Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, vidím, že probíráte kočárky ![]()
Mě se moc líbí Deltim Sport (www.deltim.cz), všichni mi říkají, že je fajn velký, ale prý těžký - 20 kg. Pořád uvažuju jestli mi to bude vadit nebo ne. Bydlím na vesnici, cesty normálka asfaltové, nebudu s ním muset nikde manévrovat do tramvaje a přes chodníky a když pojedeme do města, tak prcka šoupnu do autosedačky nebo do šátku, který si chci koupit. Fakt nevím… ![]()
Chtěli bychom s mým drahým vyrazit příští víkend na ten veletrh do Brna, kde se budou všechny firmy prezentovat, tak uvidíme, co mi tam padne do oka.
EvikuP ten tvůj kočár je supr - ty samonaklápěcí kolečka jsem ještě neviděla
Mimochodem, jsme od sebe jen pár dnů - už cítíš pohyby? Mě od včerejška něco občas píchne uvnitř břicha, ale fakt nevím, jestli je to ono…
![]()
Cinq ten tvůj kočárek vypadá lehoučký a skladný, přesně do města! ![]()
Noggie
Já zatím nic necítím.
Ale hlídám to každý večer, jestli už.Píchání sem tam jo,ale myslím,že to ještě není ono. Spíš mi přijde, že když si položím ruce na bříško a trošku zmáčknu,že se něco hejbe,ale to jsou asi střeva. Ještě si tak min. 14dní nebo 3týdny počkám. Podle utz je mimi v pořádku, tak to mě uklidnilo. Sice je to už macík 175g,ale ještě ho necítím… Ale dočkáme se, neboj… ![]()
Nogie , já cítím pohyby jako když si sáhneš třeba na krční tepnu bříškem prstu a jak projde krev, tak tě to jakoby ťukne, tak mi to připadá, že mi to dělá v bříšku. Teď už trošku intenzivněji, ale jsem trošku napřed.
ahoj holky, docela zírám jak už máte jasno v kočárkách, já jsem nějak pozadu
Ale aspoň teď od vás načerpám inspiraci ![]()
Konečně přišly moje těhu kalhoty, objednávala jsem je přes internet a v sobotu si je pojedu vyzkoušet, abych nemusela kupovat zajíce v pytli. Tak držte palce ať sedí, já už nic jiného shánět nechci ![]()
Kačenka 78: já mám v plánu ušít hrací deku - na nějaký základ (který pořád řeším, asi koupím fleece v metráži) našít jednoduché motivy ze zbytků látek. Pak taky obrázky nad postýlku a možná i nějaké látkové hračky, viděla jsem na to speciální časopis.
Decoupage na velikonoční vajíčka jsem dělala loni, ale jen na vyfouknuté, takže nevím jaký to může mít vliv na obsah
Možná v obchodě by ti mohli poradit
nykam: u nás už se na pletení třese mamka. Myslím že zrovna v poslední Praktické ženě je krásný modýlek se slonem, co má plastický chobot vepředu a ocas vzadu, vypadá to parádně ![]()
Noggie
Taky jsem se rozhodla pro zn. Deltim, ale spíš se mi líbí Ekonomic. Zatím nevím o nikom, kdo by ho měl, tak jsem na něj zvědavá. Nejdříve ho musím okouknout někde v obchodě a pořádně si ho „ošahat“. Jsem z malého města a chodníky někde hrůza, takže potřebuju spíš něco sportovnějšího. Šátek na mimi už mám koupený, teď si jen budu muset dát lekce z uvazování, abych se na tom neuškrtila. ![]()
Jitko který šátek jsi koupila? Mě se líbí vatanai, ale ty ceny! ![]()
Návod na úvazy doufám posílají i se šátkem, nerada bych se jako samouk při tréninku přiškrtila
![]()
Kočárek Deltim je mi sympatický hlavně proto, že má prostornou korbičku. Sice rodíme v srpnu, ale myslím, že v říjnu už bude třeba mrňouse pořádně zabalit, tak aby se tam vůbec vešel… ![]()
Holky, vy už teď asi chodíte na velký UTZ ve 20.tt, že? Tak honem chlubte se! Holčička nebo chlapeček??? Mě to čeká 29.3. v Ostravě, už se moc těším. Jestli mi řeknou holčičku, tak budou mého drahého křísit
Chtěl by strašlivě syna… ![]()
AHojky,
mě se líbí Knorr Nizza, nicméně jsem někde četla že má malou korbičku pro podzimní děti… ale chystám se do Brna, tak uvidím
Šátek si taky plánuju koupit, včera jsem tu na emiminu četla diskuzi o šátcích a v zá:,–(ě nemá smysl kupovat ty levné, vatanai jsou sice drahé jako blázen ale jsou prý fakt kvalitní (a ještě myslím doporučovali www.babysatky.cz)
A já mám pohyby docela intenzivní, nicméně „ven“ (aby je cítil i manžel) zatím nejdou
Jitko, Noggie: taky si budu pořizovat šátek. prolezla jsem kvůli tomu diskuze tady na emiminu a docela se matky-zkušeňačky shodly, že se vyplatí vatanai nebo ještě jeden dražší (nevím už značku). Ty levnější jsou prý jinak tkané, takže hůř drží, jsou méně prodyšné… tak nevím. Je to pálka, ale já asi půjdu do toho dražšího
Evusha
My jsme nakoupili fleecové deky v Ikee. Moc se mi líbí, jsou světle modré a krásně měkkoučké. Mají rozměr 130×170cm a stojí jen 59Kč.
EvikP: tak to díky za tip. v sobotu si jedu do prahy zkoušet ty kalhoty, tak tam hned zajdem ![]()
Holky, že nás ale bude na tom veletrhu
Měly bychom si dát nějaké poznávací znamení - třeba nápis „emimino“ přímo na čelo…
![]()
Noggie ta ja jdu 30.03 a jestli mi reknou chlapecek,tak pritel bude krisit me a pak ja jeho
chceme totiz holcicku…ale hlavne at to je zdrave ![]()
Jinak pohyby u me jsou divne…jak jsem psala,doktorka se u me asi spletla
(asi o 2-3tydny) protoze pohyby muj pritel muze citit uz rukou,prvni pohyby jsem mela v 15tt a uz me budi ze spani,jak me kope,kdyz si spatne lehnu.....
Jinak vam zavidim ten veletrh
taky bych se jela podivat?
Holky a co je lepsi,satek nebo ten babyvak?Ja totiz vubec nevim,co je lepsi ![]()
cinq: co jsem se o tom zatím dočetla, tak spíš mi připadá lepší šátek. Má mnohem víc možností úvazů, je to zdravější pro páteř mámy i snad i dítěte.
ahoj holky,
moc zdravim.
Kocarkovani je v plnem proudu koukam. Ja si chci poridit kocarek z druhe ruky. Prijde mi, ze je ted delaji takove desne malinke, takze vydrzi jenom chvili, a tak mi prijde opravdu skoda davat za nej tolik penez.
Jinak co se tyka rucnich praci - ja asi pred mesicem propadla kouzlu decoupage, takze ted objednavam ubrousky, lepidla a barvy a hledam na pude vsechno, co se da predelat.
Pripravuji si na Dame fotogalerii, tak az to bude, poslu link.
G.