Poradna duly
Jana Čurdová
Matulinko
Presne tak
a proto ji chci koupit,jenomze ja jsem ji tu vazne nevidela
a kdyz poprosim rodinu,tak uz vidim jak mi koupi tu rychlozavinovacku a ja bych chtela tu normalni,takovou co pouzivali nase maminky,aspon ja jsem ji mela s dcerkou a ta byla vyborna…nevis nahodou jak funguje ta rychlozavinovaci?Me prijde,ze neni tak dobra…nevim,pri dcerce jsem ji nemela…jeste snad ani nebyli v obchode
![]()
Kikino
Ja uz jsem vydela jak vypadaji fotecky z 3D.....jsou nadherne…ale jak rikam,pro me je to neco,co nepotrebuju (ne kvuli penezum)
Cinq
já mám taky tu klasickou, koupila mi ji babička a s rychlo nemám zkušenosti, ale ve špitále stačila i plínečka a bylo spokojené mímátko
Tak já se s vámi pro dnešek loučím. Dneska už padla
Zítra mám dovolenou, jedeme do toho Brna, tak jsem zvědavá, jestli tam něco koupím. Jestli se tam neztratím. Takže v pátek, než přečtu všechno, co jste sepsaly, bude pracovní dne v tahu. To je fajn…
Připojení k netu mám bohužel zatím jen práci, ale snad to doma brzo doženeme......tak se mějte moooooc hezky
Cinq tak já jsem rychlozavinovačku měla a mám ji doteď - o víkendu do ní Kulíšek balil toho plyšového čerta
- a byla bezva. Zvlášť na léto úplně super. Rychle schnula, když si malý ublinknul a šlo to i přes plínku pod hlavičkou a ten suchý zip držel dost dobře, a to byl Kulda dost vypasené miminko (3,6 kg při narození)
janey tak to u nás už by Honza byl asi vrchol. Protože mam v rodině všechny chlapy (až na toho svýho) Honzi - můj táta, brácha, strejda, bratranec, prabratranec - prostě všichni. A to je pak něco vymejšlet, jak to rozlišit, když se o někom mluví.
My sme se hned na začátku shodli na tom, že se určitě mimi nebude jmenovat po žádném z nás, protože potom to oslovení mladá ......, a stará tř. Petrželková je blbý. Rozhodně bych nechtěla, aby mi někdo za chvilku řikal stará.
Ale pro naše mimi se zatim v celý rodině vžila přezdívka. Nikdo neřiká miminko, nebo jak se máš ty a mimi. Ale u nás to je Pepča . Takže to je „co ty a pepa“, chosé, apod. No už sem si na to zvykla, že když o mimi mluvim, tak taky o jako o pepíkovi. To pak bude pěknej nezvyk až se to narodí a budeme mu řikat jinak.
Bohužel to malýmu udělat nechci a vim, že s Pepou by asi později spokojenej nebyl.
""http://www.rodice.cz/metrik/1231.png:http://www.rodice.cz/metrik/1231.png
Nykam
to já mám doma dva Petříky, původně jsem nechtěla, aby byl malej po tátovi, ale překecal mne a já zakázala starej a mladej a říkáme velkej a malej ![]()
Cinq já sem tu rychlozavinovačku dostala k vánocům, zatim teda nemůžu říct, jestli je dobrá nebo ne. Je na suchej zip a úplně jednoduchá, jenom se přeloží a nic se neváže. Jenom mi přijde docela malinkatá, takže doufam, že nebudu mít nějakýho cvaldu, co mi z ní rychle vyroste.
Mam i klasickou zavinovačku, kterou mi mamka schovala po mě. To mě hrozně potěšilo, protože je moc krásná.
Je úplně z jinýho materiálu, tak uvidim, která z těch dvou se mi líp osvědčí.
""http://www.rodice.cz/metrik/1231.png:http://www.rodice.cz/metrik/1231.png
Kikino , já o 3D UTZ taky dlouho uvažovala. Kamarádka na něj jede za 14 dnů, tak jsem zvědavá. Nakonec jsem to ale pustila z hlavy, tím jak jsme v poslední době pořád všude s doktorama probírali amniocentézu a možnosti postižení, začaly mi být nějaký fotky úplně ukradený. A taky se mi kvůli tomu nechce až do Prahy. I když teď koukám, že ty jsi na tom se vzdáleností podobně, viď? V Sokolově mám tetu, jako malá jsem tam jezdívala na prázdniny, tak tam pozdravuj!
A pak nám nějakou tu fotečku hoď do galerky!!! ![]()
Nykam
No tak to máte fakt přehonzováno, to my budeme žabaři ![]()
Taky bych byla pro to, aby se jmenovalo to naše mimi jinak než já a manžucha, ale co nadělám, je to jeho přání, tak jsem podlehla, za odměnu si holčičku vyberu já ![]()
Matulienka
U ná se taky říká manžuchovi malej a o jeho taťkovi mluvíme jako o velkým Honzovi, je to takový příjemnější, ale jak bychomříkali tomu nejmenšímu, to nevím ![]()
Tak já se taky pro dnešek loučím, mějte se hezky a posílám pohlazení bříškům, ať hezky rostou ![]()
Matulienko a Nykam hmm já mam doma zase dva Tomáše, taky mě manžel ukecal - jenže malému stejně furt říkáme Kulíšku a to jsem si to vymysleli, když jsem ho měla ještě v bříšku
S tou zavinovačkou je to fakt bezvadné spaní a myslím, že je celkem jedno, jestli je to ta „stará“ nebo rychlo. Já mám teda obě, tu původní ještě po manželovi, a používala jsem je taky obě, ale je pravda, že mě nebavilo žehlit
ty kraječky, i když vypadaly nádherně. Navíc Tom měl ze začátku strach si Kulíška vzít „jen tak“ do ruk a v té peřince se nebál
Matulienka
Nevis nahodou jestli se jeste prodavaji ty zavinovacky za nasich maminek?Ja ze bych si ji objednala pres internet
a nechala si to poslat nekomu z rodiny do CR?
Woodoo
Ty rychmozavinovacky,jsou dva druhy,ne?Zimni a letni a potom snad i dve velikosti?Je to tak?…Ja ze bych si ji mozna objednala taky?Promin tech otazek
![]()
Cing , zkus kouknout třeba na tuhle stránku: www.ecipisek.cz . Mají tam i klasický krajkový zavinovačky (i když v odkaze je to pod společným názvem „rychlozavinovačky“).
Cinq ,
v miminkovských obchodech se určitě prodávají, o jednou vím v Blansku, odtamtud pocházím.
Kdyby si nemohla sehnat, klidně ti ji koupím a pošlu, kam bude třeba.
Ale mrkni na dětské net obchůdky a já myslím, že určitě najdeš.
Jitka81: myslim, ze na foru-spojuje nas stejne misto, je popsano spousta brnenskych obchodu. nebo proste nekde jsem to cetla.
Cau!