Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
12.3.06 09:49

Kikina , já jsem si vybrala ten samý kočárek, už jsem ho byla okouknout i u nás v obchodě a je rohodnuto. Jen ještě vybrat barvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.06 10:37

Ahoj holky,
kdy budete kupovat kočárek, už teď nebo až těsně před porodem? Já mám strach, že to tak dlouho nevydržim :-))
Marketa77
 17+2tt

• Citovat
  • Upravit
357
12.3.06 10:39

Holi, BambulkoH tak teď ještě nic těžkého nezvedat, ať se cítíte vy i Mimískové dobře.

Tamiku Bude to v pohodě. Ony ty triple testy stejně nejsou kdovíjak přesné, a jak psala Cinq, stačí posun ve stáří Prďolky a je to jiné.

Tamiku, Saryku75 a Kikino No co se týče partnerů - mám to doma taky, a to už máme skoro 7 letého Kulíška, u toho to teda prožíval nějak víc než teď. Taky mi nesahá na bříško, to mi spíš Kulíšek řekne, že je hezoučké a ať mu ho ukážu, a když jsem mu fčera říkala, že si nejsem jistá, jestli bych měla odvahu jít na přerušení, kdyby UTV a další testy třeba vyšly špatně, a ptala jsem se ho jaký na to má názor on, neřekl ani Ň. Bylo by mi milejší, kdyby reagoval byť negativně, ale vůbec ne!? to mě fakt taky štve :cry:

Matulienko kočička se má fajn to je dobře. My jsme tu naši taky nechávali kastrovat, nemáme ji sice doma jako mazlíka, ale venku, ale stejně byla taky taková mazlivá, když jsme ji měli pár dní po operaci doma

Cinq kde ty nádherné fotky bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
12.3.06 10:49

Marketo77 My máme kočárek zarezervovaný- zaplacenou zálohu a na konci dubna, to budu ve 28.tt, kdy je takový termín pro přežití Mimíska, si ho vezmeme domů. Jsme trochu pověrčiví, tak proto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.3.06 11:31

Ahoj maminy a bříška.
Tak jsem ráno zjistila, že jaro opět nepřijde. Jsme tu úplně zapadaní a pořád sněží. Vlastně už od včera. Nějak mě to začíná štvát. V pátek jsem si byla zalyžovat, bylo teploučko a krásně sluníčkovo, tak jsem se namlsala a už bych chtěla jaro a ono pořád nic!!!! :(
Jinak zítra jedu do Genettu na ten ultrazvuk,tak se moc těším. Hned večer vám napíšu co to bude. My se s manžou dohodli, že si to necháme říct, ale nikomu jinýmu to nepovíme (já samozřejmě vám ano :lol: ).
Jo a kočárek se mi moc líbí Jené Nomad, ale je strašně drahej, tak jsem hledala něco podobnýho a našla jsem Baby welt Oregon 6. Taky pěknej a o polovinu levnější.Juj to jsem se rozjela. Tak se zatím mějte, jdu dodělat oběd. :P
Cinq ty obrázky jsou skvělý!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.3.06 12:32

Cinq ,
já dělám rajskou trošku jinak, než Kikinka, tady je můj receptík:-)
na tuku osmažíme dvě větší cibule+ na kolečka nakrájenou mrkev, bobkový list a celou skořici/ 1-2 větší kousky, v tom oleji se to totiž krásně rozloží a voní líp, než když přidávám skořici mletou až potom.
jakmile je to osmahnuté do zlatova, zasypu hl. moukou a chvilku osmahnu, pak to zaleju studeným vývarem z toho uvařeného hovězího masa, má to super chuť potom:-))
Pak to celé provařím a přepasíruju, pak přidám dva velké rajské protlaky a pořádně provařím, pak dochucuji..sůl, cukr, /pepř a nové koření dávám do polévky při vaření masa a když to tím vývarem ředím, má to už tu správnou chutičku:-))/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.3.06 12:35

A holčinky, já mám doma taky chlapa, co to extra neprožívá, víte, oni to prožívají, ale nějak to neumí dát najevo podle našich představ.
Ne všichni muži prostě zjihnou a šahají na pupíky atd. Ale i oni mají radost a mnohdy to uvnitř prožívají mnohem silněji, než si myslíme my samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.3.06 12:46

Ahojky, děkuju Vám za podporu. Nějak nepomáhá :cry: , je mi hůř a hůř. Hlavně teď pořád přemýšlím, jestli není lepší tu amniocentézu podstoupit. Matulienko, ty jsi z oboru viď? Dr. mi řekla, že jsem v 18. nebo v 16. týdnu, na UTZ bych měla jít 29. 3. Není to pozdě (v případě že jsem v tom 18. týdnu? teda podle metříku v 19+2)? Nebo spíš, dokáže ten UTZ být tak přesný jako amnio? Jenže to zas budu min. 14 dní v nejistotě. No to vlastně budu tak jako tak. Já se jí totiž ptala, když teda mám jít 29. 3 na UTZ a nebude to dobrý, jestli se dá jít ještě pro jistotu i na amnio a ona říkala, že to jde až do 24. týdne. Jenže na netu všude čtu že do 20. týdne.

Navíc veškerá podpora jen od vás (jsem za ní moc ráda). Ten můj spolubydlící se ani nezeptá, takže to beru tak, že nemá zájem a sama mu nic neříkám. Kdyby chtěl, zeptal by se. Mojí mamku s tím zase nechci rozčilovat, třeba je vše v pořádku a jen bych jí zbytečně plašila :roll: .

Matulienka
S koťátkama je krásně viď? My je máme u mamky, musela jsem totiž zachránit dvě od nás ze statku (původně 3, ale jedno hned umřelo). No, kdybych je nezachránila, zašlapali by je koníci a to jsem si nemohla vzít na triko :lol: !!!
Měly jste vidět přítelův výraz (byl ještě normální…), když přišel domů a po bytě špacírovaly 3 malá koťátka, která byla zvyklá jen ve stáji, takže - hovínka všude a tak. Byl trošku na mrtvici!!! Ale rychle se naučili na bedýnku a je to v poho. Taky je chudinky čeká kastrace. Ale asi až po koťátkách, nevím. Je jim asi půl roku. Budu je muset jet asi zkontrolovat, jestli je mamka "netrápí " - pořád dostávají vynadáno (schozený záclony, kytky a tak) :lol: , aspoň přijdu na jiný myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.3.06 12:48

sááákra, nějak jsem se rozepsala co?
Rajská - můj recept na dnešní den - vyndala jsem jí z mrazáku odminula.
Ale ta skořice a mrkev, to musím zkusit, to jsme tam nikdy nedávali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.06 13:05

Tamiku,
víš, já ti poradit moc nemůžu, nevidím do všech odvětví, ale asi bych šla na ten ultrazvuk a až podle něj na amnio. Víš, genetický UTZ je hodně přesný a navíc si myslím, kdyby doktorka měla nějakou velkou jistotu nebo obavy, už by tě tam dávno hnala a nečekala na konec března na ten UTZ. Toť pouze můj názor. Moc moc ti držím pěstičky.
Teda, tři koťátka..to musela být docela hlína, co?
A přítel…víš, já si myslím, že má veliký strach a proto to drží v sobě, snaží se neprojevit jakoukoliv obavu a hlavně sám u sebe, to je jejich způsob vyrovnání se s realitou či strachem. Oni si to mnohdy neumějí přiznat, protože oni musí být ti silní, další úvahy jsou i o tom, že si nepřipouští, že by se JIM mohlo něco takového stát, víš?
Manžel je stejný typ jako tvůj přítel, při těch mých testíkách prostě se mnou nemluvil, řekl, že to bude dobré a víc o tom nic. Až pak přiznal, že vůbec nechápal, jak by se nám něco takového mohlo stát , prostě nevěděl, co na to říct a tak o tom nechtěl mluvit. A stejně je to i přes spoustu chyb/ a že je máme každý/ skvělej chlap, trošku jinej:-)), ale je můj:-)) :lol:

• Citovat
  • Upravit
2058
12.3.06 13:07

Hm..opět kdo jiný, hvězda matulienka se opět nepřihlásila :lol: :oops:
Jo a tu rajskou tak fakt zkus udělat, je to úplně jiný kafe:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
12.3.06 14:36

Hmm, tak jo. Rajskou zkusím. Někdy. Ta mrazáková taky ušla!
S tím amnio - tak nějak jak mi radíš jsem to měla v plánu, jenže teď o tom přemýšlím a přemýšlím… Já právě mám strach jak moc je nebo není přesný, aby se něco nezanedbalo. I když je pravda, že paní doktorka říkala, že ty moje výsledky nejsou katastrofální, ale stejně. A nevíš co může znamenat nízká hladina HCG?
No a s přítelem, právě to je divný. Vždycky byl milý a pozorný (teda ne nijak přehnaně, hlavně když jsem byla třeba nemocná a tak) a najednou jak když utne. A tím, jak ani není schopný říct proč, myslím na nejhorší. Mě právě mrzí, že se ani nezeptá, jestli jsme v pořádku víš? Na to, že čekáme první dítko… je dost v pohodě. Ale já se s tím nějak poperu, stávají se přeci mnohem horší věci. A nesmím zapomenout na moje „oblíbené“ heslo: nikdy není tak zle, aby nemohlo být hůř!
Tak se půjdu odreagovat ke zvířátkům… Snad mi pak bude veseleji! Vždycky mě rozesmějí! Zatím se mějte, nakouknu zase večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.3.06 14:56

Tamišku
poslala jsem ti SZ.
Jinak k té amnio… pokud si chceš být jistá dřív, běž do toho hned, má sice svoje rizika, ale i tak za tu jistotu to asi stojí.
Jinak snížené HCG..ze začátku těhu může znamenat třeba mimoděložní, to už u tebe nehrozí, jinak může znamenat nějakou vrozenou vadu…ale na tohle moc nemysli..opravdu stačí několikadenní odchylka od tabulek ve stáří miminka / nemusela jsi mít třeba přesnou ovulaci/ a na světě je špatný výsledek.
Už jsem to tu psala, taky jsme měli u Petříka pozitivní testíky na DS, já měla jít na amnio a genetický sono, šla jsem pak jen na to sono a :lol: podívej do galerky, jakého máme krásného cvrčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.3.06 15:08

Ahoj Holciny tak dneska jsme meli aktivni den uz od rana 8O :D rano jsme vstali,vzali batoh,do batohu jidlo a piti a vyrazili na turu do lesa :D takze od 10.00hodin asi tak do 14.00hodin jsme byli v lese,ale byla zima 8O asi tak 6stupnu,ale presto to bylo prima,aspon jsem se poradne protahla za ten tyden :wink:

Jinak holky dekuju za receptiky :wink: urcite vyzkousim,uz jsem i premyslela,ze bych si otevrela ceskou restauraci,vubec nevedi o co tu prichazeji,treba ta rajska a svickova a knedlicky atd…ale chtelo by to praveho kuchare :oops: :D

Jinak kocarek se mi libi Quinny Buzz…asi u toho skoncim…ale jak se znam,tak to zmenim 100×…

Jinak holky opravdu jsi s tech chlapu moc nedelejte hlavu…proste to neumi dat jenom najevo,takovych je hodne......muj pritel je sice skvely,porad by chtel sahat a mluvit na nej,ale on byl vzdy takovy muj citlivka…

Matulienka to je fajn,ze kocicce je lepe.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
12.3.06 15:10

holky tak brouzdam na netu a koukam na kocarky,…

uy mam tri typy,no poradte mi,vy co uz deti mate ,mate take vice zkusenosti,…
www.kocarky.cz-dorjan country cross
www.kocarek-net.com- knorr nizza
www.depemo.cz -striker ice

diky za ODBORNOU pomoc hihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení