Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
13.3.06 11:36

Cinq
teda krásné bříško ti narostlo:-))

Jina všechny moc moc zdravím, dnes mám uklízecí den a tak jen tak sem občas mrknu a zase mažu. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.3.06 11:39

Hezke slunne pondelno poledne

vypada to snad ze k nam leze jaro,slunce sviti nadherne uz od rana,tak uvidime…

Cinq bramboracky,..hmmm tak to me take nalakaklo,ale ja uy varim obed,tak bramboracky snad k veceri,ja delam k obedu kure po kanadsku s ryzi,..

Dneska v noce jsem skoro vubec nespalam,bolelo me bricho,asi jak se to tam vsechno roztahuje,..

holky ,jak to mate s pleti?mate nejake vyraznejsi problemy,nebo s vlasama?Jen se ptam,mama mi rikala,ze kdo ceka holku ma osklivoi plet,plnou bedarku,a vlasy vubec nedrzi,ja to mam tak nastejno jako pred tehu.

Holky mam na neco chut,ale vubec nevim na co,chodim a vszude koukam ,ale nejak na nic ,
hmm premyslim ze si skocim do asia bufiku,pro ty jejich zavitky,ty ja uplne miluju.

tak holky honem kouknout ven nebo jit na prochazku a nacerpat energii ze slunicka

Ahoj zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.3.06 11:54

Matulienko taky to brisko vykrmuju :oops: :D

Kikina tak stou pleti je to mozne.....u dcerky jsem mela ekzem po celem obliceji (jinak jsem ho v zivote nemela a nemam) ale ted mam plet jako normalne,tak ti nevim 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
13.3.06 12:16

Ahojte děvčata, tak se hlásím zpět po 5 dnech absence. Pomáhala jsem manžílkovi na té šílené motorkářské výstavě a mám pocit, že jsem nikdy nic tak fyzicky a psychicky namáhavého předtím nedělala. 12 hodin denně pobíhání po stánku (i těch mizerných 15m2 se k večeru zdá jako nepřekonatelná plocha) a vysvětlování technických věcí, o kterých nemám ani páru :) Ale hrdinně jsem přežila, mimčo taky nevypadá, že by mělo problém. Ale pořád nekope … možná, že jsem v tom fofru to neměla ani šanci vnímat, ale přesto … je tu některá, která taky ještě nemá pohyby? Nebo jen ten náš klučina bude takový lenoch líný po rodičích? :D Chudinka malý, dostal i dost dobrou dietku .. každý den jsem ho tam cpala čínskými nudlemi k obedu a mastnými česnekovými langoši k večeři … manžel pískal, že to bych tedy určitě neměla, ale já jsem nemohla odolat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.3.06 12:24

EvikK - já také zatím žádné pohyby necítím. Připadá mi, že to ani nepoznám, ale každý tvrdí že ano, tak pozoruji a čekám a čekám...... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.3.06 12:28

Cinq, EvikuP : téééda vy máte krásný pupíky!!!!! já pořád vypadám jako hodně najedený tlusťoch :cry: :cry:

Holky, bolí váš bříško? Mě docela pobolívá, a nevím, je to normální nebo ne? (trvá to už tak 14 dní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.3.06 12:33

DanielkaT brisko me poboliva taky a to od zacatku,uz jsem to rikala i moji Dr. a ta rikala,ze to je normalni,proste jsou to zmeny…to bude urcite v poradku,anebo je lepsi se zeptat,az pujdes na kontrolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
13.3.06 12:44

Ahoj holky, tak jsem v práci a jsem v jednom kole. Ale docela změna po tom měsíci a půl doma. Naštěstí nemám fyzicky náročnou práci a hlavně mě baví, takže jsem téměř nadšená :-)
Mimi zatím taky necítím, i když mě bříško lechtá a občas se musím poškrábat. Možná to bude ono, ale zatím moc nejásám, protože chci víc :-D
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
13.3.06 13:10

Taky Vás všechny po víkednu zdravím.
O víkendu jsme už asi konečně vybrali jméno pro chlapečka. zatím to vypadá na Adámka , ale nikde není řečeno, že se to ještě nezmění.

Pohyby: Zatím je asi necítím, i když nevím, občas mám takový pocit, jako že už jo, ale nejsem si jistá :( Potřebovala bych asi pořádný kopanec :lol:

Kočárek už máme taky tak nějak zhruba vybraný, měl by to být Deltim (doufám, že si tu značku dobře pamatuju) Ještě se na něj chci kouknout v obchodě a pak porovnám ceny s netem a buď jej objednám nebo koupím v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.3.06 13:20

Cinq: díky… já si pořád říkám že je to normální, ale pak se dozvím nějakou historku a hned jsem z toho vyděšená… já vím že to nemám poslouchat a nebát se a tak, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
13.3.06 14:05

Dani, ty jsi se přejmenovala, nebo je tu nová DanielkaT. Holky já tu týden nejsem a už se tu nevyznám 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.3.06 14:25

Ahoj holky,
zdravim z postele, protože jsem zase marod. Vrátila se mi asi chřipajzna, co jsem měla před týdnem. Takže jenom nakouknu, pozdravim a jdu se zase potit pod peřinu.
O víkendu jsem byla pomáhat na stavbě a asi sem se tam nachladila. Řídim se radou gynekologa a radši užívam paralen než bylinky. Ale vůbec z toho nemam dobrej pocit :cry: . Chudáček mimi si se mnou teda užívá. Taky už nic dělat nebudu, aktivně jsem chtěla pomáhat s rekonstrukcí, ale teď vidim, že moje tělo prostě jakoukoli aktivitu odmítá.
Fakt mám ale strach, aby to mimi nějak nepoznamenalo, když už je to podruhý za sebou a s teplotama. :(
K obvoďačce jít nemá vůbec cenu, protože je tam nová a pár kluků od nás poslala do práce se začínající angínou. Je to prostě nějaký mladý trdlo a bojim se, že by mi víc uškodila než pomohla. Takže samoléčba :?
Ale sem z toho fakt špatná…

Jinak sem konečně donutila přítele, aby mi udělal fotku bříška. Začalo se mi totiž nebezpečně zvětšovat (konečně). Hodim jí sem ale asi až příští týden, protože nemáme kabel na propojení ani čtečku, takže musim počkat, až pojedeme k rodičům.
Mam dotaz, chtěla jsem si přefotit fotečku z ultrazvuku, ale na digitálu je jenom černá skrvna. A ta fotka je z toho tenkýho papíru, a ten prej ve scaneru nebo na kopírce zničí? Tak jak se vám to povedlo dostat na net?
Taky bych se chtěla pochlubit svym sněhuláčkem z ulz.

kikino já ze začátku problémy s pletí měla taky, a teď sem každou chvíli samej pupen, ale na to sem si už zvykla, nebylo to nic neobvyklýho u mě ani před otěhotněnim. Vlasy mam teď ale daleko lepší než před tim, mam je hustčí a nemastěj se mi (i když sem četla opak) a to sem si před otěh. musela mýt vlasy pomalu každej den, jak se mi mastily. Tak nevim já to mam nějaký rozhozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.3.06 14:36

Ahojky srpňátka.
Zdravím vás opět po dlouhé době. Dalo mi pěkně zabrat přečíst ty vaše romány. ale pěkně nám to těhulkovství utíká, že?
Já jsem se zrovna vrátila z kontroly z endokrinologie, kde mě paní doktorka moc nepotěšila. Štítná žláza sice funguje na 1, ale opakovaně jsem měla tlak 160/80 (vždycky jsem měla spíše nižší), zakže se musím zítra hlásit u gyndr., aby s tím něco provedl. Snad bude zase dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.3.06 14:56

Ahoj holky,
tak jsem se sem konečně dneska dostala, ráno to moc nešlo, takže alespoň teď.

O víkendu jsem trošku nakupovala oblečení, ale fakt jen trošku, říkám si, že nemá smysl toho kupovat moc. Nakonec jsem pochodila v CaA, koupila jsem si lněné béžové kalhoty s tím všitým klínem, jsou hrozně pohodlný a přesně mi padly, pak ještě takové větší tričko, ale to tam bylo všechno, nic moc tam neměli a navíc, téměř všechny kalhoty co jsem si zkoušela byly hrozně krátký, přitom já měřím jenom 165 cm, takže nevím na koho to bylo šité. Pak jsme ještě zavítali do Pardubek do Tveretu, jak mi poradila Bambulka , tam jsem zakoupila rifle na gumu, jsou vlastně do pasu, protože s tím klínem vypadaly hrozně, všude to na mě viselo, no hrozný a pak ještě takovou tuniku, docela pěkný, ale ty ceny, no je to tam fakt trošku dražší. Teď zatím ještě nosím moje normální rifle, ještě dvoje :lol: obléknu.

Nykam - co se týče pleti, od té doby co jsem vy:,–(ila HA, tak ji mám docela o dost horší a když už se mi začala konečně trošku rovnat, tak jsem zase otěhotněla a je to nanovo, ale už to neřeším, akorát ráno když na sebe mrknu do zrcadla tak se kolikrát leknu, ale pak si říkám, že to snad časem zase přejde .. a s těma vlasama, právě v tomhle období by vlasy neměly téměř vůbec padat a měly by se méně mastit, přesně jak píšeš a až po porodu to je opačně, začnou padat mnohem víc a bude horší je nějak asi učesat. No já jsem si teď dala takovou tmavší barvu, ale moc se v tom necítím, kadeřnice netrefila odstín, měla jsem to mít světlejší, takže teď přemýšlím co s tím, asi budu muset vydržet, nebo si dát přeliv, uvidíme, ale každopádně se mi také míň mastí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.3.06 15:25

Janca 29
To asi ty kaťata dělají na mě, já mám 158 cm a jsou mi zase všechny dlouhý :lol: Jenže jak už jsem tu psala, v Praze v C&A (teda byla jsem na Chodově) mají asi jen velikosti 42 a víc a to je na mě veliký :cry: No snad to vychytám až dovezou nové zboží.
Nykam
Já tu fotečku z ultrazvuku na tom tenkém papíře normálně naskenovala a nezničila se :?: No nevím, ale myslím, že by se ani neměla, takže být tebou se nebojím a skenuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí