Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
12.3.06 17:08

Ahoj holky,
jsem v neděli v práci, ach jo :cry:
Tamiku: držím palce na další vyšetření, spoustě mých kamarádek vyšly tripletesty špatně a mají zdravé děti, jak psala Matulienka (myslím), ten genet utz je hodně hodně přesný, tak tam se to ukáže (a věřím že to bude OK!!!!!)
a s přítelem… já myslím, že chlapi to mají v těhlech věcech „dost jinak“… a když byl pozorný a najednou se změnil, možná to prožívá uvnitř a není schopný se s tím jinak vypořádat, myslím že i pro chlapy to musí být nápor jako blázen, zodpovědnost, taťkovství, i my se jim měníme a oni to nechápou… můj manžel je ztělesnění přítulnosti a citlivosti, a (je fakt že naše mimi bylo neplánované a nečekané) najednou mu to taky trvalo dost dlouhou dobu, než se začal k mimi nějak „vyjadřovat“ - mluvit o něm, dát mi ruku na bříško… a stejně… pořád je to trochu napjaté, a tak ho nechávám být, vyprávím mu kdy se hýbe, jak nám je a tak a čekám, vím že to bude lepší a lepší, ale prostě potřebuje čas
A myslím, že někteří chlapi „povolí“ až když je mimi na světě…
Moc ti držím palečky, vím jak je to těžký a bolestivý, ale věřím, že potřebuje čas!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.3.06 17:35

BambulkoH tak to nevim kde jsem to vzala,ze jsi mela druhy metrik 8O :oops: to jsou ty tehu-hormony(jeste,ze to mam na co svadet :D

Holky tak ten muj ma brisko taky :D a vetsi nez ja.....ale mozna ho uz predezenu 8O :D vecer vam tam hodim taky fotecku meho pupiku 8O :D

Ted jdeme jeste ven 8O :D oni se mi zblaznili dneska,ale skocime i do kramku pro nutelu a budem si delat palacinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.3.06 17:47

Taky se hlásím do klubu pupíkatých manžílků:-)))
Synovec včera zaperlil se slovy…vidíš teto a já myslel, že ve vaší rodině jsi těhotná ty:-))
tak zítra zdarec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
12.3.06 18:15

Holčiny, krásný nedělní podvečer :-) k těm našim milovaným polovičkám…světe div se, ale přítel před měsícem otočil o 180 stupňů a najednou si povídá s miminkem, hladí mě po bříšku /to tedy dělal i předtím, abych mu nekřivdila/, nosí mi vitamíny, teď je vydřený z prvních pohybů…dokonce našemu nemocnému pejskovi včera zahříval pacičku! a to není pejskař, ale asi to s ním zahýbalo, že našemu chlupáčkovi bylo hooodně špatně (nutno podotknout, že jsem si pejska do vztahu už přivedla, takže ho nezná od štěněte a nevytvořil si k němu holt takový vztah jako já)…takže buď jsem na něj přenesla těhu hormony :wink: :lol: nebo mu konečně došlo, jak jsme pro něj důležití a že pro nás je zase důležité, aby nám to dával najevo. Jinak je totiž děsný mazel. Asi se potřeboval se vším sám v sobě srovnat. Takže holky, nezoufejte, věřím, že ti vaši drahoušci se taky srovnají :D a mooooc držím palečky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.06 19:03

Dotaz

Holky jak se vkládá dole ten kalendář uvádějící týden těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
12.3.06 19:05

Cinq ,ja souhlasim s Matulienkou,proste udelej knedliky,a zrovna bych jich udelala vic a nakrajela a napytlikovala a sup s nimi do mrazaku,a muzes je kdykoli rozmrazit,kdyz oni budou mit ty morsky hnusy,take to nemam rada,no proste papej co ty mas rada,ja zila 4 roky v Holandsku,no a s prominutim to se nedalo „zrat“,vypadalo to jak predzvykany prasetem,no tak jsem si rekla treba chut bude dobra,..no bylo to jeste horsi nez to vypadalo,vsude cpou na me az moc kari koreni.
no jak my treba mame typicky cesky papanicko knedlo,zelo,vepro,nebo svickovou,..tak se holky podrzte tam maji brambovou kasi smichanou s ledovym salatem a k tomu takove nejake parky neparky,no malem jsem omdlela kdyz mi tohle dali na stedrovecerni tabuli,takze ja te plne chapu,ja nedam na nasi ceskou kuchymi a predevsim KNEDLIKY dopustit,proto pak mame takova hezka tela,..hihi.

ja ted jdu akorat veceret,zdlabla jsem presnidavku a jdu na rybi salat s rohlikem,.. Cinq -co ti tedy zavidim,tak to jsou ty prave francouzske bageticky a croissanty,ty nemaji chybu.

Saryk,…tak doufam ze ten muj se take zmeni,ma no to jeste par mesicu,pak uz nude tatka na plny uvazek.ale asi mate pravdu ,ze oni tu radost schovavaji v sobe,holt takovy jsou ti chlapi,a my zase chceme slyset lichoticky a videt ciny,ze?
Proto asi nikdy ty chlapi a jejich mysleni nepochopime,..no uprimne chtela bych byt na chvili cervikem a stourat se v tom jejich mozku,a mouchou a obcas vyslechnout ty jejich „chlapsky“ hovory.

Koukate na VV?docela mazec tadyta rada,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
12.3.06 19:12

Moniko www.rodice.cz/metrik/ ,je to v cestine,…zadas tam vsechny udaje ,to te navede,pak jdi do sveho nastaveni a do kolonky podpis zkopiruj URL adresu z te stranky,ktera ti to ukaze,… neboj ja myslim ze jsme s tim vsichni zapasili,no aspon ja tedy hodne moc,…muzes pouzit i jine adresy na ty metriky,…adresy vidis pod tema nasima metrikama,ale vetsinou to je v anglictine,…tak drzim palecky.

jo a vzdy kdyz budes psat odpoved /zpravu/,nezapomen zaskrtnout PRIPOJIT PODPIS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
12.3.06 19:12

Tak si představte, že manža došel až teď! Byl pryč 9 hodin a to prý bude v neděli s náma! :cry: :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.3.06 19:39

Krásný nedělní večer :)

BambulkoH nám dělali po amnio nějaký rychlotest,myslím,že se tomu říká „fish“ nevím jestli je to správně,který určí pohlaví a ještě orientačně + nebo - DS,ten mi ale nešel udělat :cry:

Jméno zatím nemáme,ale dohady jsou velké:)

Ještě k těm chlapům…manža byl OK až do chvíle před amnio…začal být odtažitější a opatrnější a chová se tak stále..čeká než uteče 14 dní do výsledků…a jako každý chlap o tom neumí mluvit,ale bojí se,že by testíky nemusely dopadnout dobře a raději to dusí v sobě,je negativní,kdežto já srším optimismem a z toho má asi trochu strach… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.3.06 19:45

Kikino francouzske bagety a croissanty jsou super,ale jenom par mesicu 8O ted moc smutnim po nasich ceskych rohlickach,housticek a chlebu.....proste miluju ceske jidlo…

Woodoo vem to s te pozitivni stranky.....hlavne ze prisel :wink:

Jinak tu vitam novou cislo111 at se ti tu s nama libi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.3.06 21:44

Ahojky, už jsem tu zase. Koťátka mi vážně zvedla náladu, jako vždy. Provokovali mého hafíka, ten zas nemohl zkousnout, že ty kočky můžou i na stůl a že je hladíme a tak, no prostě i s pejskem tři uragáni!
Já se loučím, jdu asi spát! Tak se mějte hezky a snad zítra najdu v práci chvilku na nakouknutí, protože to co přibylo tento týden se vážně nedá za víkend přečíst!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.3.06 10:11

Ahoj holky a bříška,
tak jaké je pondělní ráno?
U nás fajné… zapadané… teď jsem poslouchala od Nohavici Ladovskou zimu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.3.06 11:01

**Dobre rano vsem :D tak dneska tu snad zmrznem 8O sla jsem koupit pro dcerku letenky do CR (jede navstivit druhou polovicku rodiny v dubnu,ale beze me :( a malem jsem tam zmrzla.....mame tu 0 stupnu…kde se coura to jaro :?: 8O :?

Jinak opet neco pro vas.....

http://www.me-2-you.net/…img00037.jpg

Taky jsem dala fotecku do alba…jestli se chcete podivat…A normalne se mi zdalo o bramborackach,tak uz vim co bude k veceri :wink: kureci smes s bramboracky.....**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.3.06 11:04

Ahojky holky,

tady je pravý zimní den. Sníh, mráz a do toho krásně svítí sluníčko. Takže za sklem to vypadá krásně. :)
Přeji vám bezvadný den ať vás nic nebolí a nic netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.3.06 11:11

Dobré ráno no já vím, že je už dopoledne, ale já se z pelíšku vyhrabala až teď :wink:

Fčera jsem měli dlouho do noci „manželskou debatu“ :? ne zrovna hádku to ne, ale mluvili jsme hlavně o tom, že je manža furt pryč a není s Kulíškem, kterému to slíbil a tak. Ale domluvili jsme se a to je hlavní.

No a dneska mám spoustu energie, takže to papírování, uklizení a přemísťování, co jsem chtěla dělat fčera a neudělala :oops: , udělám dnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí