Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
15.3.06 18:44

Cinq: díky, zkusím ty časopisy, ani jsem nevěděla že vychází :) já to zatím moc nestíhám, když se vrátím z práce jsem už utahaná a o víkendu všechno doháním, ale plánuju si na jaro víc volna, tak pak se do všeho pustím - decoupage, korálky, pletení z pedigu… musím se vyřádit než přijde mimčo, pak to bude s časem ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 18:48

Evusha taky jsem na to uz delsi dobu nesahla,od te doby,co jsem tehotna,tak na to nemam trpelivost 8O vydrzim tak hodku a to se musim premlouvat,pritom predtim bych u toho mohla sedet cely den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.3.06 18:55

cinq: já mám vždycky „návaly“ :) objevím něco nového, dojdu na kurz, nakoupím materiál, něco vytvořím, pak ovšem dojde čas nebo chuť, ale nad zásobama mávám rukou, říkám si však ono se to hodí - a už toho mám půl skříně :lol: Jestli chceš, jukni na www.brydova.cz, je tam spousta různých technik a velká galerie, myslím že i korálkování. Já se tam chodím aspoň kochat, když toho sama moc nestíhám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 19:02

Evusha tak ja jsem uplne stejna :D az na to koralkovani,to mi zustalo,ale zkousim obcas i jine veci a presne jak ty :wink: nakoupim material,chvilku to zkousim a pak to skonci ve skrini 8O :D ted jsem premyslela,ze bych zkusila pleteni(pro mimi a dcerku)ale uz to vidim,jen co to zkusim,tak to hned skoncim :oops:
Ale s koralkama to byla laska na prvni pohled :oops: :D to me drzi do ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.3.06 19:08

cinq mě zas drží šití na stroji, už si plánuju co všechno našiju miminovi :-) jinak jsem v lednu rozdělala vyšívání - malou dečku na Velikonoce, a te´d jsem jak Nastěnka, potřebovala bych někoho nahoře uprosit, aby nepřišly tak rychle - beztak bude ještě sníh :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.3.06 20:20

chmmm… zase jste mě nakazily… Otevírám knížku Ruční práce a jdu se kouknout, co se stane na pár týdnů mým hobby :-D třeba u toho vydržím i déle. Budu vymýšlet něco pro mimčo. už mám v plánu udělat do koupelny zvířátka na zeď - barvami na sklo, k postýlce teploměr v nějakém pěkném obrázku a podobně. A na velikonoce letos plánuji vajíčka ozdobit ubrouskovou technikou. nevíte, jestli to lepidlo není jedovaté? Abych to moje okolí neotrávila :-)
Sem s nápady, možná bychom si jich pár mohly vyměnit.
taky mě napadlo ušetřit za kolotoč nad postýlku a využít chlupatých přívěsků na klíče, ze kterých kolotoč udělám. Sice se nebude točit ani hrát, ale mimčo zaujme :-)
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.3.06 08:31

Dobré ránečko všem.
Kdepak jste ospalečci? :lol:
Já dnes budu spíš mimo, teď se psych. připravuji na návštěvu tchánovců, pak honem sbalit mnalýho..jede na víkend k našim, protože v sobotu zabíjíme čuníka. No a potom valím do práce, mám slíbeny baňky, tak doufám, že mi pomůžou, no a pak jdu učit první pomoc, pak mne vyzvednou kluci, pojedeme předat raubíře našim a pak hurá domů. Tak nevím, už teď se mi protáčejí panenky. :roll:
Tak zatím mamulenky a pohlaďte pupíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
16.3.06 09:29

Ahojky děvčátka,

do galerky jsem hodila špunta… je sice trochu rozmazaný, protože se nechtěl fotit, ale hlavička a páteř je tam krásně vidět.

Matulienka
Teda Ty máš dneska fofr… Tak se opatruj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.3.06 09:39

EvikP,
teda fotečka je úžasná, ta páteř je krásná:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.3.06 09:41

Ahoj Holciny kdepak jste?Preji vsem krasne rano :D

http://www.me-2-you.net/…img00138.jpg

Ted jsem prisla od zubare :D byl hodny.....pry me nebude moc trapit,kdyz jsem v tehu…ale pristi tyden tam jdu opet 8O :?

Matulienko teda ty jsi ale ve fofru dneska 8O tak na sebe davej pozor a moc to neprehanej :D
A prasatko budete zabijet?Takove jitrnicky bych si dala taky :lol:

EvikP jdu se juknout na fotecku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
16.3.06 09:42

Ahoj spolutěhulky,

tak jsem si početla, jaké zajímavé témata jste tu včera řešily :wink:

S digi teploměrem mám stejné zkušenosti - měří mi nižší teplotu, ale zatím jsem ho nevyhodila, začala jsem používat klasický. Pro mimčo si to ale neumím představit. Zeptám se na to zkušených.

Jak jste psaly o ručních prácech - hlásím se, že taky!! Já vyšívám prckovi atlas ptáčků, aby jsme si pak měli na co ukazovat. A přemýšlím, zda neušiju si povlečení do postýlky, viděla jsem hezký flanel.

Musím se pochlubit, včera jsem si od kamarádky dovlekla 3 tašky oblečení na miminko. Jestli budeme mít holčičku, mám toho půjčeného mraky. :D Půjčila jsem si to raději všechno hned, abych se tím mohla prohrabat a potěšit a udělat si představu, co bych měla tak přikoupit. Když by to byl kluk, tak to vrátím dřív, ale je tam i něco neutrálního. Tak se tím rochním a těším se těším … :D :lol: A mám půjčený i ten kojící polštář!

Dneska jdu k zubaři, tak mi trochu kazí den. Matulienko, to je skoro jako Tvoji tchonovci! Taky se musím psychicky připravit :(
Nebudu tu dneska dlouho.
Tak ať se mimískům daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.3.06 09:52

Zdravím všechny maminy a bříška.
Dneska mám veselou náladu. Kamarádce se v jedenáct v noci narodil kluk jak buk - Vojta, 53cm, 4,17kg. Takže prostě macík. Tak mám takovou veselou náladu, protože se měl narodit už 6.3.
Ještě vám musím říct,jak mi tchýně podstrojuje - samý dobrůtky, hodně ovoce - naposledy to byly jahody - mám vyrážku po celém těle a je to fakt chuťovka. No naštěstí už to mizí. :lol:
Tak se zatím mějte, já jdu na nákup. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.3.06 10:20

Ahoj holky,
já dneska zas až tak dobrou náladu nemám. Od rána smejčím, protože se přijdou na byt podívat potenciální noví nájemníci. Už teď sem vyřízená a to uklízím pomalu celej tejden. Ne, že bysme byli takoví čuňátka, ale já vždycky něco uklidím s domněním, že už to nebudu muset dělat a moje drahá polovička mi udělá „radost“ a začurbesí to! :evil:

Včera si u mě naštěstí šplh a vzal mě do kina. Chtěli jsme jít na Rafťáky, ale ani v rezervaci už nebylo místo, sál byl úplně plnej už od rána. Takže jsem skončili na Underworld - evolution. No slabším povahám nedoporučuju. Ne, že by to bylo tak hrůzostrašný, ale je to neskutečnej krvák (z čehož byl ten můj samozřejmě nadšenej :evil: - já už míň).

Musim se taky pochlubit, že sem se pustila - asi už před měsícem - do ručních prací :lol: , konkrétně pletení pod odborným vedením babičky.
Ale plést umím už od malička, takže stačilo jen, aby mi řekla, kdy mám ubrat a přidat očko. Upletla jsem nádhernej svetřík v růžovomodrý barvě a mam z něho hroznou radost. Povedlo se mi to za víkend. Pletení mě hrozně baví, i když z toho bolej ruce. Bohužel se mi zdá, že už má těch svetříků hroznou hromadu (plete totiž i babička a mamka).
Asi si s tim otevřu obchod :D , protože to nemůže mimi všechno unosit, co sme mu napletly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
16.3.06 10:25

Holky už máte vybraný kočárek?
Já ano…

http://www.oskarek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765