Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
16.3.06 14:55

Já ten článek četla hned nějak z kraje, kdy jsem se sem zaregistrovala a taky sem u něho bulela. Je tu neskutečně nespravedlivý, že se stávájí takoví věci lidem, kteří se na miminko těší a moc si ho přejou. Samozřejmě nechci, aby to vyznělo, že bych to přála někomu jinýmu - to v žádnym případě. Ale vemte si pak lidi, co maj mimi zdravý a třeba ho hodí do popelnice, nebo utlučou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.3.06 14:56

Jinak my trochu pověrčivý jsme. Ale rozhodla jsem se, že moje nákupní horečka vypukne po velkym ulz, kterej mě čeká 28.3, takže už se nemůžu dočkat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.3.06 15:00

Nykam Moje nakupni horecka vypukne taky po velkym ultrazvuku :D 30.03…uz se nemuzu dockat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
16.3.06 15:04

Moje nákupní horečka asi nepropukne, protože mám pověrčivého manžela. Když jsem mu řekla, že jsem se byla PODÍVAT v obchodě na kočárky, tak mi vynadal, že to se kupuje až je mimi na světě. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.3.06 15:05

Moni: ty jsi psala žes koupila kalhoty Bebefield?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
16.3.06 15:17

jo, Dani, právě v nich sedím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.3.06 15:17

Tak já dneska končím. Doma mě čeká koš prádla na žehlení, tak se mi tam ani moc nechce, ale zase co v práci, ne?
Tak se mějte hezky a zase zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.3.06 15:26

ty jsou fakt super… a mají kamenný obchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
16.3.06 15:35

Dani, já je koupila na Proseku v OD Billa, Praha 9. Stály teda víc než na netu, 1360.- Je tam obchod s mimi a těhu věcma.Ale já bych je bez zkoušení stejně nekoupila. Kvůli velikosti. Normálně nosím 38, ale byly mi i 36. Radši jsem vzala 38, kdyby mi ten zadek přece jen narostl. Mám ty se dvěma knoflíkama ve předu a pasem s pružnou látkou.

http://www.terramoda.cz/…il/index.php?…

Jen mám tmavší barvu, jinou tam neměli, ale to už jsem fakt neřešila. Já si prvně koupila kalhoty a až pak podle značky jsem je našla na netu, abyste se mohli taky inspirovat, ale koukala jsem, že už sis taky koupila dobré džíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.3.06 15:49

Koupila, ale pak jsem při své horlivé činnosti v práci ( :lol: :lol: :lol: ) narazila na www.tehulky.cz a právě mi přišlo, že to jsou ty co jsi o nich psala… líbí se mi tam i sukně a ty zavazovací, tak jsem právě myslela že třeba někde na Čerňáku mají kamenný obchůdek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.3.06 15:57

Cinq

kočárek je černý v kombinaci takové zrzavo hnědé se zlatou konstrukcí…barvu jsme si vybrat nemohli,ale mě moc padla do oka :wink:Až ho půjdeš omrknout zaměř se na korbičku,přijde mi dost malá??? tak doufám,že to nebude žádný obřík a vejde se tam i v zimě s fusakem :D ten byl automatická součást kočárku+pláštěnka :wink:

EvikuP

tak to je náhodička,já mám v pondělí taky poradnu + utz :wink: chodím k dr.Novákovi a ten je super…říkala jsem si,že se ho zkusím zeptat jestli do Gennetu můžu zavolat už v pondělí,aby jsme to měli za sebou…
S tou neschopenkou to nechápu,já jim mám od počátku a to jsem si o ni na férovku řekla :! o něco později bych ji dostala stejně,protože jsem dost krvácela,ale na dr.Lochmana jsem slyšela samou chválu,takže mě tohle dost překvapuje :evil:

Holky stále bojujeme se jmény ,holčičí byly krásně vybrány,ale po zjištění,že budeme mít pindíka nás nic moc nenepadá :( u mě vítězí Kryštof..u manži Tomáš… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.3.06 15:59

Holi u nas to je presne stejne. Na holcicku jsme meli jasnou Janicku a na kluka presne nevime. Zatim vitezi Tomas nebo Jonas. Takze Tomase schvaluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.3.06 16:06

Holi oni ty korbicky jsou skoro stejny u tech trikolek,jsou asi trosku mensi,ale stejne jsem cetla,ze ty miminka se tam vesli i s fuxakem…poradne velkou korbicku mas jenom na hlubokym :wink: a ta barva,neni to stejna co je na tech mych obrazkach?Protoze ta se mi libi zrovna :wink:
A Krystof je moc pekne jmeno :D kamaradka ho ma a rika mu Tydo(to d s hackem,nejde mi to tu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.06 16:26

Ahoj holky,
včera večer jsem absolvovala 3,5 hodinovou schůzi vlastníků bytů v našem domě /děs běs/,dnes ráno s Ondrou k zubaři /poprvé v životě, naštěstí zubaře nepokousal a zuby má v přádku!/ a potom jsem obíhala celkem 8 mateřských školek /na víc jsem neměla energii/ jestli mi ho někde vezmou od září do školky, abych měla na podzim čas užívat si druhé mimi :o) No a musím říct, že to vypadá velmi bledě - sehnat místo ve školce všeobecně je problém a sehnat místo, když budu na mateřské a nepůjdu do práce vypadá téměř nemožně. Budu tiše doufat, že to třeba přece jenom někde vyjde… Jsem z toho pobíhání a nervování tak unavená, že jediné co mometnálně zvládám je sedět u PC i když mám plný dřez nádobí, potřebuju luxovat, něco uvařit atd :roll:
No a teď k tématům: Kopanečky v břiše zatím, myslím, necítím /jsem 17tt/ nebo jsem tupá a zkrátka to nepoznám, břicho mi tvrdlo při prvním těhu pravidelně a teď tomu není jinak, takže žádná panika. Kočárek po rozumné úvaze kupovat nebudeme, přežiju zimu s tím po Ondrovi, i když už je dooost použitý a pak počítám s novým sporťákem, měla bych se jít na nějaké podívat zítra, mám možnost koupit ho za nákupní cenu, takže tak o polovinu levněji než v obchodě :) O šátku i babyvaku a své zkušenosti jsem už psala - strašně jsem se těšila jak budu správná klokaní máma, ale Ondra byl odmalinka živé dítě a v šátku /naštěstí vypůjčeném/ ani babyvaku /koupeném od Pechů/ být absolutně nechtěl. Stejné to později bylo i s klokankama a krosničkou /vydržel maximálně půl hodiny/. Preferoval kočárek. Takže babyvak jsem zapůjčila a teď se mi vrátí, šátek zase zkusím vypůjčit a třeba bude druhé dítě ochotnější nechat se nosit, nevzdávám to :P
K ručním pracem - taky šmejdím na stránkách pí. Brýdové, kamarádky teď absolvovaly kurs pletení z pedigu a výsledky jsou celkem okouzlující :lol: Já jsem tedy spíš nadšená než šikovná, takže patlám spostu obrázků barvičkama na sklo, skleněné svícny a samozřejmě květináče a ubrousková metoda jsou moje oblíbené :) Korálků mám doma spoustu, ale nějak na ně nemám trpělivost :(
Tak jsem si trochu vydechla, vypila výborný Roiboos Sun City a jdu se vrhnout na to nádobí, vaření a tak dále. Mějte se krásně a koukejte psát :D
Papa, bohužel stále nepřihlášená Bazalka[/b
P.s. Myslíte si že to jaro ještě letos bude, nebo mám začít shánět zimní oblečky ve velikosti 56? :P

• Citovat
  • Upravit
611
16.3.06 16:26

No my jsme zatím zakotvili u Jakuba a Šárky :-) Ještě připadá vúvahu Maruška a Adámek, ale spíš ta první jména. Bydlíme u Divoké Šárky, takže by to byla Šárka ze Šárky :-D
Co se týče oblečení, budu to mít složité v červenci, protože to jdu sestřenici na svatbu a opravdu nevím nevím, co na sebe. A hlavně jak bude můj balon veliký. Naštěstí tam budeme minimálně 3 těhotné, takže budem poměřovat. Myslím, že vyhraje můj táta :-D
Já budu mít výsledky z triple testů zítra. Jsem nedočkavá, ale do zítřka to vydržím. Doufám, že budou. Je to 10. den a potom je víkend, to bych nevydržela. Dofám, že budou dobré. Nějak si ani nechci představit, že by nebyly. Teď to jdu v práci zabalit a pojedu domů.
Dneska dojde na tu rajskou :-)
Zatím se mějte a smějte. A pohlaďte si bříška
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest