Poradna duly
Jana Čurdová
Eriza
No at se propadnu,ale ja tu zavinovacku (perinku,je to stejne,ne?) proste tady nenasla
anebo,ze by to bylo tim tehotenstvim a ja byla tak tupa
![]()
A ten spacacek asi ne(aspon ja ne),ale to se musis rozhodnout ty ![]()
Woodoo
Tak ja ti tam trosku slunicka posilam
snad to tam dojde do vecera ![]()
Budu mít o čem uvažovat
Zavinovačku jsem nkdy nechtěla a teď jste mě nalomily
![]()
Krásný (i když zasněžený
) den všem!!!
Co se týče spaní, já se od tý doby co se mi začalo klubat bříško otáčím už jen z boku na bok. Dřív jsem hrozně ráda spala na břiše,ale pak jsem někde četla, že to může zhoršovat problémy s neplodností, tak jsem si dala odvykací kůru. Ze začátku to bylo docela krutý, nemohla jsem vůbec usnout, ale je to fakt zvyk.
Teď už mi někdy dělá kvůli bříšku problém usnout i na boku - pořád mě někde tlačí, tak už si ho musím taky různě podkládat. A zrovna včera už jsem nevydržela a objednala si ten kojící polštář. Pořád jsem se rozhodovala, jestli nový nebo z bazaru,ale nakonec to vyhrál nový. Když ho ty mý dvojky nezhutujou, tak ho pak prodám. Erizo , jestli jsi pro starší, zkus se kouknout na inzeráty na www.dvojcata.kat.cz - zrovna včera tam byl totiž nový inzerát na kojící polštář cca za 300,– , třeba bude ještě neprodaný.
Holčiny, mám jednu asi přihlouplou otázku. Čím se vlastně přikrývají letní miminka v kočárku? Existuje nějaká letní přikrývka? Dvoje plymo v tom maxi kočáru, to se mi zrovna moc nezamlouvá… ![]()
Erizo ZAVINOVAČKU VŘELE DOPORUČUJI!
Kdybys viděla jak v ní ti malí bubáci klidně spí… Švagrová s Bráchou mají mimčo od loňského červnahmmteď už to teda mimčo není
), ale Sam (Samuel) jim furt řval - Ona totiž nehodlala držet dietu ohledně kojení, týden po příchodu z porodnice šla s kočárem do zahrádky na černé pivo - velké a málého do peřinky nedávala, protože se jí to nelíbí. No a kdysi jsme tam byli na návštěvě a já Sama zamotala do dečky a chvilku ho tak držela a on se uklidnil. Možná to byla náhoda, ale spíš si myslím, že mu ten velký prostor kolem sebe naháněl hrůzu
Heli já mám (taky po manželovi) bavlněný potah na peřinku a polštářek do kočárku s takovým tenkým vnitřkem, ale pokud bylo moooc vedro, tak jsem Mrňouse přikrývala jenom bavlněnou plenkou
Díky za tipy na koj.polštář. Napřed se poptám u kamarádek, co ho měly, a kdyžtak zaútočím na ty bazary.
A se zavinovačkou jste mě už docela přesvěčily!
Je fakt, že já být mrňousem, tak by mi otevřený prostor taky naháněl hrůzu. Ach jo, další položka na seznam ![]()
Já na léto nějaké speciální peřinky neplánuji, když bude vedro, tak budu přikrývat lehčí dekou, když zima (po ránu), tak dostane fleecku. A pak jsem myslela už fusak.
Holky, já jsem hrozná!
Zatím, co taky čtu vaše odpovědi, jsem zdlábla čtvrt pytlíku křupek. A to jsem si chtěla vzít jen pro chuť.
Ať žije zdravá výživa. ![]()
Eriza
To je v pohode,jen papej
at tu nejsem sama,kdo tu pusu ma porad plnou ![]()
Holy to jeste to plymo existuje? Ja vam reknu,ze tady nemaji takoveto veci…nebo ja to aspon nevidela
ale na leto si koupim takovou letni decku co tady maji,je prijemna na dotek a hrozne lehounka a vysivana
…protoze leto tady,to je neco…upecem se
![]()
Holky, tak já tady čtu o těch kojících polštářích, on se dá použít i takhle do postele? Já bych totiž měla dostat teď k narozkám takový trochu jiný polštář, říkají tomu odpočívaí, nebo tak nějak, je to taková roura a na jedné straně jako do L, ale ten je asi jen na spaní a jako kojící ho pak nepoužiju, co myslíte, mám ještě obdarovatelům rychle říct, že chci radši ten kojící?
Janey , a není to třeba ono? Někteří výrobci ho nazývají jako „polohovací“ a ne kojící. Ten označenej jako kojící je v každým případě i pro těhulky na polohování. tady najdeš i pár tipů na polohy: http://www.kojicipolstar.cz/polohy.htm .
Helli
Děkuju za ty stránečky. To určitě není on, ten co mám dostat vypadá jinak a myslím, že ani není polohovací, teda je takový tvrdý a drží jen v tom tvaru jak je vyrobený, tedy do L.
Tak to já to asi ještě honem změním ![]()
Díky…
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20;11/st/20060822/dt/6/k/e9da/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…9da/preg.png
Ahoj holčinky,
tak zas po dlooouhé době nakukuju ![]()
Jen jsem vám chtěla říct (teda jestli už to není ve všeobecném povědomí
), že od 22.3. začíná v Brně mezinárodní veletrh PRODÍTĚ - všechno od kočárků, autosedaček, postýlek až po zavinovačky, lahvičky na krmení a hračky. Chystáme se tam s manžílkem vyrazit, prý jsou tam vždycky bezva veletržní slevy na cokoliv.
Zatím ahojky.
NOGGIE
Noggie - o veletrhu vím, taky se tam chystáme, třeba tam už i něco pokoupíme, hlavně chci mrknou na kočárky a trochu je vyzkoušet.
Ještě co se týče těhu oblečení, včera mi přišel katalog Litexu a úplně jsem zírala jak pěkný tam mají oblečení pro těhulky, fakt mě docela mile překvapili, tak hlavně, aby se oteplilo a mohla jsem si něco takového pořídit, zatím to ani tak nevypadá .. ![]()
Cinq - jak já Ti závidím to počasí
, tady to je děsný, pořád chumelí a chumelí a venku je jak v lednu ![]()
Ahoj holky,
zdravim do zachmuřenýho dne. Mě ten den dneska opravdu nezačal dobře a až teď sem se sem dostala. Ráno vstanu a koukam ven, tam hnusně. Pak se vydam uklidit po včerejšim večeru a chytne mě záchvat kašle - zatočí se mi hlava a já rozbiju skleničku a střepy všude. Takže zase úklid navíc. Ve finále se jdu po uklízení vysprchovat a 2× sebou říznu ve vaně, protože se mi zatočí hlava. Asi je dneska nějakej blbej tlak nebo co, zatim se mi to ještě nikdy nestalo.
Dneska tady musim pochválit přítele, protože mě včera neskutečně překvapil a na rozdíl ode mě (já to nějak vypustila) si vzpoměl na svátek žen a donesl mi kytičku (předtím si nikdy nevzpoměl). Že by teprve moje těhotenství způsobilo to, že si uvědomil, že sem žena? ![]()
Taky tady nevydržim sedět a nic nezobat. Protože mě pořád honí mlsná, jím gumový medvídky, smlsnu si a navíc jsou zdraví. Miminku se vyvíjejí kosti a klouby, takže můžu říct, že to je prospěšný i pro něj.