Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
14.3.06 12:29

Ahoj holčiny!

Zdravím všechny do krásného sluníčkové dne, sice sněhového, ale co už. Gratuluji k dobrým výsledkům a chlapečkům :lol:

Fčera jsem vyprala ty bílé zavinovačky :wink: Klídek nechystám si věci pro miminko, ale prala jsem kimona, že je uklidím - kdoví kdy budu moct zase aikiďačit, a akorát by mi překážely. Takže jsem je chtěla vyvařit a vybělit - pásek ne :! , to se nesmí, to by se z nich ztratila duchovní energie - a tak jsem si řekla, že k těm kimonům přihodím ty peřinky. Předtím jsem je ještě na hoďku namočila do Sava Perex, no a pak je teprve vyvařila. Jen jsem je 2× vymáchala, aby se to z toho pořádně dostalo pryč to Savo apod.. :P Takže naprosto Cinq chápu, že bys ty peřinky měla už ráda doma a kochala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.3.06 12:31

IVCOM:
Moc gratuluji k „pindíkovi“. to je fajn, že už víte pohlaví.. My se ho snad dozvíme 21.3. na kontrole, taky by mi měl dělat velký utz :)
Na minulé kontrole mi řekl dr. že to možná vypadá na holku, mno necháme se překvapit co to bude :)

P.S. Holky těhulky, taky jdete na echokardiotografické vyšetření plodu ve 20 tt těhu? Já tam jdu před kontrolou u dr 21.3., prý se tam teď na to vyšetření posílají všechny těhulky :)

Mischiina + Mischinatko 19 tt +3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.3.06 12:40

Mischiina : Taky nás to čeká. jdeme tam 23.3., takže přesně ve 20tt :wink:

Chtěla jsem jít něco pokoupit, ale v tom počasí se mi vůbec nikam nechce… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.3.06 12:44

Sledovala jsem teď Sama doma 1. vstup právě Downův syndrom a brečím a brečím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.3.06 12:50

J ITKO81: já tam jdu 21.3., tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat to vyšetření :) Já budu přesně 20 tt + 3, to nevadí, mimi už bude dostatečně velké, aby ho mohl pan dr. kardiolog vyšetřit :)
WOODOO: Já se na to raději ani nekoukám, řvala bych jako želva, někdy řvu i u reklamy na Kapku naděje, ale tu už ted moc na Primě nedávají. Raději se moc na smutné věci nedívám, pak mám hrůzné sny většinou v noci, třeba jako dneska, to jsem se převalovala a zdály se mi dva sny, docela nepříjemné, a to jsem se na nic smutného nedívala..

Mischiina + Mischinatko 19 tt +3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.3.06 13:00

Mischiina o tom mi doktor zatim nic neřikal. Ale myslim, že to neni od věci. Možná to udělá doktor ke kterýmu chodim na ulz?Nevíš, jestli se to dá udělat při utz nebo to musí být na nějakym spec. pracovišti?

Už sem si zvykla na to, že doktor mi nic neřiká a všechno si musim zařizovat sama. Naposledy, kdy jsem šla na kontrolu (8.3.) se mě zeptal, jestli už sem se objednala na ulz ve 20tt. Tak sem mu řekla, že sem čekala, až mě tam odešle. On mi na to řekl, že se tam mam okamžitě objednat, protože 18.3. už sem ve 20tt a to se ten utz musí provést.

Tam co chodim na utz mají totiž docela nátřesk. No a tak mě objednali až na 28.3 což je o 10dní později. Doktor řikal, že to chce od toho 18-23.3 se objednat, takže čekam, že dostanu sprdunk, že sem tam až na toho 28.3. Snad to neni takovej problém ne??Ale co sem měla dělat, když to dřív nešlo :evil:

Už mě ten můj dokor začíná štvát, to sem zvědavá, co mi řekne na to, že teď půjdu dočasně k doktorovi do Prahy (protože se tam až do porodu stěhuju k rodičům). Budu mi muset dát všechny papíry, ale já už se k němu asi nevrátim.
Nic mi nevysvětlí, na začátku mi dal jenom malou příručku (velikosti a tloušťky časopisu) a řekl, že nic víc číst ani si kupovat nemám, protože by mě to akorát mátlo. Ale v tý příručce vůbec nic neni. Asi by mu vyhovovala moje nevědomost, protože teď, když po něm něco chci tak se tváří jako bych ho otravovala.
Taky mi jednou řekl, že nemam nic číst, že sem zbytečně vyplašená prvorodička. A to sem po něm jenom chtěla, aby mi změřil rozměry pánve. Což neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.3.06 13:07

holky tak jsem tam pridala nejaky fotecky,no nic moc fotila jsem to pres web kameru.
jinak buchty uz mam hotovy,no nejak moc mi vykynuly v troube,takze jsou to spis megabuchty,ale jsou dobry.
Ja jsem take nejaka precitlivela,brecim kvuli vsemu,a nekdy me to az stve,..holt ty hormony no.
Matulienko hlavu vzhuru,neplakej,pak budes mit smutne miminsko,holky ty testy vam urcite vyjdou dobre,fakt tam asi hraje kazdy den,ktery oni blbe napisou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.3.06 13:08

NYKAM: JAK to tak čtu tak máš asi pěkně „vyvedeného“ doktůrka, to bych mu dala, za takové jednání. Já jsem naprosto spokojená se svým dr. patří k nejlepším v Brně.. Holky Brňačky určitě znají GYN-LINE, na Kolišti (jů jsem jim tu udělala reklamu, ale co vždyt je to výborná gynekologie)
Nedá se to dělat při normálním utz, na to musí být specializované pracoviště, jdu do kardiologické ambulance, přesně se to nazývá fetální kardiotografické vyšetření v 20 tt :)
Můj gyn. mě vždy na všechna vyšetření doposud poslal hned sám automaticky. Na to srdeční vyš. jsem se trochu divila a myslela jsem, že má nějaké podezření, ale prý by se to mělo dělat automaticky u všdch těhulek.

Mischiina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.3.06 13:11

Musím se s vámi pro dnešek rozloučit, jdu ke kadeřnici na druhou hodinu :), abych byla pěkná těhule :twisted:

Mischiina + Mischinatko 19 tt + 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.3.06 13:59

Nykam toho Tvýho doktora bych poslala asi do pr…čic! To ten můj mě tm objednal sám, dal mi i papír pro toho doktora, kde je uvedené datum vyšetření i hodina, a ještě mě přeobědnal k sobě na ten samý den, abych nemusela jezdit do Zlína na 2× - mám to cca 45 kiláků, ale je fakt úžasný. Tak mi to dojíždění neva! Hmm, ale je fakt, že by mě nenapadlo nechat si měřit pánev :lol: to se nedivím, že z toho byl vykulený. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.3.06 14:02

kacenka78
Ahoj, jen ti doplnim informace do tabulky na http://srpen2006.wz.cz/
Ja jsem Janey jen s jednim n :D a dál ryba/Praha 4, tak mi to prosím doplň, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.3.06 14:13

Fičím pro Kulíška do školky, takzas později :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.3.06 14:18

Woodoo o tý pánvi mi řikala mamka, normálně se to dělá a zapisuje se to do průkazky. Četla jsem o tom, že by to měli dělat všem těhulkám a to dřív než jdou k porodu, protože pak už je pozdě. A můžou z toho být problémy, jako třeba že ti u porodu zjistí, že mimčo neprojde, ale bohužel už je sestoupený dolů a nejde udělat císařák, takže třeba potom ty mimi vytahovali kleštěma. Dneska už se kleště nepoužívají, takže toho se nebojim.
Já bych s tim nedělala cavyky, ale mojí mamince se mnou měřili pánev a právě nato, že má široký boky měla pánev dost úzkou, takže to měla napsaný v průkazce a v případě že by nešlo vše tak jak má by se přistoupilo k císařovi. Nakonec to zvládla, ale bojim se, protože sem postavou celá mamka.
Někdy po změření pánve ti rovnou do průkazky doktor napíše, že doporučuje císařskej řez. Všem mým kámoškám, co teď byly těhotný to dělali, tak sem si o to prostě řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.3.06 14:25

Nykam taky jdu na velky ultrazvuk pozdeji 8O :? cekala jsem,az me tam doktorka posle a kdyz mi rekla,ze se mam obednat,tak uz meli plno…a to jdu az 30.03…co ja uz budu davno po 20tt…

Kikino koukala jsem na fotecky.....moc pekne :D

Holky vy jste se rozepsali 8O ja vzdy nez to prectu,tak tu zase je neco jineho :D
Holky ja vam tak zavidim tu prukazku :oops: :D my tady zadnou nemame :? takze kdyby se mi neco stalo a vezli me do nemocnice,tak nic nevedi 8O
A jeste jak jsem psala,ze tu nemaji zavinovacky,tak oni tu nemaji ani zimni pytle (aspon jsem je opet nevidela :roll: anebo je vubec nikdo nepouziva…to jsem zvedava,co mi tu bude jeste chybet,clovek si toho vsimne,az kdyz to potrebuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.3.06 14:32

Mně sestřička měřila pánev hned v první poradně pro těhotné. Ani jsem nevěděla, že se něco takového dělá..... :)

Tak jsem se právě vrátila z toho pobíhání po obchodech. Kromě jiného jsem si koupila i ten maliník, tak uvidím, jestli to bude fungovat nebo ne… :lol: Až porodím, tak vám dám vědět. Doufám, že to půjde samo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí