 3D a 4D je drazsi… Takze myslim, ze levnejsi nez v Heliosu, ale musite mit papir od gyndr.
Kikina : na zacpu mi bylo doporuceno do kazdeho jidla pridavat lzicku pannenskeho olivoveho oleje-muzu rict, ze jen jsem si to predstavila, problemy byly pryc.
BambulkaH : preji zitra dobre vysledky Tobe i ostatnim
No a musim se pochlubit, ze jsem rano asi nasla na svem stale „plochem“ brisku malou kulicku. Uz se tesim, az se zase vyšpónuju na posteli a budu chmatat a pojmenovavat kazdou klicku na strevu ![]()
Kikino mě zas proti zácpě úžasně fungoval a funguje gymnastický balon. Mám ho u PC stolu a sedím na něm furt a střeva fungují jak mají ![]()
Káčátko kdy jedeš domů?
Maggy Chápu, že jsi zklamaná, žes neviděla Mimíska! Taky se děsně těším, až si ho zase prohlídnu na UTZ, ale moc se nerozčiluj, Mrňouskovi se to nejspíš nelíbí a příště ho uvidíš, neboj! ![]()
Woodoo ak pojde vsetko tak ako ma tak v dubnu. Takze co nevidiet ![]()
ahoj holky
Taky Vas tak pali zaha?Me docela dost.Nevim,jestli to mam nechat tak,anebo se cpat sodou.Hm
KIKI:na zacpu je dobry meloun,teda aspon pro me (nebo cigaro a kafe…no ale to momentalne moc nejde)
Cauky G.
Ahoj holky,
tak je zase ráno, já jsem v práci, takže první cesta vede na net:-) Koukám co toho tady zase přibylo, docela se činíte:-)
Všichni tady máte pejsánky, no já mám taky jednoho, nebo spíš s manželem máme jednoho, je to labrador, takže nic malinkýho, ale je to takový medvídek, prostě brouček, někdy ale dokáže pěkně potrápit - má totiž docela problémy s posloucháním:-)
Cinq - psala jsi o Francouzskách, věřím že o sebe dbají i co se týče oblečení, tady je to oblečení, když už vypadá pěkně, pěkně drahé, a kupovat si kupu drahého těhu oblečení jenom na tu chvíli … no není to jednoduchý, jinak taky se snažím, abych pak všechny ty kilečka shodila, mám zatím jenom 2 kg od zač. těhu, takže to jde, když bych se dostala na celkových 10 kg tak bych byla ráda, zatím mi ta „tloušťka“ jde jenom do bříška, tak jsem ráda, obávala jsem se zadku a stehen, vždycky když jsem přibrala, tak tam … no … uvidíme, ještě je před námi dlouhá doba ![]()
Bambulko - koukala jsem na ty stránky s oblečením jak jsi mi poslala, díky moc, vypadá to tam docela dobře, ceny sice trošku vyšší, ale když tam něco pěkného seženu, tak to za to asi dám, určitě se ozvu jak jsem pochodila ![]()
Zítra jdu na ultra a tripple testy, tak to snad bude všechno v pořádku, budeme si sebou brát i kazetu, tak si mrňouska nahrajeme, třeba už bude vidět co to bude ![]()
Mám stejně takový pocit, že to bude kluk
Mě je to ale úplně jedno a manželovi taky, i když možná chtěl víc holčičku, no prostě by to byla tátova holka, znáte chlapy ![]()
Se jménem to ještě nemáme vyřešený, holka je ale jasná Petra po tatínkovi
, kluka zatím nevíme možná Ondra, David, Daniel, fakt je to těžký, no uvidíme ![]()
Dobré ráno, tak už zase v práci. Teda, já než to všechno ráno přelouskám, tak můžu jít skoro na oběd ![]()
Maggi
nic si z toho nedělej, já jsem mimíska viděla zatím jen dvakrát. Moje Dr. nemá UTZ v ordinaci, takže mě posílá buď do nemocnice nebo musím do vedlejšího města, kde má ordinaci ještě jednu a lépe vybavenou. Já jsem s ní ale moc spokojená, takže jsem o změně ani nepřemýšlela a u nás, v malém městě ani na výběr moc nemáme…-
Ale na další kontorlu jdu 23.3. do nemocnice, tak už se moc těším, až ho uvidím… ![]()