Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
9.3.06 17:38

Jedna písnička na ošklivou zimu… :lol: :lol: :lol: Opravdu hezká..

http://nohavica.rfc1925.org/…ska_zima.mp3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.3.06 17:59

http://im.lide.cz/…-2116850.jpg

Holky tady neco pro vas :D pro lepsi naladu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.3.06 18:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.3.06 18:07

Cinq jejda to je krásný. Kdyby bylo takhle maličkatý, to by se to rodilo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.3.06 18:37

http://www.gify.nou.cz/…bory/177.gif

Holky nemohla jsem si pomoct,ale musela jsem to sem dat :oops: :D

a snad se na me Myska nebude zlobit 8O :D (to jsem si okopirovala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.06 19:23

Cau holky, dnes je to pocasi fakt hnusny. Nevim, kdo to psal (Janey?), jak sebou rano svihla-ja mam cely den hlavu jak strep a do toho blindam jak Amina. A to jsem se tak pysnila, ze jsem naposledy v sobotu okukovala wc a uz to bude dobry. Aaaach jo.

Matulienka : Tobe uz je pri svickach lepe? A co ta kamoska, uz odrodila, aby ses mohla chlubit pupikem v jejich tehu-kalhotech?

Cinq : obrazky krasne. Nemas nahodou nove metriky? Zitra drzim PiP (palce i pesti), at Ti mimco ukaze nepindika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.06 19:32

jeste hloupy dotaz… vazne je spani na zadech tak spatne?

kojici posltar: slysela jsem, ze mnohdy k uleve tehu-maminky staci si strcit mezi kolena maly polstarek-teda alespon na spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 19:45

Maggy
tak ti nevím, ale kámoška žádná nerodí, to psal někdo jiný, jen nevím, kdo :lol:
Jinak líp není, spíš hůř, holky já bych hlavou mlátila o stěnu, kdyby to pomohlo. Velkej je naštvanej, že si nic nemůžu vzít a že je to nespravedlivý :roll:
Jinak koukám, že hlavinka tu trápí víc lidiček, to je to počasí.
Asi fakt využiju nabídku doktorky a půjdu na akupunkturu, třebas se mi uleví.
Cinq , mimíšci jsou krásní, už jsem si je tu uložila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 19:58

tak, aby jste se nenudily, tak jsem do galerky dala fotky..jedno je taková vychytávka na zeď malýmu do pokoje a druhý ..to jsem řádila a malovala na stěnu dinosauříky…co na tom, že to je dětinské, malej má radost:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.06 19:58

Matulienka : no vidis, a ja bych na to malem dala ruku do ohne, zes tak pred mesicem ci vic psala, ze az kamaradka odrodi, tak zdedis kalhoty. No proste musim uznat, ze mel manza vyjmecne pravdu, kdyz mi tvrdil, ze po precteni 187 stranek za vikend z toho budu mit akorat zmatek (beztak za ten chaos muzou hormony..) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 20:04

Maggy[/b
jedině hormony:-)) u nás taky můžou za všechno:-))]Ale jinak to někdo vážně psal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.06 20:28

Matulienka : diky, takove soucitne uznani potesi :-))
Jinak kapsar je dobry a prakticky. Obrazky dino taktez-jsi moc sikovna, a tos je nalepila primo na zed? Vypadaji jako Windowcolor (?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.3.06 20:28

Maggy
Metriky mam nove :oops: :D jsem se nudila a doufam,ze mi to uz zitra reknou co to bude 8O :D
A to bude opravdu tehu-hormonama (taky na ne svadim vse :oops: :wink:

Matulienka
To na te zdi,jsme udelali pro dcerku taky :D myslim,ze to je dobry napad,ja jsem to videla v obchode :D ale usila jsem si to doma :wink:

Jinak jsem rada,ze miminka vas potesila :D ted vam sem budu davat kazdy den jedno :oops: :twisted: pro radost…jestli vam to nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.3.06 21:08

Holky vas kazdy den preluskat je teda riadna fuska.

Dnes sa pripajam k nejakemu smutnemu dnu. Aj tu zaoceanom to asi tak je. Rano som sa zobudila a prebulila par hodin kym nevolal moj chlap (je uz par dni pracovne fuc tak som sama) a ked ma tam taku pocul usmoklenu tak chcel hned po mna prist ze mu budem pekne do zajtra sediet za zadkom, nech uz nie som sama.
JE to proste dneska vseobecne nejak smutny den…fnuk. Ale hor sa do sveta, ideme prat a sup sup :,-(nut si k uctovnictvu..... a to som si myslela ze tie papiere spravim za den ako za starych netehu casov. ALe akosi moje male sa rozhodlo ze sa mu to nepaci a vcera mi normalne kleplo hlavu o klavesnicu, takze som sa z bezpecnostnych dovodov presunula do postele. Ach tie hormony, pracu na 20 hodin budem robit 2 tyzdne. No este ze sa tym uz nezivim, to by som tento rok asi nestihla nic :roll:

Zatila krasny vecer vam europankam a hladte pupiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.3.06 21:28

Ahojky maminy a bříška!
Tak koukám, že to počasí působí na všechny. Dneska mě taky celej den bolela hlava a celodenní déšť mi náladu fakt nezvedne!!! :(
Doufám že se mi zítra na na čerstvém vzduchu udělá líp - jedu si zalyžovat. :lol:
Maggy s těma kalhotama jsem to psala já,ale budu si muset ještě počkat. Kámoška měla rodit v pondělí a dneska byla na kontrole v porodnici a prý to na porod ještě nevypadá. Když to neklapne teď přes víkend, tak v pondělí nastupuje na vyvolání.Ale příroda je prý všemocná… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí