Poradna duly
Jana Čurdová
Já ten článek četla hned nějak z kraje, kdy jsem se sem zaregistrovala a taky sem u něho bulela. Je tu neskutečně nespravedlivý, že se stávájí takoví věci lidem, kteří se na miminko těší a moc si ho přejou. Samozřejmě nechci, aby to vyznělo, že bych to přála někomu jinýmu - to v žádnym případě. Ale vemte si pak lidi, co maj mimi zdravý a třeba ho hodí do popelnice, nebo utlučou..
Jinak my trochu pověrčivý jsme. Ale rozhodla jsem se, že moje nákupní horečka vypukne po velkym ulz, kterej mě čeká 28.3, takže už se nemůžu dočkat… ![]()
Nykam Moje nakupni horecka vypukne taky po velkym ultrazvuku
30.03…uz se nemuzu dockat
![]()
Moje nákupní horečka asi nepropukne, protože mám pověrčivého manžela. Když jsem mu řekla, že jsem se byla PODÍVAT v obchodě na kočárky, tak mi vynadal, že to se kupuje až je mimi na světě. ![]()
Tak já dneska končím. Doma mě čeká koš prádla na žehlení, tak se mi tam ani moc nechce, ale zase co v práci, ne?
Tak se mějte hezky a zase zítra.
Dani, já je koupila na Proseku v OD Billa, Praha 9. Stály teda víc než na netu, 1360.- Je tam obchod s mimi a těhu věcma.Ale já bych je bez zkoušení stejně nekoupila. Kvůli velikosti. Normálně nosím 38, ale byly mi i 36. Radši jsem vzala 38, kdyby mi ten zadek přece jen narostl. Mám ty se dvěma knoflíkama ve předu a pasem s pružnou látkou.
http://www.terramoda.cz/…il/index.php?…
Jen mám tmavší barvu, jinou tam neměli, ale to už jsem fakt neřešila. Já si prvně koupila kalhoty a až pak podle značky jsem je našla na netu, abyste se mohli taky inspirovat, ale koukala jsem, že už sis taky koupila dobré džíny.
Koupila, ale pak jsem při své horlivé činnosti v práci (
) narazila na www.tehulky.cz a právě mi přišlo, že to jsou ty co jsi o nich psala… líbí se mi tam i sukně a ty zavazovací, tak jsem právě myslela že třeba někde na Čerňáku mají kamenný obchůdek
Cinq
kočárek je černý v kombinaci takové zrzavo hnědé se zlatou konstrukcí…barvu jsme si vybrat nemohli,ale mě moc padla do oka
Až ho půjdeš omrknout zaměř se na korbičku,přijde mi dost malá??? tak doufám,že to nebude žádný obřík a vejde se tam i v zimě s fusakem
ten byl automatická součást kočárku+pláštěnka ![]()
EvikuP
tak to je náhodička,já mám v pondělí taky poradnu + utz
chodím k dr.Novákovi a ten je super…říkala jsem si,že se ho zkusím zeptat jestli do Gennetu můžu zavolat už v pondělí,aby jsme to měli za sebou…
S tou neschopenkou to nechápu,já jim mám od počátku a to jsem si o ni na férovku řekla
o něco později bych ji dostala stejně,protože jsem dost krvácela,ale na dr.Lochmana jsem slyšela samou chválu,takže mě tohle dost překvapuje ![]()
Holky stále bojujeme se jmény ,holčičí byly krásně vybrány,ale po zjištění,že budeme mít pindíka nás nic moc nenepadá
u mě vítězí Kryštof..u manži Tomáš… ![]()
Holi u nas to je presne stejne. Na holcicku jsme meli jasnou Janicku a na kluka presne nevime. Zatim vitezi Tomas nebo Jonas. Takze Tomase schvaluju ![]()
Holi oni ty korbicky jsou skoro stejny u tech trikolek,jsou asi trosku mensi,ale stejne jsem cetla,ze ty miminka se tam vesli i s fuxakem…poradne velkou korbicku mas jenom na hlubokym
a ta barva,neni to stejna co je na tech mych obrazkach?Protoze ta se mi libi zrovna ![]()
A Krystof je moc pekne jmeno
kamaradka ho ma a rika mu Tydo(to d s hackem,nejde mi to tu ![]()
Ahoj holky,
včera večer jsem absolvovala 3,5 hodinovou schůzi vlastníků bytů v našem domě /děs běs/,dnes ráno s Ondrou k zubaři /poprvé v životě, naštěstí zubaře nepokousal a zuby má v přádku!/ a potom jsem obíhala celkem 8 mateřských školek /na víc jsem neměla energii/ jestli mi ho někde vezmou od září do školky, abych měla na podzim čas užívat si druhé mimi
) No a musím říct, že to vypadá velmi bledě - sehnat místo ve školce všeobecně je problém a sehnat místo, když budu na mateřské a nepůjdu do práce vypadá téměř nemožně. Budu tiše doufat, že to třeba přece jenom někde vyjde… Jsem z toho pobíhání a nervování tak unavená, že jediné co mometnálně zvládám je sedět u PC i když mám plný dřez nádobí, potřebuju luxovat, něco uvařit atd ![]()
No a teď k tématům: Kopanečky v břiše zatím, myslím, necítím /jsem 17tt/ nebo jsem tupá a zkrátka to nepoznám, břicho mi tvrdlo při prvním těhu pravidelně a teď tomu není jinak, takže žádná panika. Kočárek po rozumné úvaze kupovat nebudeme, přežiju zimu s tím po Ondrovi, i když už je dooost použitý a pak počítám s novým sporťákem, měla bych se jít na nějaké podívat zítra, mám možnost koupit ho za nákupní cenu, takže tak o polovinu levněji než v obchodě
O šátku i babyvaku a své zkušenosti jsem už psala - strašně jsem se těšila jak budu správná klokaní máma, ale Ondra byl odmalinka živé dítě a v šátku /naštěstí vypůjčeném/ ani babyvaku /koupeném od Pechů/ být absolutně nechtěl. Stejné to později bylo i s klokankama a krosničkou /vydržel maximálně půl hodiny/. Preferoval kočárek. Takže babyvak jsem zapůjčila a teď se mi vrátí, šátek zase zkusím vypůjčit a třeba bude druhé dítě ochotnější nechat se nosit, nevzdávám to ![]()
K ručním pracem - taky šmejdím na stránkách pí. Brýdové, kamarádky teď absolvovaly kurs pletení z pedigu a výsledky jsou celkem okouzlující
Já jsem tedy spíš nadšená než šikovná, takže patlám spostu obrázků barvičkama na sklo, skleněné svícny a samozřejmě květináče a ubrousková metoda jsou moje oblíbené
Korálků mám doma spoustu, ale nějak na ně nemám trpělivost ![]()
Tak jsem si trochu vydechla, vypila výborný Roiboos Sun City a jdu se vrhnout na to nádobí, vaření a tak dále. Mějte se krásně a koukejte psát ![]()
Papa, bohužel stále nepřihlášená Bazalka[/b
P.s. Myslíte si že to jaro ještě letos bude, nebo mám začít shánět zimní oblečky ve velikosti 56? ![]()
No my jsme zatím zakotvili u Jakuba a Šárky
Ještě připadá vúvahu Maruška a Adámek, ale spíš ta první jména. Bydlíme u Divoké Šárky, takže by to byla Šárka ze Šárky ![]()
Co se týče oblečení, budu to mít složité v červenci, protože to jdu sestřenici na svatbu a opravdu nevím nevím, co na sebe. A hlavně jak bude můj balon veliký. Naštěstí tam budeme minimálně 3 těhotné, takže budem poměřovat. Myslím, že vyhraje můj táta ![]()
Já budu mít výsledky z triple testů zítra. Jsem nedočkavá, ale do zítřka to vydržím. Doufám, že budou. Je to 10. den a potom je víkend, to bych nevydržela. Dofám, že budou dobré. Nějak si ani nechci představit, že by nebyly. Teď to jdu v práci zabalit a pojedu domů.
Dneska dojde na tu rajskou ![]()
Zatím se mějte a smějte. A pohlaďte si bříška
Kačkač