Poradna duly
Jana Čurdová
Kikina:
Tak Adam byla další možnost, manželovi se to moc nezamlouvalo, ale vzhledem k tomu, že jej bude mít příbuzná, která rodí v dubnu, jsme tohle jméno vyloučili. další varianta byl Jakub, toho mi ukradla sestra, která má termín stejně jako já. No, a manžel prosazuje Pepu
a když mě chce opravdu dostat, tak začne s Medardem
Ale nic použitelnýho z něj nikdy nevypadne. Přijde mi, že z toho má ohromnou legraci, jak já začínám být mírně nervózní, že nemám mimčo jak oslovovat. Tak jí říkám Emmo, prostě to bude muset být holka
Ale to on by zase raději kluka, ale vymyslet nějaké jméno, to ne.......
Pohyby miminka taky zatim necíítim, to přijde asi až po tom 20tt. Samozřejmě si na to dávam pozor už teď, no snad to jde dobře poznat. Jednou už sem si myslela, že se mimčo pohlo - to bylo když sem ležela v posteli na břiše. Pohyb tam byl, bohužel byl způsobenej něčim jinym než miminkem takže bylo po radosti.
Doma mi řikali, že to je takový polehtání, že to je jako když máš v břiše motýly. Hm tak uvidíme.
Mám dotaz, já mam sice bříško nebříško (místo plochýho vypracovanýho bříška zatim takovej hrbolek), ale večer si přesto nemůžu lehnout na břicho, protože mi vždycky jakoby ztvrdne. Nevim čim to je, asi se tahle poloha malýmu nelíbí a tak protestuje. Každopádně sem si myslela, že na břiše nebudu moct spát až ho budu mít větší. Máte s tim někdo zkušenost?
""http://www.rodice.cz/metrik/1231.png:http://www.rodice.cz/metrik/1231.png
Kikina
Tak mi se budem stehovat na konci dubna nebo v kvetnu,to s tim brichounem se ani nehnu,uz ted si vsichni mysli,ze jsem v 6mesici
(jestli jsi videla moji fotku v 15tt tak uvidis proc)
Jinak jestli je to tvoje prvni,tak pohyby muzes citit pozdeji,klidne az po 20tt.....vsak se dockas ![]()
Anajko
Ahojky,taky jsem si rikala,kde jsi.....takova doba
jinak mam pocit,ze ty jsi mi posilala dotaznik......doufam,ze se nepletu
jeste jsem se k tomu nedohrabala
ale poslu co nejdrive zpatky ![]()
Holi
Tak at je vse v poradku
a urcite dej zitra vedet ![]()
Jinak jsem byla s dcerkou chvilku venku......uz zase prsi,tak jsme doma,byla jsem se podivat po obchudkach,maji tu moc krasny veci na mimi
ale jeste se drzim,nic jsem nekoupila,akorat pro dcerku nejake drobnosti.....ale co jsem koukal,ze jsem tu jeste vubec nevidela zavinovacky
ani na miminkach…pritom ja ji chci koupit,protoze s prvni dcerou se mi to osvedcilo,jako dobry zpusob spani, (sni spala celou noc od narozeni,jenom jednou se budila na kojeni a kdyz jsem ji zkousela dat spat bez ni tak za 2hodky byla vzhuru) takze si to budu muset nechat privezt od rodinky z CR…
Ja si take rada polezim na brise,ale zacina to byt neprijemne,ted jsem se navykla napul na brise a napul na boku,neboli me ani kycle a ani bricho
Kikina
Tak na ten 3D nejdu
staci mi normalni fotky a cd z normalniho.....prijde mi to zbytecne…
Kikino
chválím, vidíš, že to jde:-))
Jinak holky, kalhoty a vůbec všechno nosím pořád stejné, ale dnes jsem si říkala, že snad mi nejde zatáhnout bříško, tak asi už roste pecička moje ![]()
Cinq na me zase nikdo nepozna,ze jsem tehotna,i kdyz brisko uz mi trosku vyrostlo,
pry vypadam spis jak vyzrana nez tehotna.
Na fotky jsem koukala,musim se take vyfotit. ![]()
Matulienko ja uz mam kalhoty vetsi,ja mela puvodni velikost 36,ted mam tak 38,jinak rifle me zacinaji tlacit na bricho,je to neprijemny,uz se rikam ,aby se oteplilo,abych si mohla vzit na sebe saty nebo sukni,nebo krataky a tricko,to pak bude pohoda,nejaky slapky na nohy a je to,zadny nabalovani.
jo,skoro bycha zapomnela,brichi mi take nejde zatahnout,ja to zkousela vcera,je to takovy divny,proste je tam to mimi a to tak nejak nechce opustit to bricho vic dovnitr,jde to citit,zkousela jsem to celkem dlouho,jestli se mi povede zatahnout,no a pak me bolelo bricho,..tak takove male varovani,jednou a dost,pak je to neprijemne,asi se tam mimi pralo s tema myma " brisakama",asi si zkousela jestli uz umi zatnout pesticky a davat kopance,hihi
Cinq
na zavinovačku taky nedám dopustit, jde o to, že se miminka trošku stažená a obalená cítí jako v bříšku, tudíž jsou klidná a spokojená.
Tohle mám ještě z praxe v dětské nemocnici, kdy třeba nějaké miminko hrozně a neutišitelně plakalo, tak jsme ho trošku stáhly plenou nebo zavinovačkou, ono vykouzlilo úsměv a chrupkalo jako andílek. ![]()
Kikino,
teď jsi mne dostala
s velikostí 36 a vypadat jako vyžraná? ![]()
Matulienko tu jsem mela pred tehu,ted mam 38,jen co mi rikaj mi nejblizsi,ze nevypadam TED jako tehotna,ale jako vyzrana,vis jak nosi ty patnactky bokovky,a vsechno jim to tece ven?no tak ted vypadam ja,i kdzy ja uz brisko vidim,je takove tvrdsi nez normalne pred tehu,ale asi to tak ma byt´,ze jo?
Cinq ja jdu 23.dubna do Prahy na ten 3D ultrazvuk,ja mam video,ne dvd z predeslyho ultrazvuku,ja videla fotecky z toho 3D a je ti skvely,no asi blaznim,ale chci to mit,..videt uz jak to ypada a ne jen to cernobily.
holky kouknete www.gennet.cz
Kikina
To máme s těma jménama podobný, ten můj taky chce aby se když to bude kluk jmenoval po jeho tátovi. Sice je to Honza, takže takový neutrál, ale Honza je i můj manžucha, takže to už bude přehonzováno, ale co se dá dělat, slíbila jsem, že to Honzík případně být může ![]()