Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
15.3.06 10:32

Matulienko ja uz jsem myslela,ze jsi se nekde zatoulala 8O :D dlouho jsi tu nebyla…jinak pochvala pro tveho manzela je zaslouzila :D
A ty palickujes?To jsem vubec nevedela 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
15.3.06 10:33

Ahojky Matulienko,

už jsem se bála co je s Tebou. :wink:
Tak to je super, že je manžel takhle hodný. Taky si to zasloužíš, potom, jak se k Tobě choval… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.3.06 10:34

Jo a ještě, jak jste tu psaly o tom tlaku a pulsu, poslední dobou mi dělá potíže být v teple, ve školce jsem včera spadla na učitelku/ stejně žalovala na malýho, tak to se jí miminko pomstilo:-))/ a z obchodu jsem musela dvakrát odejít ven na vzduch:-))
A jinak tady je odkaz na jeden článek, povinně vytisknout a dát manželům na polštář, aby splnili do puntíku, to, co tam je napsané:-))
Rozmazlovat přeci potřebujeme a zasloužíme si to, no ne?
http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…da%20bolí…&clanek=1406

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.3.06 10:38

Cinq
paličkuji od šesti let:-)), je to relax a taky penízky navíc, mám obrázky v Kanadě, Irsku..no, všude možně:-))

EvikP ,
díky moc, víš, já jsem moc šťastná, protože jsem hodně dlouho ztrácela naději, že to ještě bude dobrý a tady je odměna:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
15.3.06 10:44

Evi, teta byla v prosinci v Gyncentru na operaci rakoviny, tak jsem tam za ní byla na návštěvě a málem jsem tak zabloudila. 8O Teda přímo v té budově, jinak do Hloubětína do bazénu jsme chodili jako děti a taky jsem tam hrála závodně tenis, ale to už je dlouuuuuho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 10:46

Matulienko tak to uz jsi na profesionalni urovni 8O to jsi teda sikovna :D ja pro zmenu delam veci z koralku (vsechno od kytek az po bizuterii) ale delam to teprve 3 roky.....
Jinak clanek je super,ale to moje zlato uz takto dela co muze,treba mi kazdy vecer skrabka zada :lol: to bych mohla porad.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.3.06 10:51

Cinq

ten tvůj je vyjímka:-))
Jsem ráda, že se článek líbí a třeba se pár manžílků rozhodně potěšit ženušku i miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
15.3.06 10:54

Mončo, já chodím jen do jedněch dveří a tam je hned recepce a dr. Takže to je o.k. Ale dál jsem se neodvážila jít. Třeba když tam někomu vysvětlují kde je mamograf… to bych opravdu nenašla. Ale vypadá to tam hezky, ten zámeček… Přemýšlela jsem,že bych do Hloubětína chodila plavat, vždycky po poradně, šup na hodinku na plavání. Takže chci vyzjistit, jestli tam nemají těhu plavání… Ovšem jestli obléknu plavky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 10:56

Matulienko nevis co delat se skripnutym nervem na ruce?Od rana to mam a boli to :cry: k doktorovi nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
15.3.06 10:59

Moni: ty jsou super!!!
ty moje stály 1.380,– což je myslím normál…
A blahopřeju k výsledkům utz, ty doktoři umějí tak vystrašit…

Cinq: tak směle do druhé poloviny!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
15.3.06 11:03

Matulienko: krásný článek, zkusím zapůsobit na manžu :lol: (když on se vymlouvá že nesnáší mastné ruce, tak ani nemaže bříško :cry: )

přečetla jsem si také o těhuprůkazce… já mám průkazku z doby socíku, kde je mj. napsáno že nemám jíst sádlo, nenosit podvazky a pokud jsem sociálně slabá, mám se obrátit na národní výbor :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
15.3.06 11:07

Hoj!

Dneska jenom tak v letu :lol: Za chvíli jdu po Kuldu do školky, pak jedeme na Vsetín ke mně do kanceláře - zdá se, že mi kolegové přebírají klienty se slovy, že UŽ se prý do práce nevrátím, tak tam jedu udělat tóčo :twisted: , a později odpoledne jedeme s našima do Zlína na Tupperware. Kulíška beru sebou, nalákala jsem ho na nějaký dáreček, který tam dostane, tož uvidíme. Nestihla jsem si ani přečíst, co jste od fčera napsaly, je toho spousta. A zítra budu taky poletovat , takže se ozvu asi až v pátek.

Já budu mít internetový emiminový absťák :cry: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.3.06 11:08

Cinq ,
určitě bych zkusila zpěvnit, pokud je to jen přeskočený nerv..pomůže vlažný obklad, ne horký, to by mohlo způsobit zánět. neboj se to i přes bolest trošku masírovat,krouživé pohyby, jemné, ne silou, tyhle záležitosti bohužel trvají a odezní až po pár dnech. Ruku nezatěžuj.
Tak asi tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.06 11:08

DanielkoT, já mám taky tuto soc.průkazku. Docela jsem se nad ní zasmála. Dr. potřebují spotřebovat zásoby formulářů.
Závidím maminám, které mají ty nové - s barevnými obrázky :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.3.06 11:10

DanielkoT,
jsem moc ráda, že se článek líbí, hlavně je to o tom, že masáže mohou být. Většinou se říká, že nedělat vůbec a tak jsem se snažila to uvést na pravou míru.
A jinak k té průkazce, hlavně jsem chtěla vysvětlit ty zkratečky a nakonec i na té poslední hodně staré strany jsou důležité info o krvácení a tak. Většina je sice mimo mísu, ale něco může i pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí