Poradna duly
Jana Čurdová
EvikP tak doufam,ze uz te necha doma…normalne bych mu to vysvetlila (rusne strucne
a drzim palecky pro testy…
IvcaM ja vim,ze ji potrebovat nebudu
…ale kdyz ja neco chci,tak to je se mnou tezky.....nikdo neni dokonaly
![]()
Ahoj maminy.
Tak se vám musím pochlubit, jaké to bylo dneska v Gennetu - naprosto úžasné!!!!
![]()
Všichni jsou hrozně milí, je to tam krásný a celkově super přístup.
Náš mimísek má vše co má mít, jen prý trošku větší hlavu. Ze začátku ho paní doktorka asi dost otravovala, ale pak na nás i plazil jazyk. Bylo to fakt skvělý. Jen se k nám otočil prdelkou, takže ani netušíme, jastli to bude kluk nebo holčička. Podle dr. 50 na 50. Sama si netroufla tipnout. Takže máme stydlína ![]()
Alespoň to nikde nevykecám , když to nevím… ![]()
Tak se mějte krásně.
P.S. Dneska jsem si koupila první věc - fleesovou prťavou deku ![]()
Ahojky, taky moc gratuluju ke klučinovi!
Já si to taky nechám říct (a všechny zlobím, že jim nepovím nic!). Kamarádce jsem zakázala pro případ, že to bude holčička kupovat růžový cinkrlátka, šatičky s volánkama apod. s tím, že moje holčička poleze po stromech a sousedům švihat šutry do oken (po mamince…
) no a kamarádka to těžko rozdýchává!
Jinak ve středu razím na amnio, sice je mi málo, ale nakonec jsem se rozhodla, že jistota je jistota. Teď zas váhám, jestli jsem se rozhodla správně…
, ale rozhodla. HLavně jsem dneska mluvila se dvěma doktorkama, každá mi řekla něco jinýho a pak si vybrat! Není nad dostatek informací!
Nevím jak budu zítra stíhat nakouknout, tak na mě ve středu myslete. Mějte se hezky. T.
Zdarek holky,
tak jsem se konecne prolouskala veskerymi prispevky-vsem gratuluju k dobrym vysledkum, vysnenym pohlavim mimisku a zdravym chlupatym kamaradum
![]()
Jite nejake vitaminove granule behem tehu? A napr. Calibrum mami-vazne slupnete za den dve takove obri tablety?
Zatim a dik.
Ahoj Maggy,
no já mám sice koupený Mamavit, ale flákám to jak se dá. Nikdy jsem moc neměla ráda prášky ani „umělý“ vitamíny, takže mi to prostě teď nejde. Naštěstí mě přítel zásobuje dostatkem vitamínů a dohlíží, abych jedla co nejlépe (někdy mu to dá zabrat)
Nejdřív jsem měla výčitky, že neberu pravidelně každý den, ale potom jsem slyšela častější názory, že je dítě potom obr dobr a že to nevadí, když nejsou, hlavně když je bohatá strava atdatd. Takže jsem se uklidnila. Ale stejně si občas zobnu ![]()
Jinak pro ostatní, kdo víte něco dalšího, napište, stále aktualizuji ![]()
http://srpen2006.wz.cz
Mějte se krásně Kačkač
Ahoj holky,
opět krásné „zimní“ ráno .. taky vás ten sníh a zima už tak štve?
Navíc, jsem pěkně nastydlá, vůbec netuším kde jsem k tomu přišla, ale spousta lidí v práci kašle a chrchlá, takže zítra si beru volno a budu se snažit se z toho trochu dostat. Večer jsem si loupla Paralen, tak to bylo ráno trošku lepší, ale teď mi připadá, že je to horší než včera, tak nevím, pro jistotu zítra nevylezu z postele ![]()
Tak se mějte všichni hezky a ať vám mrňousci rostou ![]()
Dobre Rano a pekny den.......
http://www.me-2-you.net/…img00147.jpg
Opet mrzne venku
ja kazdy vecer tak prosim,at uz je lip a ono porad nic
kde je to jaro?????
Dneska jsem byla strasne brzo vzhuru
uz v 5.00hodin a nemohla jsem znova spat.....coz u me neni normalni
![]()
Vcera jsem koukala na jeden porad,nezletile matky…vsechny meli miminka ve 14letech,coz musi byt tezke…skolu nemaji…chodi do prace za nic…protoze socialka tu neni tak stedra jako u nas…rodice je radeji neznaji…bylo to smutne (vim,je to jejich blbost,meli se chranit) ale kdyby se to stalo moji dceri,urcite bych ji pomohla,at si dodela skolu atd…vzdyt takhle ty holky budou naporad socialni pripady(pokud si je nevezme nekdo bohaty) protoze skolu si dodelat nebudou moct,tady musis mit urcity vek na skolu,potom uz mas smulu ![]()
Tak hezky den ![]()
krásné zasněžené ráno.....
S tím sněhem to už snad není ani normální
Když jsem koukla z okna, tak jsem myslela, že jsem se ještě pořádně neprobudila
Ach jo.....
Ahoj,
přeju dobrý zasněžený ráno. Tady u nás teda stěží o stošest a už mě to pěkně štve. Jak se má člověk v takovym počasí léčit, když musí chodit nakupovat apod?? Jinak už je mi dneska mnohem líp, tak se sem dostanu častěji.
Dneska budu muset uklízet, na byt se totiž přijdou podívat potenciální noví nájemníci i s majeteli. Hm nejsem z toho vůbec nadšená, radši bych ležela a léčila se. Ale život je boj.
Já žádný vitamíny neberu a ani jsem nebrala. Ne, že bych nechtěla, ale ve všech těhu vit. se vyskytuje kyselina listová (já vím, že je moc důležitá), ale já na ní mam asi alergii nebo co, protože po těch práškách se pokaždý zvracela. Takže efekt byl nulový. Zkoušela jsem různé varianty i samostatně ty prášky, ale toho sem se zase bála, protože tělo potřebuje denně jen určité množství toho kterého prášku a takle jsem to nemohla odhladnout.
Nejvíc mě zarazil můj gynekolog. Říkala jsem mu, že po mamavitu zvracím a on mi na to řekl, že je mám stejně brát. Nechápala jsem, proč mám brát prášky, které do půl hodiny vyvracím. ![]()
Takže jsem radši zvolila pestrou stravu. I když všude píšou, jak je kys. listová důležitá, myslím, že by bylo horší pro mimi, kdybych jí brala když jí moje tělo odmítá.
To je hrůza v TV nic nedávaj, tak si jdu pustit film. Zatim čauky.
Jo ještě jeden postřeh. Dneska na ČT1 v Sama doma - Downův syndrom, a něco o šestinedělí.
nykam souhlasim s tebou,ja jsem na zacatku tehotenstvi zkousela taky tehu-vitaminy,ale jak pises,ja je vyzvracela taky,tak jsem si rikala,ze je proste brat nebudu a radeji papam normalni zeleninku a ovoce ![]()
Jitka81 my tu sice snih nemame,ale me uplne staci,ze tu mrzne
normalne v tyto dobe uz jsem mela davno chodit jenom ve svetru a uzivat si slunicka
![]()
Ahoj holky,
já jím Calibrum mami, ale zarazilo mě, že píšou 2 tablety denně a některé prvky mají ve 2 tabletách 200% denní dávky… takže jím jen jednu denně (přeci jen 100% denní dávky si myslím že stačí
) a to ještě když si vzpomenu
nykam: a nezvracela jsi když jsi je jedla nalačno? to se stalo párkrát mně, když snědla pililulku nenajedená, tak jsem do půl hodiny šla (i třeba večer)
Dobré dopoledníčko všem,
tak jak už tu někdo řekl, sníh a zase sníh
mám pocit, že v tom pačasí je pěknej binec.
Ale nebojte, jednou to jaro přijít musí, no ne?
Tak zatím
DanielkaT právěže sem si četla příbalovej leták a tam psali, že před jídlem nebo během jídla. No a zkoušela jsem to několikrát a v různou dobu. Třeba nejdřív před jídlem, pak během jídla i po jídle. A taky ráno, odpoledne i večer.
Tak sem si potom koupila samostatně kyselinu listovou. A když sem si jí vzala, tak sem zvracela. Takže myslim, že to bylo opravdu tim, že kyselinu listovou asi nesnáším.
Ty jo já už chci taky jarooooo. Chci chodit na procházky a probouzet se se sluníčkem. Tohle počasí akorát tak probouzí deprese. To budou mít psychologové radost ![]()
Take zdravim vsechny.
Uz mam take plne zuby tehle dlouhe zimy,no ale kdo asi ne,sice ti sviti slince ,ale venku je zima,..ted jsem akorat zadelala na buchty,asi je udelam s tvarohem.
pejsek se pres okno vyhriva na koberci,to se m,u libi,jak to na nej skrz okno pali.
ted davali v Prima jizde take o kojeni.
Ja beru mamavit,ale kdyz mi dojde koupim si neco jineho,stridam to, a zvlast beru jeste kyselinu listovou,ale beru to jednou za tri dny,krvaci mi hodne dasne a gynekolog mi rekl,ze to muze byt reakce na ty vitaminy,a ze muze dojit k nejake vazne nemoci dasni,to mi potvrdila i zubarka,takze jednou za 3 dny a dost.
Holky koukali jste vcera na vyvoleny?ja se zase nasmala,Dneska tipuju,ze daji nejvice palcu bud Kubovi,nebo Luce,ale spis si myslim ze Kubovi.
Ja v noci take moc dobre nespala,porad jsem se prevalovala,zacina mi vadit brisko,je to tezky najit nejakou dobrou polohu na spani,kdyz je brisko vetsi a vetsi,tedka roste az neuveritelne rychle,kazdy den trosku.
Zatim pa