Poradna duly
Jana Čurdová
Mostule ,
no, snad bychom se nějak domluvily:-)) zatím jsme ten pravý bazén nehledala, říkám si spiš to podřídím tomu abychom to měly obě nějak rozumně daleko.
Ahoj holčiny
Já vás vůbec nestíhám číst, to je hrůza. Jsem v práci, tka jen nakukuju.
Já bych taky chtěla chodit plavat, ale bazény v okolí nic moc ale hlavně to nestíhám časově. ![]()
Jinak prosím Kačenka78 o doplnění do tabulky - pohlaví - překvapení.
Nejdřív jsem to chtěla vědět, ale když to nevyšlo na velkém ultrazvuku, tak si to říct nenecháme.
Mějte se krásně. ![]()
Taky vás vůbec nestíhám, jen tak mezi prací občas nakouknu, ale než stihnu všechno přečíst, tak už tu mám zase nějakou práci ![]()
Kacenka78 : Taky jsem ten teploměr měla a měla jsem s ním stejný problém, tak letěl…
Plavání tak nějak nestíhám, zatím jsem neuvažovala ani o předporodních kurzech, protože nevím, jak bych to skloubila s prací a ještě navíc bych musela dojíždět asi 30 km, protože nic blíž tady není ![]()
Matulienka zrovna teď zkouším najít něco na netu. Z které části Brna jsi? Já pracuju v centru, tak bych potřebovala něco poblíž..
Danielka vůbec nemáš zač
Jste tam pojištění oba s manželem? Pokud ano, měly by z toho být později nějaké příspěvky na dítě (na nákup cyklosedačky, helmy..)- snad to nezruší
Manžel se tam chce co nejdřív přihlásit taky. Taťka teď od nich dostal 500,– Kč na vitamíny - protože nebyl vloni vůbec nemocnej ![]()
Mostule: manža tam není, ale protože jemu je to úplně jedno, kde je, tak se s ním domluvím aby „přestoupil“
snažila jsem se to najít ale nepodařilo se, to neva, já ti věřím ![]()
Jejda, jejda, vy ale píšete ![]()
Mostule kočárek nevím, jestli v Polsku nebo u nás, ale na výbavičku se tam rozhodně zajedeme taky podívat. Hlavně na ceny, protože většina toho, co se u nás na severu prodává, je stejně z Polska.
Některá tu psala o přebalovacím pultíku. Ten už mám u stolaře objednaný na míru. Doufám, že ho udělá tak, jak jsem mu to nakreslila.
Už pár věciček máme koupených. Ukazovala jsem synovci (10 let) nějaké věcičky a ten jen kroutil hlavou a pořád se ptal, jestli taky takové malinké věci nosil on. Že to není možné, jak je to malé. Je na něm vidět, že se na bratrance nebo sestřenici těší ![]()
Nepřihlášená čečetka
Holky, podívejte se na stránky www.maternity.cz Myslím, že vyrazím do Ostravy. Příští měsíc mám narozeniny, našim i tchánovcům jsem řekla, že chci peníze na těhuoblečky, tak je tam utratím.
Danielko je to na http://www.ozp.cz/ v odkazu Fond prevence a OZP- Informace pro pojištěnce, zařazené do Kreditního systému. O těch dalších příspěvcích je to vždycky v tom časáku, co od nich chodí ![]()
Čečetko dej potom prosím vědět, jak to s těma cenama v Polsku je - myslím hlavně pokud budete kupovat mimi oblečky. Já se těch polských kočárků totiž docela bojím
(hlavně Ashley mě od nich zrazovala a ta tomu rozumí
)
Mostule abych řekla pravdu, kočárků se taky bojím. Už máme vyhlídnutý typ u nás, který se nám líbí. A myslím, že u toho už asi i zůstaneme. Však to znáš, jak ti jednou něco padne do oka, tak se toho těžko vzdáváš ![]()
Mostule ,
jsem ze Slatiny, což je do centra za 15-20 minut a když je třeba, můžu autinem:-))
Ahoj holky,
tak po delsi dobe zase zdravim!
jak se mate? uz vam rostou briska? me zatim nic moc - nikdo to na me nepoznava ![]()
G.
Krab neplakej, buď ráda, že máme zatím malá bříška, která nás nijak neomezují v pohybu. A za chvilku to vidět bude. To bude rychlost, jak bříška porostou ![]()
ja uz bych se chtela chlubit ![]()
ale mas pravdu, musime si to uzit, dokud muzeme behat ![]()
Krab,
už jsi se dlouho neozvala, no..odpuštěno:-))
Neboj já v 17 týdnu neměla nic a během týdne už mám hezký domeček..vyfotím a hodím do galerky, až donutím manžui..a to nebude jen tak. ![]()
Matulienka snažím se „sehnat“ nějaký bazén se slanou vodou - zatím vím o jednom na Lesné a druhým na ZŠ Horní - tam to organizuje Cenap, ale to je zase v pátek 18-19hod ![]()