Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak já se pro dnes loučím, jdu konečně vyčistit domeček morčátku a kočičce..ta jde chudáček v pátek na kastraci a ta svině, co ji tam ponese budu já ![]()
Prý po kastraci bude ještě mazlivější, což si neumím představit, protože jo totální dlachmílek už teď.
Hm, hodím do galerky fotku, aby tam nebylo přepejskováno:-))
Matulienka
Dekuju,snad to sezenu po internetu ![]()
Jinak mi mame 2 kocicky,oba jsou po kastraci a vetsi mazle nenajdes,hlavne Polis(cesky je to plysak) ten jenom spi a ani se nehejbe a nejradeji kdyz ho drbes vsude,ten se vzbudi jenom na jidlo a zachod,jinak je tuhej ![]()
Teda ja si ty kocicky privlastnila
oni jsou to kocicky tchyne,ale obcas je hlidame.....takze skoro moje
ted tu mame zrovna na tyden toho mazle ![]()
Cinq Já mám teda tu letní a rozměry - právě změřené
7575, ale na netu jsem viděla rozměry 9090. Taky je ale fakt, že já jsem Kuldu balila do peřinky jen asi do 3 - 4 měsíců, takže jsem tu zimní nepotřebovala, a ven jsem ho pak stejně dávala do fusaku. Jo a ta bíla krajková po manželovi má rozměry 70*70, takže je ještě menšejší - tehdy se holt rodily menší děti
Cinq
já jsem z kočky nadšená, pejska jsme museli dát pryč, když se malý narodil a přesně před rokem jsem ukecala manžela. Tylda je super mazlík, když si na mne večer lehne, přede a chrní, to je antistres. Jinak známí co mají taky kočku se k nám s naší chodit mazlit, protože ta jejich je jen loví:-))Zrovinka dnes přijde kámoška.
Jo a jinak, manžel kočku nechtěl a teď se s ní mazlí pořád, jen ji od sebe oddělám, už ji dlachní se slovy..po cem ty pinzezno:-))
Ale jinak tvrdí, že takto s ní nemluví:-))
a fotka už je v galerce ![]()
Woodoo
Dekuju
jeste otazecka,ja bych stejne koupila tu letni,ale ta velikost co mas,to staci asi uplne,ne?A utahuje dobre?Nemuze se to rozepnout?To je ale otazek
![]()
jitko81 s tym malinikom… uz ho mam doma par tyzdnov. Svagrova mi ho nacpala ze pekne denne liter caju od 6 mesiaca. A myslim ked dorazime domo ho zacne do mna pchat svokra(bylinkarka). Takze na tom nieco urcite bude a tekutiny neuskodia ![]()
Cing
http://www.kojenecky.cz/?…
zavinovacky… daju sa rovno objednat a su tam aj tie rychlo.
Holky vy ste toho popisali zase dnes… kym to clovek preluska ma pocit ze vam uz vsetko povedal ![]()
Cinq nám teda stačila úplně v pohodě. Kulda byl sice krátký (49 cm), ale za to fakt buřtík (těch 3.6 kg jsme měli i při propouštění z porodnice a to Mrňata vždycky po porodu nějaké to deko shodí) a držela taky dobře. Nedávno jsem viděla v Sama doma Evu Kiedroňovou (propaguje např. plavání kojenců) a ta vyloženě doporučovala peřinku a nejlépe péřovou. Jen před porodem nechat to peří vyčistit a dát do nové sypkoviny a dávat mimčo v peřince i do autosedačky, že je pak klidnější. Napsala o tom celou knížku, třeba i jak Mimčo držet, aby se cítilo bezpečně a tak. Kamarádka má takovou tu klasickou zavinovačku, co se zadělává povijanem (okrasná dlouhá široká pevná stuha), ale zabalit do toho to škvrně, druhý porod!
Helli mas pravdu ze Sokolova je to do prahy kolem 150km,takze to neni zase tak hrizny za 1,5 hod jsme tam,ale zase to neni ani extra blizko,…
Hlasi zase nejakou snehovou vychrici a ze ma napadnout az 20 cm snehu za noc,tak holky za zapad hlasim ,ze u nas uz ta chumelenice zacala,a je to hruza,nejde videt ani na krok
Ja jsem si take koupila tu rychlozavinovacku,ale jestli je dobra nebo ne,tak to nevim,moje kamaradka dela v porodnici a rikala,ze je tam pouzivaji,ze to je mnohem praktictejsi nez ty klasicky,a pry jsou s nimi spokojene i maminy,tak uvidime.
Ahojky děvčátka,
vy jste ale spisovatelky… ![]()
Cinq
Má někdo z Tvých známých blízko Tesco. Zrovna minulý pátek jsem tam na ně koukala. Měli moc hezké zavinovačky,byly levné a měli i ten vnitřek do nich. Teda konkrétně Tesco Letňany. Ale určitě na nějakém mimi net obchůdku něco taky seženeš.
Holky co máte problém s opary Eriza a Jitka, poslala jsem vám SZ.
Jinak jak si jistě pamatujete, já jsem dokonce s oparem šla k dr. Byl dost děsný, takže doporučuju zubní pastu nebo dětský Babyaviril. Ten Aviril se osvědčil. Nic jiného mi dr. napsat nemohla, vše je v těhu tabu jako Zovirax, Herpesin…
Všem kdo mají skvělé výsledky testů gratuluji. Ty co jdou na testíky držím pěstičky, ať je vše o.k.
Jinak jsem vám, ještě zapomněla říct,že mě od rána bolí bříško a taky slepák. A čůrat je pro mě utrpení. Docela to bolí. Nevím jestli mi zase prcek sedí na močovém měchýři nebo jestli je něco v nepořádku. Celý den odpočívám, proto jsem se tu zastavila až teď. Ale k dr. nepůjdu. Snad to přejde.
Evik davaj na seba pozor...... a keby cosi tak predsa len chod k Dr. pretoze ak je to naozaj slepak tak to moze byt vcelku pruser.
Drzim palce nech to je len nepodarena mimiskova postielka a nech si ju spkoro presunie na pohodlnejsie miesto.
Cinq nevím o žádném dotazníku, to jsem asi nebyla já, nebo jsem zapomněla??
Fakt nevím.