Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
13.3.06 15:36

Ahojík všichni,

mooni , tak s tlakem máš potíže? To se musí hlídat a ty buď pořád co nejvíc v klidu, ju?
Jinak už zase mne bolí hlava, ale beru to pozitivně..jeden den nebolela. :roll:
No, ve čtrvrtek jsem domluvená na baňkování a tak doufám, že to pomůže.

Nykam,
neboj, mimi bude v pořádku, Paralen ber při teplotách abud edobře. Hodně moc moc tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
13.3.06 15:41

Ahoj všem,
já jsem fotku přefotila na digitál a vylezla krásně. Jinak co se týče pleti, nikdy jsem problémy nemívala. Vlasy dle mého jsou lepší a nehty jsem snad nikdy takové neměla. Rostou jak houb po dešti (v pohádkách) :-)
Zatím papa a krásný zbytek pondělí
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.3.06 15:51

a vlasy a nehty? U prvního jsem měla vlasy i pleť hezký. Teď mám vlasy stejné, pleť trošku horší, ale jen maličko a nehty mám krásné a dlouhé, že tomu sama nevěřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.3.06 15:53

ahoj znova
chtela jsem se zeptat na jednu vecicku,cetla jsem ze je dobre brat jako prevenci proti popraskani kuze a strii vitamin E,v lekarne mi dnes rekli ,ze je to pravda,ale na letaku jsem si precetla,ze bez doporuceni lekare vitamin E tehotne zeny brat nesmeji,no tak ted opravdu nevim,jestli to mam zacit brat nebo ne.
v casopise chvalili take dermacol enja intensive firming cream proti striim a take Enja push-up bust firming cream-na prsa,tal jsem si to koupla,stejne uy mi dochazi ten muj krem,tak jsem zvedava,nemate s tim nekdo zkusenosti,jo a doporucili mi koupit si kosmetickou vazelinu a to si davat na vecer,ze to hezky pokozku promasti,tak jsem zvedava,zatim nemam ani jednu prasklinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.3.06 15:54

Jo a objevila jsem caj od Hippu pro tehotne,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.3.06 15:57

Ahoj holky,

hlasim se po delsi dobe. Ale jelikoz mam dneska dobrou zpravu, tak se s vami musim podelit :)
Dneska jsme byli na velkem ultrazvuku a mimiskovy byly zmereny vsechny miry, mimisek se hezky hybal a byl rozkosny. :P Obvod hlavy ma 4,6 cm a stehni kost dlouhou 3 cm a je hlavickou nahoru na prave strane a placenta je hezky vzadu. A ted to nejlepsi, na 90% to bude kluk - mezi nozickama mel neco takoveho maleho… Takze muj pritel a muj tatka maji velikou radost a ja taky, i kdyz ulne malinko jsme chtela radsi holcicku. :wink:

Ted si prectu, co jste vsechno napsali a pak snad zase napisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.3.06 15:59

Kikino
já mazala i u prvního a břicho mám popraskaný celý, kolem pupíku mám velký kolo striíí. Ale už to neřeším, prostě to tak je a basta, teď mažu taky, ale jen běžným krémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.3.06 16:04

IvcoM,
zrovinka dnes jsem si říkala, kdepak se nám touláš. Tak to moc moc gratuluji k výsledkům. A ke klučíkovi.....já první chtěla taky holčičku a hodně jsem to obrečela, ale teď jsem ráda, mít sičáka holku by bylo horší:-)) Uznej:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.3.06 16:06

Fotk z UTZ taky normlane scanujeme a nijak se tim neznicila. Podle mne ten original jenom casem vybledne a tak je dobre si jej okopirovat, aby byla zachovana na delsi dobu…

Kikino - ja mazu brisko a obcas i vetsi okoli detskym olejickem a olejickem proti striim Mami, nebo neco takoveho, z Dm drogerie. Ten olejicek z Dm mi krasne voni. Zatim je vse dobry, tak snad to vydrzi. i kdyz musim priznat, ze obcas mazani vynecham…

Nykam - plet mam horsi nez driv a vlasy o trosku lepsi. Ale zadna uplne varazna zmena to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.3.06 16:49

Kikino tak ja mazu 2× denne s kremem od Mustela (primo pro tehotne :wink: a po dceri nemam nic :wink: ale kriticka doba je u porodu,to popraska brisko nejvic…

IvcaM gratuluji k chlapeckovi :! :D

Jinak jsem si objednala tu zavinovacku pres internet :D tu normalni a i tu rychlo :oops: 8O :D nemohla jsem se rozhodnout......ale uvidim je az v cervnu 8O objednala jsem je k sestrence a ta prijede v cervnu :( to je tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.3.06 16:56

IvčoM: moc blahopřeju!!!!!

Kikino: na strie je prý nejlepší domácí sádlo, ale na to fakt nemám :lol: a tak nás mažu olejíčkem od Weledy, který nádherně voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.3.06 17:01

Tak jsem si cetla, jak jste psali o vikendu o samem dobrem jidle - jako rajska. Tu mam moc rada, ale musim se priznat, ze jsem ji jeste nikdy nedelala. Ted mam velky hlad - jsem v praci, vsechno snedeno a tak aspon piju caj na zaplneni zaludku a tesim se za pul hodinku dom, jak si cestou koupim housticku :)

Dekuji za gratulace !

Cing - do cervna tu zavinovacku snad potrebovat nebudes, tak to jiste bez ni vydrzis, muzes si ji prohlizet na obrazku. :) Ja taky zadnou zatim nemam a skoro nic na mimi nemam.

Matulienko - moje holcicka by byla urcite miloucka a roztomila… :wink: Ale z kluka mam taky radost, hlavne kdyz ma vsechno, co ma mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.3.06 17:01

Ahojky spisovatelky… :-)

jen jdu pozdravit. Zítra na mě myslete. Večer dám vědět jak jsem dopadla u dr. Jestli musím do práce. A taky jdeme na velký utz a na triple testy… :-( Dnes se mi zdál ošklivý sen… všude samý brouci a tomu všemu vévodil velikánský chlupatý pavouk… fujjj ještě teď mi je z toho špatně…

Všem gratuluji k výsledkům. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
13.3.06 17:02

Tak pro dnešek se s vámi loučím, neměla jsem moc času, ale snažila jsem se vás sledovat. Zítra to bude určitě lepší.
Tak krásný zbytek dne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.3.06 17:11

IvcoM , taky Ti gratuluju k chlapečkovi! Taky mi testy potvrdili kluka. Najednou je to takový jiný, když už víš, co to bude :D Manžel sice neví, že to vím, protože on si chce počkat na překvapení, ale já to nevydržel a zeptala se. Takže mám své malé tajemství :) Ale on by taky raději spíš kluka, tak snad bude spokojen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí