Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
14.3.06 17:42

já sem zmatená jak fčela :) ta odpověď samozřejmě stačila jen 1×, díky i Cinq. a metřík mi změnit nejde, se s tím nebudu trápit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
14.3.06 17:58

Ahoj holky,

tak nevím, kde jsem přestala číst - na které stránce:-(
Vy jste ale spisovatelky.

Já jen hlásím, že u nás nic nového. V pondělí budu mít výsledky triple testů a cukrovky, tak jsem fakt zvědavá.
Na velký UTZ se skutečně chodí ve 20tt, nás to čeká také, ale kdy, to mi řekne Dr. až v pondělí.
Jinak pohyby už cítím krásně zřetelně, štěstíčko je nejvíc aktivní k večeru a po ránu.

Tak já zase budu nakukovat a v pondělí napíšu výsledky.

Mějte se moc krásně a pohlaďte pupíky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.3.06 19:15

Ahoj holky,

dneska se mi vratil chlap s pc z prace domu drive, tudiz jsem nemusela cist takove davky. Akorat je chudacek marod, dostal ATB na 10 dni (ja bych tu doktorku roztrhla - a navic ma udajne jen chripku se zarudlym krkem). Nu coz, 2 tydny oddelene loze preziju :lol:

Kikina : Na krvacejici dasne je vyborna zubni pasta LACALUT ACTIV. Je to bezny projev tehotenstvi, takze jestli to muze byt temi tehu vitaminy. Ta tpasta je proti paradontoze, takze az se Ti po pouziti scvrknou dasne, tak se toho nelekni-to uz ucinne pusobi.

Nykam : Jojo, jak psaly holky. Kleste i Vakumextraktor se stale pouziva.

Mostule : Bazeny v Brne a navic v centru… Vedle Moravskeho namesti, naproti Ceske pojistovne, rekla bych ze je to Rasinova ulice (su lina dojit k mape, hormony..) je bazen. A mel by byt opraveny.
Kde se mi dobre plavavalo bylo na Moravske Slavii (Polni ulice). Maly bazenek s teplou vodou a protiproudem, chodili tam s miminama.
Jinak na Novych Sadech jsou lazne, ale zda funkcni, netusim…
Kazdopadne ja mam na plavani docasne zaracha (ach jo, ty tehu infekce) a aby toho nebylo malo, cvicit a zadne prudke pohyby taky delat nemam.

Monikab : kalhoty zavidim, ja se dnes zalaskovala do džín…nez jsem zjistila cenu. 1790,– Fakt sila, vidim to na koupi nejake Burdy a zopakovani si siti na stroji.

Zatim prima vecer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
14.3.06 20:42

Ahojky děvčátka,

tak dnes měl pan dr. výbornou náladu a celou dobu si zpíval. Ale šla jsem na utz a ne k němu do ordinace (tam jdu zase v pondělí :-(). O mé neschopence se nezmínil,ale uvidíme co poví v pondělí. Jinak mimísek je prý v pořádku, podle utz jsem 16tt+5. Takže pořád je mimi starší o ty 4dny. Váží 175g a měří 12cm. Nechtěl vůbec spolupracovat. Pořád s sebou mlel a házel ručičkama. Pan dr. mu nemohl změřit stehenní kost,ale nakonec se to povedlo. Mám taky fotečku, zítra ji manžel naskenuje a pak ji dám do galerky. Taky mi brali krev na triple testy. Výsledky budou za 10-14dní. Prý když to nebude v pořádku, tak mi budou z Gennetu volat. Tak teď se budu děsit při každém zazvonení telefonu, jestli to nejsou dr. z Gennetu. :-( Ale sestřička byla milá a říkala, že ať se toho nebojím. Taky jsem se konečně ukecala a zavolala svému zubaři. Auau jdu tam příští čtvrtek… :-(Tak to je ode mě vše. Omlouvám se,že jsem se rozepsala. Už aby bylo pondělí,abych věděla na čem jsem. Docela se toho bojím. Hlavně jakou bude mít pan dr. náladu… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.3.06 20:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
14.3.06 20:55

Maggy
Už jen podpis pana prezidenta… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.3.06 21:20

Tak holky, clovek si trosku prispi :lol: a uz tu je 20 stranok… takze to budem luskat pomaly a v klude. Pocula som ze doma zase nasnezilo ako v decembri, tak to my tu uz mame za sebou vikendovu grilovacku s pocasim ako na jar. Tak nech uz to ide aj k Vam… v najhorsom ked budeme odlietat nabalim pekne pocasie sebou…

pohladte bruska a krasny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
15.3.06 07:51

Dobré ránko holky,

po dlouhé době vás jdu pozdravit. Bez netu je to hnus, vůbec s váma nemám kontakt a nemůžu si povídat o těhu s těmi, které to taky tak zajímá :( Ale otěhotněla jedna kolegyně, je sice o 6 týdnů míň, ale můžeme to spolu probírat :D

Zítra jdu pro výsledky triple testů, celkem se bojím, co mi Dr. řekne. Na UZ jsem byla naposledy 11+0, tak by mi mohl udělat další. Nemám ani fotečku našeho mimíska :cry: Uvidíme, co mi zítra řekne a jestli se taky zmíní o velkém UZ. Většinou, co jsem se ptala, tak těhule posílá do Olomouce na velký UZ. Nechám se překvapit.

Jinak podle UZ je mimi o jeden den starší než mám v metříku. Ale jeden den sem, jeden den tam :wink:

Dalo mi celkem práci než jsem si pročetla pár stránek zpátky. Ale zvládla jsem to 8O

Co bych ještě napsala? Kdo ví, kdy se tady zase objevím.

Daniela závidím Ti ty těhukalhoty.

V sobotu se jedeme mrknout do Polska, už nějaké těhuoblečky potřebuju. Během 14 dnů mi dost narostlo bříško. Bylo to hrozně rychlé. Celou dobu plochá a najednou šup a z boku už není pochyb, že jsem těhule :D Jinak jsem se dívala v katalogu Quelle, mají tam celkem hezké rifle lacláče. Pokud je nikde neseženu, tak si je objednám. Ale raději o číslo větší, zdá se mi, že mi roste zadek :evil: Takže ve 40 ty lacláče vyjdou na 1199,–Kč. To ještě není taková hrůza. A na léto si nějaké šatičky ušiju. Kamarádky mi půjčily pár čísel Praktické ženy, kde jsou nějaké návody na šití těhuoblečení, snad to zvládnu 8O

Zatím se loučím a jak to půjde, tak dám vědět, jak dopadly triple testy. A pokud se podaří časem zjistit pohlaví miminka, tak se vám to budu snažit taky napsat.

Pa a přeji hezký den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.06 08:30

Ahojky holčinky,
jen jsem chtěla dodat k těm bazénům - včera jsem mluvila se známou, která si v těhu dávala po plavání nějaký čípky - normálně je koupila v lékarně - a i když předtím mívala problémy, tak to bylo úúplně v pohodě, takže je používá doteď :lol:
Ahooj Cecetko - jak jsi na tom s tlakem, už je to lepší? S tím UTZ ti rozumím, mě naposledy dělala dr. v 9tt - od té doby vyšetřuje jen pohmatem :? Plánujete kupovat i kočárek v Polsku, nebo jen kalhoty?
Eviku držím palečky, aby to s dr. a neschopenkou dobře dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
15.3.06 08:41

EvikuP , já taky chodím na genetiku do Gennetu a výsledky tripple testů mi volali 2.den. Ve čtvertek mi brali krev a v pátek volali, že mám podezření na Downův syndrom. :( Pěkně mě vylekali, objednali mě na odběr pl.vody. V práci jsem bulela jak želva, jak je to možný, manželovi to řekla až v neděli, dřív jsem neměla sílu. Ale nakonec všechno dobře dopadlo, na plodovku jsem nešla, můj Dr. řekl, že se mu to nezdá a že budou stačit znovu krevní testy. Ta už dopadly lépe. Včera jsme tam byli s manželem na velkém UTZ, ale o tom jsem tu psala už včera. Mimi je v pořádku.

Jen dovětek k tomu včerejšímu UTZ: manžel tam byl takový zaražený, ani potom nic nepovídal, když jsem se ho ptala, jak se mu to líbilo. Ale když přišel z práce, tak si sednul a povídá: To byl krásnej mimísek, já jen seděl a čučel. :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
15.3.06 08:50

Ještě se musím pochlubit, že nové těhudžíny, které jsem tu včera tak opěvovala, mi holky v práci pochválily, že vypadají super. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 08:54

Ahoj vsichni vsem preji dobre rano a krasny den :D nam tu sviti slunicko a mame asi 7stupnu :? ale nevadi,jdeme do zoo dneska 8O :D

http://www.me-2-you.net/…img00154.jpg

Vsem co je cekaji jeste testy,tak at jim to dopadne dobre :wink: a urcite se nestresujte kvuli tomu…

Jinak dneska jsem se probudila se skripnutym nervem na prave ruce 8O boli to jak svine(prominte ten vyraz) nevim co s tim…k doktorovi se mi nechce :? nevite co na to?Nebo to prejde samo,jeste se mi to snad v zivote nestalo…

Jinak opet jsem sama :cry: pritel me opustil do zitrka 8O tak budu spatna matka a vecer vezmu dcerku do mc Donaldu :oops: (to je takovy ritual nas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.3.06 09:04

Krasne rano vsem :)
Doufam, ze se vsechny mate moooc dobre.
V pondeli jdu na velky ultrazvuk a uz se strasne moc tesim a jsem hrozne zvedava, jestli se konecne dovim, co to bude :D a abych to mela pojistene, asi za dva tydny jdu jeste na 3D, tak snad nam aspon na jednom ultrazvuku mimco prozradi, jestli je kluk nebo holcicka :D
Taky me ceka ten test na cukrovku a na ten uz se tesim podstatne min :?
Musim se pochlubit, uz jsme koupili prebalovaci pultik, je to drevena skrinka, na kterou se nahore pripevni takova ta ohradka (je z ikei)
A dneska jdu koukat na kocarky :wink:
Taky uz asi citim pohyby, je to, jako by me nekdo simral zevnitr :D a je to naprosto uzasne :D
Hezky den
 J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 09:05

Holky,ted mi jeste prisel mail,tak jsem se pobavila :D a pobavim vas taky(teda doufam)

To je ono:
Konci 18. tyden tehotenstvi (od poceti) a Vy jen kvetete. Podivejte se do zrcadla na svou plet. Bude prozarena jasem a radosti. Vase vlasy ziskavaji na objemu a lesku.

Tak jsem se koukla do zrcadla :D a vypadala jsem asi takto 8O zadny jas (radost taky na s bolestma ruky) a moje vlasy?O tech radeji nemluvim od zacatku tehotenstvi(kde mam ty moje krasne vlasy 8O

Tak to je vse…snad jsem vas taky pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.06 09:21

Ahoj holky!
Nějak nestíhám - v pátek jsem byla na návštěvě, v sobotu nákup a návštěva, v neděli návštěva, v pondělí výlet k babičce, v úterý cvičení a taky jsme s manželem slavili výročí.
Dneska se dávám do kupy, ale potřebuji taky vyžehlit a odpoledne mám jít na návštěvu. Docela začínám mít vytížený program. Ani jsem nečetla, co jste tu všechno popsaly … zkusím to během dopoledne.
A zítra mě čeká zubař … bojím, bojím.

Taky ještě čekám na výsledek tripple testů a doufám, že byly OK (Gennet nevolal), oficiálně se je dozvím až příští středu.

A mám novinu - od pondělí cítím pohyby mimíska i bez ruky na bříšku! Dneska se tedy ještě neozval, ale doufám, že signály z bříška teď už neustanou.

Cinq moc Ti závidím sluníčko, tady je oblačno a zima. A do zoo bych taky šla, budu muset něco naplánovat.
A taky vůbec nekvetu :( Vlasy mi padají, nehty nerostou, kruhy pod očima, ani s tou únavou to není lepší. Asi menší únavnost v druhém trimestu kompenzuji tím, že méně spím. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí