Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
9.3.06 15:59

Matulienka
Tak jsem si konečně změnila ikonku, abychom neměli stejnou rybku…ja jsem původně nevěděla, že už jí někdo má a tak jsem jí vybrala, protože jsem znamení ryb, ale lepší bude když budu mít jinou, abysme nebyly stejny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.3.06 16:03

janey,
už fakt blbnu, já myslela, že se ptal Evik :-))
a to mám u počítače už papír, kam si píšu, co chci komu odpovědět :-))
ta těhu demence je fakt šílená…nedávno mi přítel uvařil kakao do 1/2 litrovýho hrnku, mně se zdálo, že je toho moc, tak jsem si přinesla 1/4 litrový, že to do něj uleju..no a nalila jsem to tam všechno..a ono se to tam nevešlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 16:04

Janey
klidně jsi si ji mohla nechat, já myslím, že by si nás stejně nikdo nespletl:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.3.06 16:07

Holky tak jsem to zakrikla 8O :? rano bylo tak super pocasi a ted kdyz mam jit za 20minut pro dcerku do skoly,tak to vypada,ze bude prset :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.3.06 16:11

Cinq
Vypadá, že bude pršet? Tady v Praze leje jako z konve :(
Hrůza a ještě všude leží ten rozbředlý sníh. Já už chci jaroooooooooo !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.3.06 16:20

Janey
Jo jo,uz prsi :? a to jsem myslela jak pekny den budeme mit a pujdeme po skole do parku :?
To Jaro se nam nejak zpozdilo letos :( uz by mohlo prijit,ale alespon tu nemame snih :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 16:23

Cinq ,
já teď dorazila ze školky, je tam hnusně, zataženo, z nebe padá sníh a voda, je to hnus.
ber to tak, přijdete ze školy auděláte si doma teplíčko, čajík, já rožnula aromalampičku, ještě jiné svíčky a hne dje mi líp.
A miminku se to líbí, jelikož se právě vrtí:-))

Tak a teď mne dostal kamarád,který pracuje v Londýně a napsal mi, že až budu mít v létě pupík, přijede se na mne podívat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.3.06 16:31

matulienka
tak to by si ten pupík měla začít rychle vykrmovat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 16:32

Markéta77 ,
budu se snažit:-)) dnes je to s tou migrénou horší, ale i tak jsem něco snědla:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.3.06 16:38

matulienka
ještě jsem si vzpomněla s tou kočičkou..když se probíral ten náš z narkózy, tak to bylo úplně nejhorší, museli jsme ho pořád hlídat, chodil po bytě jak ožralý a dělal všude loužičky..ale ty jsi vlastně zdravotnice, tak co já tě tady poučuju :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.3.06 17:08

Holky moc vám všem děkuji za podporu, je to moc milé a hned je mi trochu lépe. To počasí ale nikomu na náladě nepřidá. Také volám jaroooooo už přijď. :)
Matulienka to vyřešila nejlépe - svíčky pohladí na duši. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 17:12

Marketa77
no, taky nevím, do čeho půjdu, ale nějak to zvládnu. :lol: Dají nám ji už prý probranou, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 17:13

Bambulko,
dala jsem si vůni višně a to je to jako v létě:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.3.06 17:14

Matulienko
Ted jsme prisli ze skoly a jsme zmokle jak slepice 8O :D Dcerka se chce divat na pohadku (Madagaskar) a ja si asi budu cist :D Jinak svicky dobry napad :wink: ale ja to nemuzu ted,nejak mi to v tehotenstvi nesedi 8O

Bambulka
Od toho jsme tady prece,aby jsme si pomahali a radili :wink:

Holky zitra jdu na kontrolu :D tak mozna uvidim prdolku 8O :D ten uz musi byt velkej a mozna mi rekne co to bude :D (uz si pripravuju obalku abych ji podplatila,ze to bude holka :lol:

Jinak co me nastve,ja tu vzdy napisu roman a ono mi to obcas vymaze,ja bych pak do toho kopla :! :evil: stava se vam to obcas????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.3.06 17:20

Cinq
i vy chudinky zmoklé, honem něco teplého do bříška, Madagaskar schvaluji, to je pohodová věcička. Malej ho miluje a velkej taky:-))
Nic, já jdu chystat na zítra svačiny, snídaně, velkým prádélko a kafi do kávovaru..hm :roll: , fakt je rozmazluju :lol: A taky uvařím brambory a udělám zítra bramborové placky nebo je zapeču, podle toho, co pecička bude víc chtít :lol:
Ale večer mimořádně přijdu, manžel jde pryč a tak nebudu mít divný pocit, že sedím na netu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí