Poradna duly
Jana Čurdová
mončo a eviku koukam, že to znáte v Hloubětíně. Já sem od Dubna v Praze a taky tam chci chodit plavat, ale doma mi řikali, že se snad hloubětínskej bazén má rekonstruovat. A to zrovna od Dubna nevíte o tom něco?
Schánim kam chodit do poradny v P-9 (mam tam i trvalý bydliště) můžu se zeptat kam chodíte a jak jste spokojený? Já se teď půjdu registrovat asi do Bioregeny (nevim jak se to píše) v Kyjích. Ale vůbec nevim jaký jsou tam doktoři a úroveň. Budu to muset asi risknout.
Moje gynekoložka (ke který jsem chodila než sem šla do Pardubic) mě totiž už nechce, protože je to jenom na přechodnou dobu. Tak doufam, že mě tady vezmou.
matulienko dekuju,to tak to budu nekolik dni?Vzdyt umru
(jsem hrozna,pokud me neco boli)…no,budu to muset vydrzet ![]()
Cinq ,
ale to není zač:-))
Tohle vydržíš, neboj, ono se to bude zlepšovat..pokud je to jen v přeskočený nervík.
Teeeda, to jsem si zase početla. Vy jste neskutečně aktivní ![]()
Jinak jsem snad všechno aktualizovala
http://srpen2006.wz.cz
Taky se chci zeptat. Včera jsem kupovala digitál teploměr (Hartmann Rapid). Všichni ho hrozně chválili a tak jsem se pro něj rozhodla. Když jsem se několikrát měřila, ukázalo to dost nízkou teplotu - 35,4 apod. Nejvíc 35,6st. Na klasickým jsem měla vždycky přes 36. Proto se obávám, abych neměla zrovna nějaký špatný, protože je to docela rozdíl a u mimi celý stupeň je příliš.
Jinak jsem šla v pondělí po dlouhé době do práce a jen jsem se probudila, hrozně mě zaalo bolet v krku a trvá to. Dneska jsem si vzala volno, protože to bylo horší. V lékárně mi dali akorát pastilky Vincentka a řekli, že těhotná nic jiného nemůže. Takže budu čekat, až to přejde :-/
No a to je zatím tak všechno ![]()
Tak se mějte a smějte Kačkač
Kačenko: my jsme měli digitální teploměr v práci (nevzpomenu si na značku) a to bylo také přesně tak… nikomu neukázal víc než 36 stupňů… a vyhodila jsem ho ve chvíli, kdy kolegyně si naměřila 35,7 bylo jí zle, šla domů a měla přes 38C…
Kačenko: my jsme měli digitální teploměr v práci (nevzpomenu si na značku) a to bylo také přesně tak… nikomu neukázal víc než 36 stupňů… a vyhodila jsem ho ve chvíli, kdy kolegyně si naměřila 35,7 bylo jí zle, šla domů a měla přes 38C…
Ach jo, holky já mam dneska hrozně „žrací“ den. Chytlo mě to vlastně už včera večer, kdy mě přepadl ve 23h ukrutnej hlad. Dneska jsem už od 6h vzhůru - protože mě vzbudilo kručení žaludku. Už sem toho spořádala, že si to ani nepamatuju, ale mám pořád hlad. Pomóc, co to je? Snad je jenom dneska mimčo nějaký hladovější, protože jestli to takhle bude pokračovat, budu za chvíli jak koule ![]()
Kacenko my mame digitalni teplomer,dokonce 2 a rozhodne uz bych si jiny neporidila,je to nejrychlejsi zpusob a pro deti velmi prakticky,pro dcerku mame ten do ouska a pro mimi to bude nejlepsi taky,mozna jsi jenom mela stesti na spatny,rozhodne bych se vratila tam,kde jsi ho koupila a optala co a jak......jinak pristi kontrola 30.03…dekuju ![]()
Nykam jen se napapej ![]()
Já se na tu rekonstrukci bazénu v Hloubětíně mrknu na net, jestli něco najdu. Jinak jsem tam byla jednou loni v zimě se sestrou a byla tam „taková divná voda“, tak sestra pátrala a ta voda „měla být jako mořská“. No nevím, chuťově byla šílená, ale kvalitu nevím. Jinak je prý dobrý bazén v Brabdýse nad Labem.
Matulienko - já jsem rozhodně pro
ale u mě je trošku problém s domlouváním na konkrétní čas
Hlavně kvůli práci a taky jezdím do práce autem s taťkem, takže se ještě domlouvat s ním… Měla bys návrh na nějakej bazén?
Jo, holky, pokud jste některá pojištěná u OZP , tak máme nárok na příspěvek 1.200,– v těhotenství - můžeme se rozhodnout, jestli je využijeme na cvičení, nebo na nadstandard v porodnici. Jde to i rozdělit - třeba půl na plavání a půl na jiný cvičení ![]()
jo jo v Hloubětíně je slaná voda. Ale nesolej to moc, takže to neni jako mořská. Právě se mi líbí, že je to i hygieničtější.
Cinq - no právě, taky nechci čekat 10min s rtuťovým teploměrem. A na tenhle tu byla diskuze a všichni ho chválili. Asi tam zajdu a pozeptám se, případně vyměním za jiný.
Mostule: díky za zprávu!!!! kouknu na to
Moni: plánuješ chodit někam plavat? Já jsem našla tohle: http://www.studioprozeny.cz/…-tehotne.php