Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky srpňajdy, já se tak trochu nudím a s usínáním je potíž, tak jsem si tak namátkou pročítala s čistě babské zvědavosti pročítala vaše stránečky.......šíleně to utíká, nedávno jsem měla na metříku to co vy.......a už jdou na mě strachy...... ![]()
MILLHAUSKA proboha děvče , ty se mě vystrašila---nelyžuj!!! Já tuhle zimu taky vynechala a to jsem z hor.......opravdu ne......nevíš co se může stát, lyžování je jeden z nejčastěji zakazovaných sportů v těhu.....já taky lyžuji ráda, ale strach o mimouška vyhrál.....kdyby sis nedala říct-tak na sebe aspoň dávej opravdu pozor
![]()
Ahojky,tak se hlásím pozdě,ale přece ![]()
Dnes jsem volala na výsledky prvního rychlotestíku po včerejší amnio a bohužel nešel provést,protože plodovka byla plná krve,takže mi nezbývá nic jiného než čekat 14 dní ![]()
Ale jedno je jisté…bude to chlapeček
![]()
Já bych sice radši holčičku,ale manža je nadšený a nejdůležitější je aby byl zdravý
![]()
Silvic nic se neboj. Párkrát si sjedu kopec a pak budu odpočívat. A můj pan doktor říká, že jsem nechutně zdravá, tak mě nesmí jen nikdo sejmout!!! ![]()
Holi tak gratuluju ke klukovi (já to budu vědět v pondělí) a držím palce ať je v pořádku.Ale to určitě bude…
![]()
MILLHAUSKA babizno neriskuj.....
běž si zaplavat…to mě hrozí celé těhotenství maximálně pád z gauče.....
![]()
Holi gratulujem k chlapcekovi… a drzime palceky tych 14 dni..... budete OK.
Dobré ránko ![]()
Holky díky za gratulace ![]()
Já tomu „pindikovi“ stále nemůžu uvěřit,počítala jsem s holkou a zřejmě i celá rodina,dostali jsme už pár maličkostí a vše je růžové ![]()
a ještě máme 2 letou neteř po které jsme zdědili fůru věcí… ![]()
Tak to zkrátka zdědí jiná slečna anebo na podruhé
![]()
Ahoj těhulky ![]()
po dlouhé odmlce, kdy jsem odpočívala doma, se opět hlásím. Bohužel doma net nemám a v práci už mi ho taky vzali. Měsíc jsem tu nebyla a už jsem bez. Teď využívám chvilky, kdy je kolega mimo a sedím u jeho PC. Snad nám brzy zavedou net domů a budu moct chodit za vámi tak často jako dřív ![]()
Gratuluju všem, u kterých je vše tak, jak má být ![]()
My se s mimískem máme dobře, už zase chodím do práce. Včera jsem byla na tripletestech, výsledky budou příští týden. Tak doufám, že nebudou nijak katastrofické.
Dobré ránečko přeji všem.
Maggy človíčku ty obrázky jsou namalované jen tak vodovkama
Ale díky za pochvalu
.
Cinq ,
no, já to zdobítko na zeď viděla v televizi a pak jsem donutila chlapa, abychom jeli koupit dřevo, háčky a bylo to:-))On to lakoval i s malým a já udělala zbytek. je tu super vychytávka, obvzlášť na našeho čertíka, který si čte a nohy má opřené o stěnu:-))
Ahoj holky,
Bambulko - neboj, všechno dobře dopadne, já jsem byla včera na krvi na tripple testy, takže teď budu týden čekat jak to dopadne, taky z toho mám nervy, ale snad to bude dobrý.
Jinak mrňousek má 13 cm a mrskal sebou jako blázen, takže si bude po tatínkovi
Já chodím na ultra pokaždý když jdu na gyn, protože můj dr ho má v ordinaci, takže pokaždé se můžu na mrňouska kouknout.
Počásko je stále hrozný, dneska sice prší, už nechumelí, tak aspoň jedno plus, už aby byl ten sníh pryč ![]()
No a jinak s bolestí hlavy si užívám
dál, celou noc jsem myslela, že hlavu urvu od bolesti a teď je to taky hlína.
Vypadám jako vosková figurína a ty kruhy pod očima, jsem hnusná sama sobě. ![]()
Matulienka a nejhorší na tom je, že si nemůžeš vzít nic od bolesti, že? ![]()
Dobré ráníčko holky,
Holi držím pěsti za 14 dní a taky gratuluju k chlapečkovi. Já myslím, že i těch pár růžových věcí unosí, ne?Třeba na doma ![]()
EvikP musím říct, že Ladovská zima, kterou jsi poslala, mě teď po ránu celkem rozesmála. Díky ![]()
Dneska ráno jsem vůbec nemohla vylézt z postele. Ta únava se mě pořád drží, hlavně ráno, to jsem jak praštěná,takže teď tady silně netěhulkovsky popíjím kafe ![]()
Mějte moc krásný den. Anajka
Jééé Cecetka zdravíme tě. Říkaly jsme si, co s tebou je, to je fajn, že je s tebou a s miminkem vše v pořádku.
Dobre Ranko vsem a tady neco pro usmev
http://www.me-2-you.net/…img00309.jpg
Holi gratuluji k chlapeckovi a neboj,testiky budou dobry ![]()
cecetka
to teda jo, já normálně bolest hlavy neřeším, jen t o pravdu silné a to jsem brala Quarellin a ten byl stoprocentní, ale co teď? Kdyby bolela hlava jednou za měsíc, tak se to přežije, ale mě bolí tak 5 dní v týdnu
A mám docela obavu, že to stresuje i mimko
No, příští týden jdu na baňkvání a modlím se, aby mi pomohlo.
Cinq
hmmm, není nic hezčího po ránu, než hezkej chlap a miminka:-))