Poradna duly
Jana Čurdová
Mostule …a je ten pátek problém? pro tebe asi je kvůli dopravě,co?
Mostule: díky… super!!!!! doufám že to do té doby nezruší… nechám si to na nadstandart v porodnici
Matulienko,
ja mam porad rozhasenej pocitac, takze muzu tedka jenom z prace.
A ted jsem byla od soboty ve stavu nemocnych - jak jsem vylezla ven z domova, tak me hnedka skolil nejaky bacil
Matulienka - přesně tak - v pátek by na mě taťka tak dlouho nečekal a štrachat se po plavání vlakem..dojela bych domů okolo deváté
Navíc to je doba kdy už málem chodím spát ![]()
Dani to já zase na plavčo
Pokud máš poblíž pobočku, tak se tam stav s kopií těhu průkazky a oni ti dají formulář, který po porodu vrátíš společně s potvrzením z porodnice a oni to pak proplatí ![]()
Krab
aha, no, tak to hlavně vylež a pořádně, fakt je toho teď hrozně moc a přeci jen v těhu jsme oslabené.
Mostule ,
myslela jsem si to, že bude problém v dopravě:-))Já tedy bývám v tuhle dobu taky utahaná, ale zase by nás to probralo:-))
tak se zase loucim - nevim na jak dlouho:)
mejte se krasne
G.
Krab: ahojky!!! ať je ti dobře!!!,
Holky, tvrdne vám bříško? Já si tedy myslím že je to ono… Nestává se mi to moc často, tak obden…je to normální?
Teď jsem si taky vzpomněla… Když mi brali krev na triple testy, přišla jsem do laboratoře a dr. mě hezky vyzvala: „Tak se posaďte, maminko.“ Teda hned jsem pookřála
To je tak pěkný slyšet..
Jinak jsem o několik dní později zjistila, že těhotenstvím mi začala alergie (když jsem se byla zeptat, prý je to na ajatin - ten prostředek, kterým to potírají). Takže první nemilou věc, kterou mi těhotenství přineslo :-/
Kačkač
Tak prozatím se loučím, jdu s malým ven. Cíl..utahat:-)) ha ha, to spíš asi odpadnu já:-))
Danielka
Nedávno jsem si všechny tyto informace vyhledávala, takže se o vše ráda podělím ![]()
Matulienka nějak to musíme vymyslet ![]()
Musím ještě něco udělat a pádím domů..mějte se krásně a hladíkujte bříška
![]()
Ahoj holky bříškatý,
tak se ze mne stal jen pasivní čitatel příspěvků a dlouho jsem se neozvala, neb před více než týdnem se mi z ničeho nic přestalo dařit přihlásit se na e-mimino pod svým nickem,administrátorka e-mimina Missorka mi změnila i přístupové heslo, ale nepomohlo to a nefungují mi ani pokusy o novou registraci, jsem z toho smutná a fakt nevím proč to je a co s tím
Tak bohužel budu muset /doufám že dočasně/ fungovat jako Anonym
Kdybyste náhodou měly tušení co by to vlastně mohlo být za problém, tak mi prosím dejte vědět /lemongrass@seznam.cz/ Jsem z toho upřímně nešťastná ![]()
Já jsem včera ráno absolvovala poradnu a triple testy, bylo to opravdu záživné - čekala jsem v čekárně celkem 2,5 hodiny /přede mnou bylo 5 maminek/, pak jsem sprintovala /bylo za 10 minut 10 hodin a vzorky berou do 10.00 hodin/ se vzorky krve ze 3 patra do přízemí a to jsem si zopakovala celkem 3× - poprvé jsem nedostala průvodku, podruhé jsem dostala průvodku někoho jiného a potřetí bylo vše konečně ok
No bublala jsem jako papiňák! Doktorka povídala, že kdyby byl nějaký problém, tak mi zavolají hned druhý den /dnes/ a když bude vše v normě, tak se to dozvím za 3 týdny, kdy jdu na UZV ve 20 týdnu. Jinak hlásím, že jsem přibrala od začátku těhu už 4kg a břicho se mi pěkně zakulacuje, pořešit nějaké kalhoty začíná být akutní!
Tak to je zatím vsjo, doufám že se mi alespoň takhle podaří odeslat příspěvek…
Zatím papa, ať bříška pěkně rostou a už brzy přijde jaro!
Nepřihlášená Bazalka
Já jsem tenhle týden taky ve stavu nemocných, nemůžu se zbavit kašle, tak jsem to tenhle týden vzdala, doma to snad vyležím.
Cinq: nemáš prosím tě nějaké tipy na webové stránky o korálkování? Já jsem se do toho pustila teprve nedávno - ono „pustila“ je asi příliš silné slovo, udělala jsem jeden jednoduchý náhrdelník
Hledala jsem na internetu nějaké návody, tipy a tak, ale nic jsem nenašla ![]()
Danielkat: já mám taky pocit že mi bříško tvrdne. Nejdřív jen jednou za pár dní, te´d skoro každý den. Trochu mi vrtá hlavou, jestli to není moc brzy, ale v nějakém článku psali, že to je normální… tak snad se to nezhorší, kontrolu mám až v dubnu.
Ahoj holky.....tak jsme zpatky doma..venku se nam to umoudrilo a meli jsme krasnych 13stupnu se slunickem ![]()
Taky jsem byla na poste,cekala jsem pres 20minut ve fronte a kdyz uz na me byla rada,tak jsem zjistila,ze nemam obcanku
tak tam musim zitra ![]()
Bazzalko tak at mas ty testy v poradku,myslime na tebe ![]()
Evucha vis ja jsem to nikdy na internetu nehledala
ja mam spoustu knizek (musim se pochlubit,ze az z japonska
a podle toho to delam,na bizuterii jsem chodila i do kurzu…jestli si chces udelat jenom naramky nebo i prstynky,staci si zajit do obchudku s koralkami a koupit si casopis s predlohou
nejsou drahe a maji tam spustu dobrych a krasnych napadu na bizuterii.....asi jsem ti ale moc nepomohla ![]()