Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojík všichni,
mooni , tak s tlakem máš potíže? To se musí hlídat a ty buď pořád co nejvíc v klidu, ju?
Jinak už zase mne bolí hlava, ale beru to pozitivně..jeden den nebolela. ![]()
No, ve čtrvrtek jsem domluvená na baňkování a tak doufám, že to pomůže.
Nykam,
neboj, mimi bude v pořádku, Paralen ber při teplotách abud edobře. Hodně moc moc tekutin.
Ahoj všem,
já jsem fotku přefotila na digitál a vylezla krásně. Jinak co se týče pleti, nikdy jsem problémy nemívala. Vlasy dle mého jsou lepší a nehty jsem snad nikdy takové neměla. Rostou jak houb po dešti (v pohádkách) ![]()
Zatím papa a krásný zbytek pondělí
Kačkač
a vlasy a nehty? U prvního jsem měla vlasy i pleť hezký. Teď mám vlasy stejné, pleť trošku horší, ale jen maličko a nehty mám krásné a dlouhé, že tomu sama nevěřím ![]()
ahoj znova
chtela jsem se zeptat na jednu vecicku,cetla jsem ze je dobre brat jako prevenci proti popraskani kuze a strii vitamin E,v lekarne mi dnes rekli ,ze je to pravda,ale na letaku jsem si precetla,ze bez doporuceni lekare vitamin E tehotne zeny brat nesmeji,no tak ted opravdu nevim,jestli to mam zacit brat nebo ne.
v casopise chvalili take dermacol enja intensive firming cream proti striim a take Enja push-up bust firming cream-na prsa,tal jsem si to koupla,stejne uy mi dochazi ten muj krem,tak jsem zvedava,nemate s tim nekdo zkusenosti,jo a doporucili mi koupit si kosmetickou vazelinu a to si davat na vecer,ze to hezky pokozku promasti,tak jsem zvedava,zatim nemam ani jednu prasklinku.
Ahoj holky,
hlasim se po delsi dobe. Ale jelikoz mam dneska dobrou zpravu, tak se s vami musim podelit ![]()
Dneska jsme byli na velkem ultrazvuku a mimiskovy byly zmereny vsechny miry, mimisek se hezky hybal a byl rozkosny.
Obvod hlavy ma 4,6 cm a stehni kost dlouhou 3 cm a je hlavickou nahoru na prave strane a placenta je hezky vzadu. A ted to nejlepsi, na 90% to bude kluk - mezi nozickama mel neco takoveho maleho… Takze muj pritel a muj tatka maji velikou radost a ja taky, i kdyz ulne malinko jsme chtela radsi holcicku. ![]()
Ted si prectu, co jste vsechno napsali a pak snad zase napisu.
Kikino
já mazala i u prvního a břicho mám popraskaný celý, kolem pupíku mám velký kolo striíí. Ale už to neřeším, prostě to tak je a basta, teď mažu taky, ale jen běžným krémem.
IvcoM,
zrovinka dnes jsem si říkala, kdepak se nám touláš. Tak to moc moc gratuluji k výsledkům. A ke klučíkovi.....já první chtěla taky holčičku a hodně jsem to obrečela, ale teď jsem ráda, mít sičáka holku by bylo horší:-)) Uznej:-))
Fotk z UTZ taky normlane scanujeme a nijak se tim neznicila. Podle mne ten original jenom casem vybledne a tak je dobre si jej okopirovat, aby byla zachovana na delsi dobu…
Kikino - ja mazu brisko a obcas i vetsi okoli detskym olejickem a olejickem proti striim Mami, nebo neco takoveho, z Dm drogerie. Ten olejicek z Dm mi krasne voni. Zatim je vse dobry, tak snad to vydrzi. i kdyz musim priznat, ze obcas mazani vynecham…
Nykam - plet mam horsi nez driv a vlasy o trosku lepsi. Ale zadna uplne varazna zmena to neni.
Kikino tak ja mazu 2× denne s kremem od Mustela (primo pro tehotne
a po dceri nemam nic
ale kriticka doba je u porodu,to popraska brisko nejvic…
IvcaM gratuluji k chlapeckovi
![]()
Jinak jsem si objednala tu zavinovacku pres internet
tu normalni a i tu rychlo
nemohla jsem se rozhodnout......ale uvidim je az v cervnu
objednala jsem je k sestrence a ta prijede v cervnu
to je tak dlouho…
IvčoM: moc blahopřeju!!!!!
Kikino: na strie je prý nejlepší domácí sádlo, ale na to fakt nemám
a tak nás mažu olejíčkem od Weledy, který nádherně voní
Tak jsem si cetla, jak jste psali o vikendu o samem dobrem jidle - jako rajska. Tu mam moc rada, ale musim se priznat, ze jsem ji jeste nikdy nedelala. Ted mam velky hlad - jsem v praci, vsechno snedeno a tak aspon piju caj na zaplneni zaludku a tesim se za pul hodinku dom, jak si cestou koupim housticku ![]()
Dekuji za gratulace !
Cing - do cervna tu zavinovacku snad potrebovat nebudes, tak to jiste bez ni vydrzis, muzes si ji prohlizet na obrazku.
Ja taky zadnou zatim nemam a skoro nic na mimi nemam.
Matulienko - moje holcicka by byla urcite miloucka a roztomila…
Ale z kluka mam taky radost, hlavne kdyz ma vsechno, co ma mit.
Ahojky spisovatelky… ![]()
jen jdu pozdravit. Zítra na mě myslete. Večer dám vědět jak jsem dopadla u dr. Jestli musím do práce. A taky jdeme na velký utz a na triple testy…
Dnes se mi zdál ošklivý sen… všude samý brouci a tomu všemu vévodil velikánský chlupatý pavouk… fujjj ještě teď mi je z toho špatně…
Všem gratuluji k výsledkům. ![]()
Tak pro dnešek se s vámi loučím, neměla jsem moc času, ale snažila jsem se vás sledovat. Zítra to bude určitě lepší.
Tak krásný zbytek dne.....
IvcoM , taky Ti gratuluju k chlapečkovi! Taky mi testy potvrdili kluka. Najednou je to takový jiný, když už víš, co to bude
Manžel sice neví, že to vím, protože on si chce počkat na překvapení, ale já to nevydržel a zeptala se. Takže mám své malé tajemství
Ale on by taky raději spíš kluka, tak snad bude spokojen ![]()