Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
10.3.06 19:08

Tak jsem si dneska udelala radost (kdyz mi ji moje Dr. zkazila) a koupila jsem si krasnou kosilku na spani a tehu-sukni s trickem (to je tak vzdy,kdyz jsem nervozni nakupuju :oops: :D a pro dcerku bublifuk,ale takovy ten kouzelny :wink:

Matulienko tak jak se vede kocicce?Uz je lepsi?

Saryk75 urcite to jsou pohyby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
10.3.06 19:26

Ahojky všem!

Rychle píšu, že tu jsem takyyyy, ale napsaly jste tu toho zase tolik, že nestíhám číst :?

Takže až se tím prolouskám, budu snad i reagovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.3.06 19:33

Woodoo no ja si rikala kdepak se toulas dneska 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
10.3.06 20:15

Cinq no toulám se dneska úplně děsně. Od rána jsem byla ve městě - pravda nakoupila jsem takové ty kraviny na čištění, praní apod., sobě nějaké to oblečení - ne sice přímo těhu, páč na prcky nic neměly :twisted: , ale taky fajn, pak jsme jeli pro Kulíška do školky, a hned potom přijeli na návštěvu moji rodičové, s nejmladším bráchou, a švagrová od druhého bráchy s miminem 8O takže lidí a lidí, no a odjeli před chvilkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.3.06 20:30

Ahojky BambulkoH jsem taky 2 dny po amnio a dnes pupíka cítím víc než včera,tak je to snad ok :wink:
Výsledky taky budeme mít 22.3.,takže vím jaké jsou to hrozné nervíky,ale aspoň už od včera víme,že to bude kluk :D
Tak nám oběma držím palečky ať je vše v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.3.06 07:48

Krásné sobotní ranko přeji všem těhulkám i bříškům.
Holi - v tom případě ti také moc držím pěsti. Také jsem se druhý den cítila hůř než v den zákroku s bříško tlačilo, ale to bude dobré. Gratuluji k chlapečkovi - už víte jméno? Nám pohlaví řeknou až toho 22.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.3.06 11:17

Vsem krasne sobotni ranko :D jakpak se mate? My uz jsme byli nakoupit a ted pojedem na obed ke tchyni :D (dobre vari :wink:

Jinak opet vam posilam obrazek pro hezky den :D

http://www.me-2-you.net/…img00353.jpg

Copak budete delat vy dneska? My se potom pojedeme podivat na veci pro mimi 8O :D uz se tesim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.3.06 12:09

Zdravim take vsechny a preji prijemny vikend.

Meli jsme nejaky vir v pocitaci,takze neslo ani leceni nic,museli jsme vse odinstalovat a znova vse nainstalovat.
Jinak toooooooooolik novych stranek,nestiham zirat,..take zdravim vsechny nove tehulky.

Pohyby,…8.brezna v noci jsem je asi taky citila,nop nevim ale myslim ze to bylo ono,sla jsem si uz lehnout a kdyz jsem lezela na boku,tak to zaclo,bylo to takovy jiny,divny,ale zaroven hezky,no asi to bylo ono,take to nepoznam.

Akorat jsme dojedli,delala jsem rajskou,byla ta mnamka.jinak mi nejak roste brisko,predtim take ,ale pomalu,ted nejak roste vic kazdy den.

Tady u nas na zapade pred chvili padali kroupy,pak prselo a pak snezilo,no hnus.

tak zatim pa

zdravim take vsechny chlupacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.3.06 12:12

Holi take gratuluji k chlapeckovi,nam reknou 20.3. jestli to bude chlapecek nebo holcicka,nemuzu se uz dockat.

Ted kdyz s mimem mluvim,tak rikam,ty muj milacku nebo mimisku,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.3.06 12:38

Ahojky holky, tak pro změnu po týdnu.

Gratuluju všem co vyšly triple testy dobře. Já na nich byla potřetí a zas blbý. Mám prý dvě možnosti - odběr plodovky nebo utz. Vybrala jsem si tu druhou, s tím, že když to i tak bude špatný, tak půjdu na plodovku. To jsem se radovala, jak je vše v pohodě, že mi neni zle a tak. No ale prý ty výsledky nejsou zas taková katastrofa, mívají i horší, ale stejně, moc mě to nepovzbudilo. Takže ten UTZ mě čeká 29. 3., tak mi držte palce. To mě ještě paní doktorka genetička dorazila, když mi řekla, že jsem v 18. týdnu a minulý týden jsem podle ní byla v 15+1. Když jsem se na to ptala, vypadala překvapeně…Asi sami nevědí. Pak jim má člověk důvěřovat.

Achjo, to je typický, když se s… jedna věc, tak začnou i ostatní. Přítel žádná změna i přes jasné upozornění, ani se nezajímá. Tak nevim, jestli je to tim, že je to fakt jenom chlap, nebo jestli nezačnu s radikálnějším řešením.

Tak jsem se tu trošku vypsala, omlouvám se :? , nemám to ve zvyku, ale už toho začínám mít dost a nemám to komu říct…

No nic, mějte se hezky, zase nakouknu, snad dřív než za týden. Ty stránky co jste připsaly, to je nátěr!!! Ani jsem to všechno nezvládla přečíst!

Tamik

• Citovat
  • Upravit
3787
11.3.06 17:44

Tamiku, moc držím palečky, ať je všechno v pořádku. Věřím, že miminko bude zdravé, znám hodně holek, co jim vyšly testy špatně a miminko se narodilo zdravé. Myslím na tebe.

A s přítelem… je to s těma chlapama někdy děs, viď. Ten můj mě taky nedávno tak zlobil…už jsem taky chtěla řešit radikálně… asi to na mně poznal a obrátil se o 180 stupňů. Tak čekám, jak dlouho mu to vydrží, ale už se drží měsíc a půl a je zase jako v počátcích našeho vztahu. Tak ti moc fandím, ať se tvůj přítel taky vzpamatuje.

Hezký sobotní večer všem těhulkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.3.06 20:43

Ahoj Holky,tak jsme byli cely den mimo domov 8O :D jsem tak utahana a nozky me boli…ale videla jsem spoustu veci pro miminko,uz mam vybranou i postylku :D

Matulienko tak jak je kocicce?Uz je to dobre?Dneska jsme i odvazeli zpatky kocourka,hlidani skoncilo 8O :( ale byl rad,ze je zase ve svem :D

Kikina tak rajskou bych si dala taky 8O :D ale nemam recept :( nechces mi ho napsat :?: :oops: :D
My rikame miminku v muzskym rode 8O ale chtela bych moc holcicku (ale myslim,ze to bude kluk)…co byste chteli vy?

Tamik
Uvidis,ze to bude v poradku…drzim palecky a budeme na tebe myslet :wink:
Jinak nekteri chlapi jsou jini,musis pritele trosku nakopnout 8O :D treba jsi to jenom jeste nepripustil,ze bude otec :wink:
To zase muj pritel to obcas proziva az moc 8O

Saryk75 hezky sobotni vecer taky.....a vsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.3.06 07:51

Dobré ránečko všem těhulkám, mimiškům, dětem a zvířátkům,
tady tedy fučí vichřisko, padá sníh, no hnus :roll:
Jinak kočička je skvělá, už si všude vyleze a je viditelně bez bolestí. jen je taková, jako dítě, pořád za mnou všude chodí a tulíškuje se :D Jizvičku má moc pěknou, má 5 stehů a pořád si to olizuje šmudlinka naše.
Ale už i hezky papká, tak jsem moc ráda.
Tamiku ,jak už tu někdo psal, spustě lidiček vyjdou testíky špatně a je všechno dobré, víš, kor tedy, když se matou ve velikosti minka, třeba už jen tímto vznikl i posun v testech, ono stačí opravdu odchylka ve stáří miminka o pár dní a testíky jsou jiné,než by měly být.
Saryk75 ,
tak gratuluji k pohybům, moc moc. Jinak hladím Čendíka, konečně přišel k rozumu a papká svou dietku, to je moc dobře. :lol:
Jinak holky, musím si vyfotit pupík a budete koukat, jaký mám domeček :oops: Nějak to během pár dní vykouklo a jak. tatínek, když mne včera viděl, tak říkal, že mám nějaký divný otok na bříšku :lol:
Jinak jsem nepřibrala ani deko, pořád jen to půl kilo, ale pupík valí každým dnem:-))
Tak přeji krásný den, i přes hnusné počasí se usmějte, nechte rozmazlovat a užijte si to.
Hm, tohle je zase román..no, je vidět, že jsem tu jeden den nebyla a novinek je hodně, tak alespoň máte co číst. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
12.3.06 08:25

pekne nedelni sice pekne zasnezene rano vseh tehulkam.

Matulienko ,take jsem rada za je tvoje cica v poradku,jsou to ale nerviky s tema nasima mazlickama,vid,jsou to jak deti.

Cinq ,rajska je hrozne jednoducha,maso varim zvlast a kdyz delam masove koule,tak ti pecu vtroube,jinak do hrnce si dej tak 3-4 cibule na jemno nakrajene, na oleji ji vysmaz do hneda,tohle je dulezite,aby omacka mela hezkou barvicku,zasyp to hladkou mouku a take ji vysmaz do hneda,pak to zalej trochou vyvaru,nebo vodou a pridej 2 velke rajske protlaky,vse to provar a dolej tolik vody kolik chces omacky,pridej 2 hovezy bujony,ne sul,bujony jsou uz taklhe dost slane,take pridej bobkovy list asi tak 2,to staci,creny pepr cely a nove koreni take cele a ja davam i skorici celou,aby to hezky vonelo,nech to vse chvili varit a zahustis to rozkverlanou vodou s hladkou moukou,nebo jak se uz prodavaji ty hotove jisky,provaris,scedis a dochutis,cukrem popr.soli.

hovezo maso varis klasicky v osolene,opeprene vode,take davam bobkovy list.
masove koule,..ja davam tak 0,5kg meleteho,1 sacek uvareny ryze,sul,pepr,vejce,kousek cesneku a amlinko strouhanky,to vse smichas,udelas koule a peces v troube a podlevas jen vodou,pak prides do hotove omacky,ja k tomu varim kolinka nebo houskovy knedlik.

Dobrou chut cinq :D ,a at se ti povede,je to rychly nejdyl trva to maso.

hmm povidam o jidle a uy mam hlad,cas na snidani,takze letim do kramu pro rohliky a neco na to,
tak zachvili holciny,jinak hezke vstavani.

Jinak jsme chtela rict,ze uz mam vybrany kocarek,nekdo z vas mi dal tip,je to Dorjan country cross,je hezky videt na www.kocarky.cz,a chci ho primo v te svetle zelene barve se zlutou,muze ho mit i holcicka i kluk,je to perfektni cena,jen 6500 Kc,chci se podivat tady u nas v kramu,jak vypada i ve skutecnosti a osahat si ho,jak bude fungovat a srovnat cenu,jeslti to tu bude o dost drazsi,objednavam pres net,ale pak nevim jak je to s pripadnou reklamaci,nemate nekdo zkusenosti? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
12.3.06 08:32

Saryku ,jsme na tom uplne stejen s tema nasima chlapama,ten muj mi taky prijde ,ze to bere tak jako snidat nebo cokoli jineho,nejak to proste neproziva,nehladi me po brisku ani nemluvis miminkem,tak nejak proste nic,je mi to hrozne moc lito a kdyz jsem sama tak kvuli tomu hodne brecim,vsichni okolo davaji najevo jak z toho maji radost az na nej,kdyz jsem mu rekla ze jsem mela uy pohyby,tak jen rekl to je dobre,tak ho hlavne nezalehni,to je vse.

kdyz mu tohle reknu,tak mi jen rekne,vydzt vis,ze mi na tobe a miminku zalezi uplne nejvic ze vseho,no ale nejak se tak nechova,takze saryk,vim uplne jak se citis,je to pekne hnusny a boli to,ja si rikam snadse to aspon trosku zmeni,ale zacinam ztracet nadeji.
ted jak uz jsem rikala jdeme 20.3. na USG a uz jde se mnou,tak snad tam se mu trosku pohne srdicko,ja uy mam video ze 3 mesice,kdyz na to koukal,tak se ani nevyjadril,tak take nevim co si o tom mam myslet :(
Jen vim,ze mi z toho neni vubec nejlip,pripadam si jak kdybych byla ne vsechno sama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí