Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
14.3.06 16:31

Mooni Holčička! To je bezva!Třepu Ti na dálku pravicí!

Gerdo a Cinq já piju kafe 1-2 denně, mám nízký tlak od začátku těhu, u Kulíška to bylo to samé, jenže TEHDY mi kafe strašně smrdělo a doktor mi říkal, že ho mám pít, jenže to nešlo. Je to jediná možnost jak se nemotat jak opilá celý den, kapučíno na mě teď vůůbec nezabírá a to ho přitom miluju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.3.06 16:36

Cinq
No to já mám ty problémy taky asi hned od puberty, dělala jsem akvabely a prý mi ta chlorovaná voda vymlátila tu mikroflóru a je těžký jí tam udržet v rovnováze :?
No holt každý má něco :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.3.06 16:50

K tomu porodu kleštěma. Jo asi se to ještě používá - samo, že ve vyjímečných případech. Moje mamka chodí venčit psa spolu s paní, co dělala porodní asistentku a bavily se o tom. Paní jí řikala, že se teď užívá místo kleští Vakuumextraktor, kterej je šetrnější.
Bohužel se nesmí užít v případě, že mimi nemá kyslík, to nastupujou kleště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.3.06 16:52

Ahoj holky.

Kleště se ještě používají, sestřenka mojí švagrové kleštěma porodila minulý úterý Terezku.

Velký UTZ , dnes jsem na něm byla, tak budu za chytrouska: kontrolují: uzavření páteře a rtu(jestli nejsou rozštěpy),ledviny, srdce(obě komory,aortu), paže a nohy, oči, nos, měří celé tělíčko po částech-obvod hlavy,trupu, délku-tělíčka,nohou a rukou. A taky pohlaví, ale to my vědět nechtěli.

Naše mimčo bylo natočené tak, že nebyla pořádně vidět hlavičku, kvůli tomu rozštěpu páteře, tak mi řekl, ať si na chvilku lehnu na břicho, to nepomohlo, tak mi řádně prohmatal břicho, ani to s prckem nehlo, tak jsem musela na chodbu a 5 minut chodit a pak si prcek dal konečně říct a bylo vidět co bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.3.06 16:55

Chtěla jsem napsat, že jsem si měla lehlnout na bok, ne na břicho, to už by asi nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.3.06 16:56

Monikob popsalas to nádherně podrobně! To je bezva. Na ty rty, nos a oči jsem úplně zapomněla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.3.06 17:08

ahoj holky, k tomu velkému UZ - budou vám to některé dělat až po 20.tt? mě doktor na minulé kontrole objednal až na 22.tt na klasickou kontrolu a až doma mi došlo, že se vůbec nezmínil o velkém UZ. Tak te´d nevím jestli na to nezapomněl… a tenhle týden má dovolenou, tak mu ani nemůžu zavolat.

k bazénům - při té poslední kontrole jsem se doktora ptala, jestli můžu po koupání používat Tantum Rose a on mi to schválil. akorát že teď jsem nastydlá, takže stejně žádný bazén nehrozí. Znáte to? je to takový šetrný výplach roztokem, který obnovuje přirozenou mikrofloru v pochvě. už předtím jsem tady někde četla, že to holky používají, ale stejně jsem se ho radši zeptala :)

Kačenka: napiš mě prosím taky do seznamu - Evusha/29 let/beran/Benešov/děti 0/TP 13.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.3.06 17:13

Holky, ještě se musím pochlubit. Včera jsem si koupila těhu kalhoty přesně podle mých představ. Pro pražandy, na Proseku v OD Billa, vzadu je obchod s mimi a těhu věcma. Do včerejška jsem si zkoušela asi 10 kalhot a všechny byly jak pytel brambor. Jsem celkem hubená(173/64), nebo spíš mám hubený nohy. Já chtěla džíny jen do pasu, s pružným pasem, né tím velkým přes břicho. Mám vel. kalhot 38, ale byly mi i 36. Radši jsem si vzala ty větší, kdybych přece jen něco nabrala. Přes zadek a nohy jsou celkem těsné jako normální kalhoty, takže se v nich cítím i trošku sexy a né jak těhotná mašina. 8) Prodavačka říkala, že jdou hodně na odbyt, že jsou super i po porodu, kdy už nemáte veeeliké břicho, ale vaše původní to taky ještě není. Jinak stály 1360.- Teď mám na sobě lacláče od sestřiné známé, ale byla menší než já, takže mám ty kšandy povolené na maximum, aby mi byla délka, ale stekně to jde jen teď, dokud nosím vysoké boty, k teniskám a k polobotkám by to nešlo. Ty mám za 600.- Ta lacláče, myslím. Manžel jim říká zahradníky, ten vůbec nevěděl co lacláče znamenají a v práci jim říkají krtečkovský. Ale zítra vyzkouším nové. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.3.06 17:13

Evusho vítám Tě tu!

Mě budou velký UTV dělat 20.3. a to bude ve 22.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.3.06 17:15

Ahoj holky,

Gerdo gratuluji k vysledkum a preji i nadale pohodu. Mne taky skoro nic neni - jen unava a ze zacatku mirne spatne. Ale je to urcite lepsi, nez aby nam neco schazelo, ne :wink:

Moonii gratuluji k holcice. To je prvni holcicka v seznamku :) Zatim tam jsou jen samy klucici.

O velkem UTZ uz bylo napsano snad vsechno. Ja jsem tam byla vcera, tak muzu potvrdit. Jen u mne jeste nebyl presne videt ten ret, ale pater byla ukazkova - krasne byl videt kazdy obratlicek :) Jo, pak se jeste dival na vnitrnosti a rikal mi, ze pokud ma hezke srdicko (byla videt vazne kazda komora), zaludek a mocovy mechyr, tak urcite funguje jak ma :)

A k bazenu: ja zadne problemy s infekci zatim nemela, ale stejne radsi do bazenu nechodim. Ve vane jsem se koupala od zacatku tehu jen 2krat, takze to taky moc neprehnim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.3.06 17:18

Já když se objednávala na velký UTZ, tak mi řekli, že bych měla být 18-22 týden, takže to bude asi v poho. Dnes jsem měla být původně 20+6, ale Dr. mi řekl, že jsem 19+5, tak už mi po 4. změnili TP. Před chvilkou jsem posunula metřík podle toho dnešního UTZ a už ho tak nechám, mimčo se stejně narodí, jak bude chtít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.3.06 17:24

V me nemecke tehuprukazce je napsano, ze my byt velky ultrazvuk mezi 19. a 22. tydnem a dalsi velky ultrazvuk mezi 29. a 32. tydnem, takze je to urcite v pohode.
Mne nastesti jeste termin vubec neposunuly :) I vcera to vychazelo plus minus muj termin. Neco bylo o trosku vetsi a neco mensi, ale stejne mi doktor rikal, ze i to mereni neni uplne presne - vsechno by se melo merit uplne kolmo, ale mimisek se hybe a tak to uplne nejde…

Jinak se s vami zase do zitra loucim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.3.06 17:26

Matulienko kde jsi dneska?Ze bych te prehledla?

Evusha me taky budou delat az ve 22tt…uz se nemuzu dockat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.3.06 17:33

Monikab, Woodoo - dík za info. Já tam jdu až v dubnu, už se moc těším až uvidím Lvíče v plné kráse. Akorát si do té doby musíme promyslet, jestli chceme znát pohlaví. Já byla vždycky přesvědčená že jo, a te´d si to najednou začínám rozmýšlet, že překvápko by taky nemuselo být špatný. a manžel je na tom podobně, ten mi moc nepomohl :)

a já si jdu taky opravit metřík, jsem tam o týden pozadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.3.06 17:36

Monikab, Woodoo - dík za info. Já tam jdu až v dubnu, už se moc těším až uvidím Lvíče v plné kráse. Akorát si do té doby musíme promyslet, jestli chceme znát pohlaví. Já byla vždycky přesvědčená že jo, a te´d si to najednou začínám rozmýšlet, že překvápko by taky nemuselo být špatný. a manžel je na tom podobně, ten mi moc nepomohl :)

a já si jdu taky opravit metřík, jsem tam o týden pozadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital