Poradna duly
Jana Čurdová
opet omluva
ale obcas mi to tam hodi zpravu dvakrat
nechapu
jinak krab ten pejsek je super
ty zvireci miminka jsou fakt roztomile
![]()
Já se loučim. Asi týden se tu neukážu, jedu do Prahy, leda, že bych využila chviliky, kdy nebude pc potřebovat táta, ale pochybuju, je na něm většinou 24h denně.
Takže se mějte pěkně a ať bříška rostou ahoj.
Nykam tak si to tam uzij a davej na sebe pozor
pozdravuj Prahu
![]()
Cinq
jak psaly holky, hořčík brát můžeš, je dobré mít nějakou dobře stravitelnou formu..jspu i rozpustné tablety, které mají výbornou snášenlivost. Jinak ho ber tak ob den, pokud by se to nelepšilo, tak každý den.
AHOJKY TĚHULKY,
píši vám jestli byste neměly zájem začít přispívat do deníčku" Letňátka ,rodíme v červenci a srpnu".
Založila jsem ho s tím abychom si popovídaly a probraly naše bříška a plno jiných věcí.Diskuse je dobrá,ale deníček bývá přehlednější.
S pozdravem Andynka a Vetřeleček 23tt
Tak jsem volala dneska na výsledky triple testů a jsou v pořádku. Jen mi asi předepíší železo, kde mám nižší hladinu. Takže se mi docela ulevilo. ![]()
Co se týče tatínka na UTZ, já ho tam prostě vzala a když jsem byla u dr a on mi pokynul, abych se svlékla a přišla zpět, řekla jsem mu, že tam mám přítele. Tak ho potom zavolal a věnoval se mu skoro víc než mně. Všechno mu ukazoval, vysvětloval atd. Ale byla jsem moc ráda.
Všem Vám přeji kráááásný víkend, doufejme, že už nebude sněžit.
Kačkač
Holky, tak teď v tom mám guláš já. Co to teda je velký UZ a genetický UZ? Volala jsem totiž na tu genetiku do Olomouce a tam mi řekla, že se UZ provádí ve 20. týdnu a ptala se mě, jestli jsem měla v pořádku triple testy. Na žádance to mám označené jako konsiliární vyšetření - UZ vyšetření. Ale musel tam Dr. napsat i důvod, proč mě tam posílá. Kdybych měla už 35, tak tam žádný důvod psát nemusí.
Hořčík beru od začátku těhu (někdy mě v bříšku píchá dost silně
) a taky železo, protože mám málo červených krvinek. No a pak ještě navíc vápník, protože mi před rokem zjistili, že ho mám v kostech méně, než bych měla být. Tak jako prevenci, abych neonemocněla osteoporózou.
U mně na ultrazvuku všichni sebou nějakého toho chlapa mají, jednou jsem tam byla sama a cítila jsem se vyloženě trapně. Taky jsem už několikrát viděla těhule, že mají s sebou celou rodinu (někdy dokonce i tchány a tchyně
) Dokonce jednou těhule, která tam měla manžela, mamču a tatíka, vzala s sebou do ordinace mamču a manželovi pak v čekárně oznámili, že to bude kluk ![]()
Evusho, určitě se neboj brát s sebou na UZ toho svého!
Moje dr. mi naopak nechtěla dát na začátku těhu hořčík, že prý na začátku nemá žádný význam. Koukám, co doktor, to názor.
Příště si o něj ale určitě řeknu, už přeci nejsem na začátku
Bříško mi už tento týden tvrdlo, ještěže jdu na kontrolu už příští týden.
Ahoj holky. Tak jsem se dnes taky zaregistrovala. Už vás tady dlouhou dobu čtu a zatím jsem se neodhodlala k vám i přispívat… ![]()
Máme termín porodu podle poslední menstruace na přelomu července a srpna, ale gyndr. říká, že miminko je asi o týden mladší, takže počítám, že to bude spíš začátek srpna, tak jsem se rozhodla, že se přidám k vám do diskuze.
Tento týden jsme byli na velkém ultrazvuku a pro výsledky triple testů a hrozně se mi ulevilo, že je všechno v pořádku a miminko je zdravé.
Tak jdu zase zpětně pročíst vaše příspěvky, ať jsem v obraze. Omlouvám se za úvodní dlouhý mailík, teď už budu přispívat k tématům. ![]()
Jo a ještě se pokusím vytvořit metřík, ale nejsem si jistá, že se mi to povede…
Hezky patecni vecer maminy
tak s tim mazlenim a sexem,ja to mam uplne naopak,ten muj blazinek prede mnou musi utikat,hihih,no nevim na me nejak ty zmeny pusobi,akorat premyslim,co asi ten mimisek citi,cetla jsem ze nic,ale je to divny,treba ho to picha,je to fakt divny.
Polin velka gratulace k svatbe
Jinak take mi obcas tvrdne brisko,nekdy je to neprijmne,zacinaji me bolet zada,..holky uz jste zacali cvicit?
Chtela jsemdo bazenu,ale doktor mi to nedoporucil kvuli mozne spatne hygiene v bazenu,tak mam strach,ale to plavani je nejlepsi na uvolneni vsech svalu.
Ja jsem se dnes probudila s nejakyma cervenyma pupinkama,vypada jak vyrazka nebo nejaka alergie,jedla jsem pomeranc a okurku salatovku a delala jsem testovinovz salat,ale nikdy predtim jsem to nemela,muze to byt tim?nemate s tim nejake zkusenosti?
Jdu zkouknout nove fotecky.holky cetla jsem casopisy a zacinam mit takovy strach z porodu,…je celkem brzo se toho obavat,ale bojim se
Zdravím nově zaregistrovanou Saary .
Kikino já měla stejný problém po jahodách. Dřív se mi to taky nikdy nestalo, ale v těhotenství je možné všechno
![]()
Polin taky gratuluju a hodně štěstíčka a lásky ![]()
Ahojky holčinky,
chci vás jen pozdravit a pochlubit se s kočárkem, který ASI už příští týden koupíme. Je to I´coo platoon air3, na který jsem se kvůli ceně raději ani nedívala
ale teď jsem na něj narazila v jednom bazaru, kde jej paní prodává a je úplně v super stavu, příští týden jej jedem omrknout. Mám z toho šíííílenou radost
![]()
Matulienka teď budu týden pryč, ale pak se ozvu a domluvíme se na to plavčo ![]()
Mějte se tu krásně, já se jedu na týden čvachtat do Maďarska ![]()
Tak po 2 hodinách čtení se mi podařilo pročíst si fšechny ty kočárky, šátky a sexování ![]()
Polin velká gratulace ke svatbě i ode mě! ![]()
Saary vítám Tě mezi námi ![]()
Magnezium užívám taky. Ve 14.tt, kdy jsem krvácela jsem měla 6 tablet denně, teď už jen tak 1-2, ale poslední 3 dny mi dooost tvrdne břicho, takže to budu muset asi zvýšit. Můj dr. je ve špitále na operaci s prostatou, takže až do konce měsíce mám smůlu, ale v pondělí jedeme na velký UTZ, a jsem celkem nervózní. Mám strach, aby mělo Mimčo vše co má mít ![]()
Pohyby cítím už pravidelně, někdy tam teda Prďolka doost řádí, ale zvenčí to ještě cítit nejde
Šátek si asi nebudu pořizovat, možná si ho od někoho zkusím půjčit a chvíli v něm Prcka ponosit, ale nijak zvlášť po tom netoužím. Myslím, že se ho natahám dost v břiše
a navíc si nedokážu představit, jak ve svém běžném oblečení, které není sportovní, ale spíš „elegantní“, vláčím dítě v šátku
Jsem v tomhle fiflena a radši si užiju kočárkování ![]()
Sexování u nás taky teď není „to pravé ořechové“. Teda, my máme vyměněné role i normálně, u nás „bolí hlava“ manžela, a teď je to ještě horší. Skoro 3 měsíce jsmě měli nařízený celibát, a i když teď můžeme, tak se manželovi nechce, nebo je unavený, nebo mi nechce ublížit a tak pod. Přitom u Kulíška jsem mohli oba skoro furt - milovali jsme se ještě 3 dny před porodem, pak jsem musela do porodnice, bo jsem přenášela a tam už to nešlo, ale jinak bychom sexovali až do konce ![]()