Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq: díky, zkusím ty časopisy, ani jsem nevěděla že vychází
já to zatím moc nestíhám, když se vrátím z práce jsem už utahaná a o víkendu všechno doháním, ale plánuju si na jaro víc volna, tak pak se do všeho pustím - decoupage, korálky, pletení z pedigu… musím se vyřádit než přijde mimčo, pak to bude s časem ještě horší
Evusha taky jsem na to uz delsi dobu nesahla,od te doby,co jsem tehotna,tak na to nemam trpelivost
vydrzim tak hodku a to se musim premlouvat,pritom predtim bych u toho mohla sedet cely den ![]()
cinq: já mám vždycky „návaly“
objevím něco nového, dojdu na kurz, nakoupím materiál, něco vytvořím, pak ovšem dojde čas nebo chuť, ale nad zásobama mávám rukou, říkám si však ono se to hodí - a už toho mám půl skříně
Jestli chceš, jukni na www.brydova.cz, je tam spousta různých technik a velká galerie, myslím že i korálkování. Já se tam chodím aspoň kochat, když toho sama moc nestíhám ![]()
Evusha tak ja jsem uplne stejna
az na to koralkovani,to mi zustalo,ale zkousim obcas i jine veci a presne jak ty
nakoupim material,chvilku to zkousim a pak to skonci ve skrini
ted jsem premyslela,ze bych zkusila pleteni(pro mimi a dcerku)ale uz to vidim,jen co to zkusim,tak to hned skoncim ![]()
Ale s koralkama to byla laska na prvni pohled
to me drzi do ted…
cinq mě zas drží šití na stroji, už si plánuju co všechno našiju miminovi
jinak jsem v lednu rozdělala vyšívání - malou dečku na Velikonoce, a te´d jsem jak Nastěnka, potřebovala bych někoho nahoře uprosit, aby nepřišly tak rychle - beztak bude ještě sníh ![]()
chmmm… zase jste mě nakazily… Otevírám knížku Ruční práce a jdu se kouknout, co se stane na pár týdnů mým hobby
třeba u toho vydržím i déle. Budu vymýšlet něco pro mimčo. už mám v plánu udělat do koupelny zvířátka na zeď - barvami na sklo, k postýlce teploměr v nějakém pěkném obrázku a podobně. A na velikonoce letos plánuji vajíčka ozdobit ubrouskovou technikou. nevíte, jestli to lepidlo není jedovaté? Abych to moje okolí neotrávila ![]()
Sem s nápady, možná bychom si jich pár mohly vyměnit.
taky mě napadlo ušetřit za kolotoč nad postýlku a využít chlupatých přívěsků na klíče, ze kterých kolotoč udělám. Sice se nebude točit ani hrát, ale mimčo zaujme ![]()
Kačkač
Dobré ránečko všem.
Kdepak jste ospalečci? ![]()
Já dnes budu spíš mimo, teď se psych. připravuji na návštěvu tchánovců, pak honem sbalit mnalýho..jede na víkend k našim, protože v sobotu zabíjíme čuníka. No a potom valím do práce, mám slíbeny baňky, tak doufám, že mi pomůžou, no a pak jdu učit první pomoc, pak mne vyzvednou kluci, pojedeme předat raubíře našim a pak hurá domů. Tak nevím, už teď se mi protáčejí panenky. ![]()
Tak zatím mamulenky a pohlaďte pupíka ![]()
Ahojky děvčátka,
do galerky jsem hodila špunta… je sice trochu rozmazaný, protože se nechtěl fotit, ale hlavička a páteř je tam krásně vidět.
Matulienka
Teda Ty máš dneska fofr… Tak se opatruj. ![]()
Ahoj Holciny kdepak jste?Preji vsem krasne rano ![]()
http://www.me-2-you.net/…img00138.jpg
Ted jsem prisla od zubare
byl hodny.....pry me nebude moc trapit,kdyz jsem v tehu…ale pristi tyden tam jdu opet
![]()
Matulienko teda ty jsi ale ve fofru dneska
tak na sebe davej pozor a moc to neprehanej ![]()
A prasatko budete zabijet?Takove jitrnicky bych si dala taky ![]()
EvikP jdu se juknout na fotecku ![]()
Ahoj spolutěhulky,
tak jsem si početla, jaké zajímavé témata jste tu včera řešily ![]()
S digi teploměrem mám stejné zkušenosti - měří mi nižší teplotu, ale zatím jsem ho nevyhodila, začala jsem používat klasický. Pro mimčo si to ale neumím představit. Zeptám se na to zkušených.
Jak jste psaly o ručních prácech - hlásím se, že taky!! Já vyšívám prckovi atlas ptáčků, aby jsme si pak měli na co ukazovat. A přemýšlím, zda neušiju si povlečení do postýlky, viděla jsem hezký flanel.
Musím se pochlubit, včera jsem si od kamarádky dovlekla 3 tašky oblečení na miminko. Jestli budeme mít holčičku, mám toho půjčeného mraky.
Půjčila jsem si to raději všechno hned, abych se tím mohla prohrabat a potěšit a udělat si představu, co bych měla tak přikoupit. Když by to byl kluk, tak to vrátím dřív, ale je tam i něco neutrálního. Tak se tím rochním a těším se těším …
A mám půjčený i ten kojící polštář!
Dneska jdu k zubaři, tak mi trochu kazí den. Matulienko, to je skoro jako Tvoji tchonovci! Taky se musím psychicky připravit ![]()
Nebudu tu dneska dlouho.
Tak ať se mimískům daří.
Zdravím všechny maminy a bříška.
Dneska mám veselou náladu. Kamarádce se v jedenáct v noci narodil kluk jak buk - Vojta, 53cm, 4,17kg. Takže prostě macík. Tak mám takovou veselou náladu, protože se měl narodit už 6.3.
Ještě vám musím říct,jak mi tchýně podstrojuje - samý dobrůtky, hodně ovoce - naposledy to byly jahody - mám vyrážku po celém těle a je to fakt chuťovka. No naštěstí už to mizí. ![]()
Tak se zatím mějte, já jdu na nákup. ![]()
Ahoj holky,
já dneska zas až tak dobrou náladu nemám. Od rána smejčím, protože se přijdou na byt podívat potenciální noví nájemníci. Už teď sem vyřízená a to uklízím pomalu celej tejden. Ne, že bysme byli takoví čuňátka, ale já vždycky něco uklidím s domněním, že už to nebudu muset dělat a moje drahá polovička mi udělá „radost“ a začurbesí to! ![]()
Včera si u mě naštěstí šplh a vzal mě do kina. Chtěli jsme jít na Rafťáky, ale ani v rezervaci už nebylo místo, sál byl úplně plnej už od rána. Takže jsem skončili na Underworld - evolution. No slabším povahám nedoporučuju. Ne, že by to bylo tak hrůzostrašný, ale je to neskutečnej krvák (z čehož byl ten můj samozřejmě nadšenej
- já už míň).
Musim se taky pochlubit, že sem se pustila - asi už před měsícem - do ručních prací
, konkrétně pletení pod odborným vedením babičky.
Ale plést umím už od malička, takže stačilo jen, aby mi řekla, kdy mám ubrat a přidat očko. Upletla jsem nádhernej svetřík v růžovomodrý barvě a mam z něho hroznou radost. Povedlo se mi to za víkend. Pletení mě hrozně baví, i když z toho bolej ruce. Bohužel se mi zdá, že už má těch svetříků hroznou hromadu (plete totiž i babička a mamka).
Asi si s tim otevřu obchod
, protože to nemůže mimi všechno unosit, co sme mu napletly.
EvikP
Tak to ja zase tento ![]()
http://quinny.libfin.cz/…flection.jpg /> http://quinny.libfin.cz/…e_carcot.jpg /> http://quinny.libfin.cz/…e_cabrio.jpg