Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
10.3.06 08:51

Matulienko tak s tim souhlasim :lol: moc pekny pohled (samozrejme na ty miminka :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.3.06 08:55

Cinq
jsně, že na miminka a ta vedlejší kulisa :oops: , tu už nějak rozchodíme, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.3.06 08:56

Anajka jojo, s tím nic nenadělám, že nemám přístup na net :( Ale snad se to už brzy změní.

Ladovská zima je fakt super. Přesně to vystihl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
10.3.06 08:58

Dobré ráno všem

Teda jeden den tu člověk není a hned je tu tolik novinek. Šíleně jsem se polekala s tím Herpesinem na opary. Asi dvakrát jsem si ho s ním potřela, vůbec mě nenapadlo, tím, že to je mastička, že by to mohlo vadit. Tak jsem zjišťovala podrobnější info, a v poradně na www.porodnice.cz jsem se dočetla, že to vůbec nevadí. Tak teď nevím, čemu věřit. Ale zase mě to trošku uklidnilo. A natřela jsem to fakt asi jen dvakrát, tak to snad bude v pohodě......Doufám......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.3.06 08:59

Matulienko to urcite rozchodime :D ted mam usmev od ucha k uchu,kdyby pritel byl doma,tak by asi netusil…uz dlouho jsem se nepobavila takto po ranu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.3.06 09:00

Holky, chodíte už na nějaké cvičení? My tady máme břišní tance, plavání a cvičení ve vodě. Ale říkala mi sestra v poradně, že až od 20. týdne.

Už jsme se byli s manžou i podívat v porodnici a zůstali jsme paf. Ono to tam vůbec nevypadá jako ve špitále. A ten komfort, to se to dítě snad porodí samo jen aby vidělo, jak je to tam hezké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.3.06 09:00

Cinq
usměvavá maminka po ránu je to nejhezčí, co by mohl vidět:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.3.06 09:04

Matulienko s tim souhlasim,ze usmevava…ale ja jsem primo vytlemena 8O :D to neni tak pekny pohled :D to bude tim,ze jdu dneska na tu kontrolu,tak mozna uvidim prdolku 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.3.06 09:05

Jitka opar jsem sice neměla, ale nevím proč, dělá se mi jedno afta za druhým. Jakmile se jedno zahojuje, už mám druhé. Raději na to nic nedávám. Mám strach, aby se to přes sliznici nedostalo do krve a pak do placenty. Ale i tak si říkám, že je to virové a moje tělo vlastně neustále bojuje s viry. Jenže co s tím? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.3.06 09:06

První pohyby??

Dobrý ránko,
holky, tak sem na rozpacích. Včera večer když sem ležela na zádech jsem ucítila jak se mi břísko trochu nadouvá. Tak sem si na něj přiložila ruku a na povrchu bříška jsem cítila, jakoby pohyby ze strany na stranu. Ale přišlo mi to skoro jako plyny, akorát víc na povrchu.
Když přišel přítel domů, tak si na to bříško taky sahal a řikal, že se hýbe. Tak nevím, jestli se mi třeba jen něco nerovnalo ve střevech nebo jestli to nebylo mimi.
Holky co už cítíte, nebo ste v minulém těhu cítily první pohyby můžete mi říct, k čemu to přirovnat, ať to můžu posoudit. Děkuji, jsem z toho taková rozčarovaná, že bych to nepoznala. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.3.06 09:06

Cinq ,
no jo, vidíš, třeba miminko ukáže to, co toužíš vidět:-))
To budu moc držet pěstičky :D
Já se pomaličku chystám na cestu na veterinu a nemám z toho vůbec dobrý pocit a kočka něco tuší, jelikož se ode mne nehne a jen se tulí a tulí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.3.06 09:12

Ahoj vsechny
Dneska jsem byla na kontrole a od hlavicky po zadecek uz mame 17 cm :) taky uz me sestricka objednala na velky ultrazvuk (jdu na nej 20.3.) a taky na glukozovy test. To asi nebude nic moc :roll:
Uz se mooooc tesim, az budu vedet, jestli se zamerit na ruzovou nebo modrou :D
Mimco bylo docela probuzene, hybalo se a oteviralo pusinku, byl to uzasny zazitek (stejne jako vzdycky)
A dokonce jsem uz dostala papir, do ktereho se vyplnuje jmeno ditete a ktery se bere do porodnice :) myslim, ze ta kolonka zustane az do odtoku plodove vody volna, protoze jmena menime kazdy tyden :D
Mejte se uzasne a uzivejte si briska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.3.06 09:13

Matulienko tak at vam to dopadne dobre a kocicka nema moc bolesti.Myslim,ze kocky citi,ze se neco bude delat,nas kocour byl pred mesicem na operaci krku a myslim,ze uz to vedel,ze se to stane,protoze od rana toho dne se tak mazlil jako nikdy predtim,ale po operaci jeste vic :D a ty jeho kukadla 8O

Nykam tak uplne prvni pohyby bych prirovnala k bublinkam praskajici o tvou pokozku :D anebo jak to tu nekdo psal,tak jako mala rybicka plujici v brisku?

Yoursun tak blahopreji k prohliidce :wink: to uz je poradny macek,vid?Nedavno to melo par milimetru a ted? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
10.3.06 09:25

Já si taky myslím, že miminku bude jedno, v jaké barvě je oblečené. I když my růžového nic nemáme, ale v meruňkové barvě už ano. A vůbec nám to nevadí.

Holky, já jsem na UZ byla naposledy 11+0, další kontrolu mám 17+0, tak doufám, že Dr. bude kontrolovat, jak jsme vyrostli. Už mě to fakt zajímá.

Nykam v knihách píšou, že prvotěhulky mají problém rozeznat první pohyby od větrů. Tak nevím. Já mám na pohyby ještě čas. Ono se mi teprve začalo zvětšovat bříško. V práci mi doteď nikdo nevěřil, že jsem těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.3.06 09:31

Cinq
kočky jsou hodně vnímavé a prostě to vědí.
Trošku pobavím, museli jsme jí oddělat misky s papkáním a tak je celá nešťastná, já si teď vzala jogurt a krüslly a naše Matylda, ač normálně nežebrá si sedla ke mě na stůl a koukala mi velmi upřeně do očí s výrazem..ty si teda žereš a mě jídlo vezmeš, co? Se tím udav. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí