Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1679
15.3.06 09:26

Holčinky, na vlasy a nehty doporučuju Dologran (já mám s přídavkem jodu). Od té doby, co jej používám mám pevnější nehty než před těhu, dokonce se mi i zlepšila alergie 8O
V pondělí jsem byla u zubařky a brousila mi zubní kámen - nic příjemnýho :? A mám zadělaný na záněty dásní a navíc mi jednu možná bude muset odřezávat - to bych musela na gyn pro shválení injekce :? Tak snad se to nějak odloupne samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 09:34

Eriza to nehty mam mooooc krasny 8O :D vzivote jsem takove nemela :D

Mostule to me na vlasy nepomuze ani svecena voda(pardon),po zkusenosti s prvnim tehotenstvim :( taky to tak bylo,ale potom se to zpravilo :D

Holky ja jdu k zubari taky a zitra a pristi tyden taky 8O :cry: dela mi korunku a je to nadlouho :? a to jsem myslela,ze me toho usetri kdyz jsem tehotna 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.06 09:42

Taky mám pocit, že mě nepomůže nic. Ale vyzkoušet to mohu. Beru už zinek, jód mám taky předepsaný od dr. Nebude ho pak moc?
Nehty mám sice pevné, ale nerostou. Asi budu mít holčičku, která si všechny vitamíny stahuje pro sebe, aby byla krásná, a že má ošklivou maminku, na to nemyslí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.06 09:42

Cinq aspoň, že víš, že se to pak spraví :lol: Ségře se hned den po porodu nehty málem rozpadly 8O měla na nich hrozný ďolíčky :? No a vlasy, ty jí vypadávaly celou dobu kojení.
Já se chci nechat ostříhat hodně nakrátko jakmile přestanu chodit do práce, abych jim trošku ulevila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.06 09:43

Eriza tak si raději kup ten Dologran natural ten je bez jodu. Je v něm hlavně vápník a hořčík a zinku jen stopa, takže to by mělo být o.k. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
15.3.06 09:55

monikab

Já chodím do Gyncentra a oni posílají krev do Gennetu. Takže to tak vidím, že včera to tam odeslali a zítra nebo v pátek by mohli volat. Teda já doufám,že volat nebudou… :( Ale jak zazvoní telefon, budu v tranzu… :(

Holky to bylo včera tak krásný vidět mimíska jak tam s sebou hází a mává ručičkama. Naposledy byl hodně ospalý a nechtělo se mu nic,ale včera to bylo super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.06 10:00

Mostule - díky za tip.

EvíkuP, uvidíš, jak Ti to čekání uteče. A všechno bude v pořádku.

Mně to vůbec teď tak rychle utíká … holky, brzo budeme mít půlku těhotenství za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
15.3.06 10:03

Eviku , tak to je jasný, že se to nějaký den pozdrží. Ale kdyby byl nějaký problém, tak se myslím ozvou hned. Tak ti přeju telefon až za těch 10 dní. To Gyncentrum je v Hloubětíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
15.3.06 10:05

AHoj holky,
včera jsem koupila úžasný kalhoty, džíny, s povolovacím bříškem na knoflíky, jsou moc pohodlný a příjemný (firma Lave, koukněte na http://www.lave.cz/detail.php?… ale ve skutečnosti vypadají lepší než na té paní :lol: ) - to jsem ráda, bála jsem se, že jediné co seženu budou lacláče a v těch bych při svých rozměrech vypadala jako hroch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
15.3.06 10:13

Dani, gratuluju ke kalhotům, já o svých básnila včera. Dnes je mám poprvé na sobě a holky v práci mi je pochválily. Že je to super pocit, že se ti něco konečně líbí. :wink: Já už myslela, že zase na ty svoje hubený nohy a rostoucí břicho taky nic neseženu a povedlo se. Kolik stály penízků, jen tak ze zvědavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
15.3.06 10:13

Monikab

Ano v Hloubětíně… je tam ten pověstný Babybox… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 10:14

Holky a ja jsem vlastne dneska presne v pulce tehotenstvi 8O :D toto utika,uz jenom pulka a je to 8O a ja stale nic nemam(vybavicku)…ale to se dohoni :lol:
Jinak ja si myslim,ze porodim uz v cervenci :D protoze moje tehu-priznaky zacali o 2tydny drive nez mi to vypocitala moje Dr. a moje prvni pohyby byli v 15tt coz je brzo :D
Ona mi totiz rika(moje Dr),ze to neni mozne,ze jsem mela normalni menstruaci atd…,jenomze s prvni dcerkou jsem ji mela az do 3mesice 8O :D tak se necham prekvapit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
15.3.06 10:14

Mončo a taky děkuju za přání… :wink: Kéž by se neozvali vůbec a za 10dní bych se dověděla,že je vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
15.3.06 10:22

Tak tady jsou ty moje kalhoty. :)

http://www.terramoda.cz/…il/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.3.06 10:26

Ahojík všechny maminy, pupíci, dětičky a zvířátka:-))
Tak konečně jsem se dostala k netu, já nějak nestíhám, či co. :roll:
U nás zatím všechno v pohodě, bříško i roste, ze shubnutých kileček mám pořád nazpět jen tu půl kilovečku, ale to nevadí, hlavně, že nehubnu dál. Docela už začínám i jíst, což znamená, že občas s ním i něco teplého:-)) Manžel mne včera totálně dostal, přišel v deset večer z práce, a strčil mi do ruky hermadúr..kdybych měla chuť, pak poličan..kdybych měla chuť a pak vybalil i uzenou rolku, colu v plechu, čokoládu..no prostě od všeho něco:-)) Tak nějak první těhu moc neprožíval a tak mne to dostalo a jsem nadšená, z jeho přístupu, pořád sahá na pupík a vyptává se, co a jak. Ani nevíte, jak jsem ráda:-))
Jinak novinky… mám několik zakázek na paličkování, pořád s emi objednávají noví lidičkové na baňky a tak mám víc práce, než když jsem chodila do práce.
Mostule ,
pokud bys chtěla, do toho plavání bych ráda chodila s tebou, přeci jen ve dvou se to lépe táhne:-))
Jo a ještě jedna pochval m anžela..si představte, že se mnou půjde na ten veletrh, svět se zbláznil a můj chlap půjde koukat na miminkovská hejblátka :lol: –hm, jsem se trošku rozepsala, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí