Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienka
Tak jsem si konečně změnila ikonku, abychom neměli stejnou rybku…ja jsem původně nevěděla, že už jí někdo má a tak jsem jí vybrala, protože jsem znamení ryb, ale lepší bude když budu mít jinou, abysme nebyly stejny ![]()
janey,
už fakt blbnu, já myslela, že se ptal Evik ![]()
a to mám u počítače už papír, kam si píšu, co chci komu odpovědět ![]()
ta těhu demence je fakt šílená…nedávno mi přítel uvařil kakao do 1/2 litrovýho hrnku, mně se zdálo, že je toho moc, tak jsem si přinesla 1/4 litrový, že to do něj uleju..no a nalila jsem to tam všechno..a ono se to tam nevešlo ![]()
Janey
klidně jsi si ji mohla nechat, já myslím, že by si nás stejně nikdo nespletl:-))
Holky tak jsem to zakrikla
rano bylo tak super pocasi a ted kdyz mam jit za 20minut pro dcerku do skoly,tak to vypada,ze bude prset ![]()
Cinq
Vypadá, že bude pršet? Tady v Praze leje jako z konve ![]()
Hrůza a ještě všude leží ten rozbředlý sníh. Já už chci jaroooooooooo !!!
Janey
Jo jo,uz prsi
a to jsem myslela jak pekny den budeme mit a pujdeme po skole do parku ![]()
To Jaro se nam nejak zpozdilo letos
uz by mohlo prijit,ale alespon tu nemame snih ![]()
Cinq ,
já teď dorazila ze školky, je tam hnusně, zataženo, z nebe padá sníh a voda, je to hnus.
ber to tak, přijdete ze školy auděláte si doma teplíčko, čajík, já rožnula aromalampičku, ještě jiné svíčky a hne dje mi líp.
A miminku se to líbí, jelikož se právě vrtí:-))
Tak a teď mne dostal kamarád,který pracuje v Londýně a napsal mi, že až budu mít v létě pupík, přijede se na mne podívat. ![]()
matulienka
tak to by si ten pupík měla začít rychle vykrmovat ![]()
Markéta77 ,
budu se snažit:-)) dnes je to s tou migrénou horší, ale i tak jsem něco snědla:-))
matulienka
ještě jsem si vzpomněla s tou kočičkou..když se probíral ten náš z narkózy, tak to bylo úplně nejhorší, museli jsme ho pořád hlídat, chodil po bytě jak ožralý a dělal všude loužičky..ale ty jsi vlastně zdravotnice, tak co já tě tady poučuju ![]()
Holky moc vám všem děkuji za podporu, je to moc milé a hned je mi trochu lépe. To počasí ale nikomu na náladě nepřidá. Také volám jaroooooo už přijď. ![]()
Matulienka to vyřešila nejlépe - svíčky pohladí na duši. ![]()
Marketa77
no, taky nevím, do čeho půjdu, ale nějak to zvládnu.
Dají nám ji už prý probranou, tak uvidíme.
Matulienko
Ted jsme prisli ze skoly a jsme zmokle jak slepice
Dcerka se chce divat na pohadku (Madagaskar) a ja si asi budu cist
Jinak svicky dobry napad
ale ja to nemuzu ted,nejak mi to v tehotenstvi nesedi ![]()
Bambulka
Od toho jsme tady prece,aby jsme si pomahali a radili ![]()
Holky zitra jdu na kontrolu
tak mozna uvidim prdolku
ten uz musi byt velkej a mozna mi rekne co to bude
(uz si pripravuju obalku abych ji podplatila,ze to bude holka ![]()
Jinak co me nastve,ja tu vzdy napisu roman a ono mi to obcas vymaze,ja bych pak do toho kopla
stava se vam to obcas????
Cinq
i vy chudinky zmoklé, honem něco teplého do bříška, Madagaskar schvaluji, to je pohodová věcička. Malej ho miluje a velkej taky:-))
Nic, já jdu chystat na zítra svačiny, snídaně, velkým prádélko a kafi do kávovaru..hm
, fakt je rozmazluju
A taky uvařím brambory a udělám zítra bramborové placky nebo je zapeču, podle toho, co pecička bude víc chtít ![]()
Ale večer mimořádně přijdu, manžel jde pryč a tak nebudu mít divný pocit, že sedím na netu ![]()