Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
9.3.06 21:40

Ahojte holky srpňajdy, já se tak trochu nudím a s usínáním je potíž, tak jsem si tak namátkou pročítala s čistě babské zvědavosti pročítala vaše stránečky.......šíleně to utíká, nedávno jsem měla na metříku to co vy.......a už jdou na mě strachy...... :lol:

MILLHAUSKA proboha děvče , ty se mě vystrašila---nelyžuj!!! Já tuhle zimu taky vynechala a to jsem z hor.......opravdu ne......nevíš co se může stát, lyžování je jeden z nejčastěji zakazovaných sportů v těhu.....já taky lyžuji ráda, ale strach o mimouška vyhrál.....kdyby sis nedala říct-tak na sebe aspoň dávej opravdu pozor :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.3.06 21:48

Ahojky,tak se hlásím pozdě,ale přece :wink:
Dnes jsem volala na výsledky prvního rychlotestíku po včerejší amnio a bohužel nešel provést,protože plodovka byla plná krve,takže mi nezbývá nic jiného než čekat 14 dní :cry:
Ale jedno je jisté…bude to chlapeček :! :D
Já bych sice radši holčičku,ale manža je nadšený a nejdůležitější je aby byl zdravý :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.3.06 21:54

Silvic nic se neboj. Párkrát si sjedu kopec a pak budu odpočívat. A můj pan doktor říká, že jsem nechutně zdravá, tak mě nesmí jen nikdo sejmout!!! :lol:
Holi tak gratuluju ke klukovi (já to budu vědět v pondělí) a držím palce ať je v pořádku.Ale to určitě bude… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
9.3.06 22:00

MILLHAUSKA babizno neriskuj..... :lol: :lol: běž si zaplavat…to mě hrozí celé těhotenství maximálně pád z gauče..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.3.06 22:15

Holi gratulujem k chlapcekovi… a drzime palceky tych 14 dni..... budete OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.3.06 07:57

Dobré ránko :)

Holky díky za gratulace :D
Já tomu „pindikovi“ stále nemůžu uvěřit,počítala jsem s holkou a zřejmě i celá rodina,dostali jsme už pár maličkostí a vše je růžové :oops:
a ještě máme 2 letou neteř po které jsme zdědili fůru věcí… :cry:
Tak to zkrátka zdědí jiná slečna anebo na podruhé :?: :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
10.3.06 08:28

Ahoj těhulky :D

po dlouhé odmlce, kdy jsem odpočívala doma, se opět hlásím. Bohužel doma net nemám a v práci už mi ho taky vzali. Měsíc jsem tu nebyla a už jsem bez. Teď využívám chvilky, kdy je kolega mimo a sedím u jeho PC. Snad nám brzy zavedou net domů a budu moct chodit za vámi tak často jako dřív :D

Gratuluju všem, u kterých je vše tak, jak má být :P

My se s mimískem máme dobře, už zase chodím do práce. Včera jsem byla na tripletestech, výsledky budou příští týden. Tak doufám, že nebudou nijak katastrofické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.3.06 08:32

Dobré ránečko přeji všem.
Maggy človíčku ty obrázky jsou namalované jen tak vodovkama :oops: Ale díky za pochvalu :) .
Cinq ,
no, já to zdobítko na zeď viděla v televizi a pak jsem donutila chlapa, abychom jeli koupit dřevo, háčky a bylo to:-))On to lakoval i s malým a já udělala zbytek. je tu super vychytávka, obvzlášť na našeho čertíka, který si čte a nohy má opřené o stěnu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.3.06 08:32

Ahoj holky,
Bambulko - neboj, všechno dobře dopadne, já jsem byla včera na krvi na tripple testy, takže teď budu týden čekat jak to dopadne, taky z toho mám nervy, ale snad to bude dobrý.
Jinak mrňousek má 13 cm a mrskal sebou jako blázen, takže si bude po tatínkovi :) Já chodím na ultra pokaždý když jdu na gyn, protože můj dr ho má v ordinaci, takže pokaždé se můžu na mrňouska kouknout.
Počásko je stále hrozný, dneska sice prší, už nechumelí, tak aspoň jedno plus, už aby byl ten sníh pryč :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.3.06 08:34

No a jinak s bolestí hlavy si užívám :roll: dál, celou noc jsem myslela, že hlavu urvu od bolesti a teď je to taky hlína.
Vypadám jako vosková figurína a ty kruhy pod očima, jsem hnusná sama sobě. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
10.3.06 08:40

Matulienka a nejhorší na tom je, že si nemůžeš vzít nic od bolesti, že? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
10.3.06 08:44

Dobré ráníčko holky,

Holi držím pěsti za 14 dní a taky gratuluju k chlapečkovi. Já myslím, že i těch pár růžových věcí unosí, ne?Třeba na doma :)
EvikP musím říct, že Ladovská zima, kterou jsi poslala, mě teď po ránu celkem rozesmála. Díky :lol:

Dneska ráno jsem vůbec nemohla vylézt z postele. Ta únava se mě pořád drží, hlavně ráno, to jsem jak praštěná,takže teď tady silně netěhulkovsky popíjím kafe :roll:
Mějte moc krásný den. Anajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
10.3.06 08:46

Jééé Cecetka zdravíme tě. Říkaly jsme si, co s tebou je, to je fajn, že je s tebou a s miminkem vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.3.06 08:47

Dobre Ranko vsem a tady neco pro usmev

http://www.me-2-you.net/…img00309.jpg

Holi gratuluji k chlapeckovi a neboj,testiky budou dobry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.3.06 08:47

cecetka
to teda jo, já normálně bolest hlavy neřeším, jen t o pravdu silné a to jsem brala Quarellin a ten byl stoprocentní, ale co teď? Kdyby bolela hlava jednou za měsíc, tak se to přežije, ale mě bolí tak 5 dní v týdnu :roll: A mám docela obavu, že to stresuje i mimko :roll: No, příští týden jdu na baňkvání a modlím se, aby mi pomohlo.
Cinq
hmmm, není nic hezčího po ránu, než hezkej chlap a miminka:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí