Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
17.3.06 11:33

pěkné poledne, případně dobrou chuť k obědu :)

Cecetka: ono se na velký UZ chodí, jen když tripple testy vyjdou hůř? Já myslela že tam rovnou posílají všechny.

Krab: já se na tu galerii taky nemůžu dostat, ten odkaz mě hodí někam, kde chtějí přihlašovací jméno a heslo :(

Polin: hodně štěstí, pohody a sluníčkových dní!

ještě k včerejší debatě o šátcích - dnes v Mladé frontě vyšel přehled, v čem se dají děti nosit a srovnání výhod a nevýhod šátků, babyvaků, klokánek a krosen. Není to nic podrobného, ale hodit se to může :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.3.06 11:47

uz to taky vidim - ja zkusim poslat aspon nejaky obrazek teda primo sem.
ale az za chvilku.
 G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.3.06 12:05

Ted nevim kdo to psal,ale na velky ultrazvuk te posilaji automaticky,ne podle testu…protoze tady na to muzou videt roztepy,jestli srdicko je v poradku(vsechny komory) vnitrnosti atd.....to s testu nevideji… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.3.06 12:10

Jinak ultrazvuk ve dvacátém týdnu se dělá vždy, ne jen podle výsledku testů.
Pokud vyjdou špatně testy, dělá se tzv. genetický ultrazvuk, který je přesnější a specializuje se právě na genetické vady. Provádějí ho pouze některá specializovaná pracoviště.
Tak asi to k UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
17.3.06 12:36

Teda holky, tak to s tou frekvencí „tulení“ to jste mě potěšily, aspoň teď vím, že na tom jsem stejně jako spousta z Vás. Říkám si, že se to třeba časem zlepší, když to všude píšou, že se ta chuť zvyšuje :) , tak uvidím.
Jinak, dneska mi řekli výsledky tripple testů - negativní, takže jsem moc ráda, byla jsem celý tenhle týden docela na nervy, aby to dobře dopadlo. Uf :P
Tak se mějte hezky, hezký víkend a v pondělí se zase ozvu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.3.06 12:38

Cinq, Matulienka: dík, já už jsem ze všech těch testů a vyšetření někdy zmatená :) příští týden chci volat Dr., jestli může jít manžel na UZ se mnou, tak jsem zvědavá - jestli to dovolí a jestli si to manžel pak případně zase nerozmyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.3.06 12:43

Evusha na to se ptat snad ani nemusis,to je automaticky,ze tatinkove jdou taky :wink: chteji prece videt budouciho potomka :D aspon si myslim,kdyz tak me opravte 8O

Matulienko mozna neco vis :lol: myslis,ze jsi muzu koupit horcik sama a uzivat ho anebo se musim domluvit s Dr?Protoze normalne ho muzes pouzivat bez zeptani a tam pisou,ze je to i dobre pro tehotne a ze to pomaha tomu tvrdnuti briska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.3.06 12:49

tak jsem vlozila obrazek do galerie Srpen 2006
snad ho tam najdete :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.3.06 12:53

a jak tam na vas holky koukam, tak ja snad ani nemuzu tvrdit, ze jsem tehotna :lol:
na posledni kontrole, kdyz me vazili, tak jsem mela o 3 kila min, nez na zacatku, jak jsem porad zvracela.
A ted nejaky mohutny narust taky nepozoruju.
Ale jdu do poradny v utery, tak uz se tesim :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.3.06 12:53

Cinq mě doktor hořčík napsal hned jak jsem mu řekla, že mam křeče v břiše. Bylo to asi ve druhý poradně. Říkal, že si ho můžu kupovat i sama, že je dobrý právě proti křečím (hlavně v tom bříšku) a taky že se pak tělo líp prokrvuje a tím dobře pracuje placenta a tím není riziko, že by mimi nemělo vše potřebný od maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.3.06 12:57

ja jsem dostala horcik minule, kdyz jsem si stezovala, ze me trapi zacpa.
je to takove prirodni projimadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.3.06 12:57

Cinq: většinou už jo, ale zrovna u toho mého Dr. jsem ještě neviděla, že by tam šel i nějaký tatínkovský doprovod, tak se chci radši zeptat dopředu, aby ho pak chudáka nevyhnal mezi dveřma. Ale spíš pro jistotu, pevně doufám že se tomu divit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.3.06 12:58

Nykam moc dekuju :wink: ja jsem si ho totiz uz koupila,ale nevedela jsem jestli se musim domluvit s Dr. nebo proste si je zacnu brat…zitra jsem objednana s dcerkou k nasemu obvodakovi(pracujou tu i v sobotu dopoledne :D na ockovani,tak se jeste domluvim s nim :wink: ale diky za radu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.3.06 12:58

a jeste jsem vam tam pridala fotku naseho psa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.3.06 13:01

Evusha tak ale zakazat ti to urcite nemuze :D