Poradna duly
Jana Čurdová
pěkné poledne, případně dobrou chuť k obědu ![]()
Cecetka: ono se na velký UZ chodí, jen když tripple testy vyjdou hůř? Já myslela že tam rovnou posílají všechny.
Krab: já se na tu galerii taky nemůžu dostat, ten odkaz mě hodí někam, kde chtějí přihlašovací jméno a heslo ![]()
Polin: hodně štěstí, pohody a sluníčkových dní!
ještě k včerejší debatě o šátcích - dnes v Mladé frontě vyšel přehled, v čem se dají děti nosit a srovnání výhod a nevýhod šátků, babyvaků, klokánek a krosen. Není to nic podrobného, ale hodit se to může ![]()
uz to taky vidim - ja zkusim poslat aspon nejaky obrazek teda primo sem.
ale az za chvilku.
G.
Ted nevim kdo to psal,ale na velky ultrazvuk te posilaji automaticky,ne podle testu…protoze tady na to muzou videt roztepy,jestli srdicko je v poradku(vsechny komory) vnitrnosti atd.....to s testu nevideji… ![]()
Jinak ultrazvuk ve dvacátém týdnu se dělá vždy, ne jen podle výsledku testů.
Pokud vyjdou špatně testy, dělá se tzv. genetický ultrazvuk, který je přesnější a specializuje se právě na genetické vady. Provádějí ho pouze některá specializovaná pracoviště.
Tak asi to k UTZ.
Teda holky, tak to s tou frekvencí „tulení“ to jste mě potěšily, aspoň teď vím, že na tom jsem stejně jako spousta z Vás. Říkám si, že se to třeba časem zlepší, když to všude píšou, že se ta chuť zvyšuje
, tak uvidím.
Jinak, dneska mi řekli výsledky tripple testů - negativní, takže jsem moc ráda, byla jsem celý tenhle týden docela na nervy, aby to dobře dopadlo. Uf ![]()
Tak se mějte hezky, hezký víkend a v pondělí se zase ozvu ![]()
Cinq, Matulienka: dík, já už jsem ze všech těch testů a vyšetření někdy zmatená
příští týden chci volat Dr., jestli může jít manžel na UZ se mnou, tak jsem zvědavá - jestli to dovolí a jestli si to manžel pak případně zase nerozmyslí…
Evusha na to se ptat snad ani nemusis,to je automaticky,ze tatinkove jdou taky
chteji prece videt budouciho potomka
aspon si myslim,kdyz tak me opravte ![]()
Matulienko mozna neco vis
myslis,ze jsi muzu koupit horcik sama a uzivat ho anebo se musim domluvit s Dr?Protoze normalne ho muzes pouzivat bez zeptani a tam pisou,ze je to i dobre pro tehotne a ze to pomaha tomu tvrdnuti briska?
tak jsem vlozila obrazek do galerie Srpen 2006
snad ho tam najdete ![]()
a jak tam na vas holky koukam, tak ja snad ani nemuzu tvrdit, ze jsem tehotna ![]()
na posledni kontrole, kdyz me vazili, tak jsem mela o 3 kila min, nez na zacatku, jak jsem porad zvracela.
A ted nejaky mohutny narust taky nepozoruju.
Ale jdu do poradny v utery, tak uz se tesim ![]()
Cinq mě doktor hořčík napsal hned jak jsem mu řekla, že mam křeče v břiše. Bylo to asi ve druhý poradně. Říkal, že si ho můžu kupovat i sama, že je dobrý právě proti křečím (hlavně v tom bříšku) a taky že se pak tělo líp prokrvuje a tím dobře pracuje placenta a tím není riziko, že by mimi nemělo vše potřebný od maminky.
ja jsem dostala horcik minule, kdyz jsem si stezovala, ze me trapi zacpa.
je to takove prirodni projimadlo ![]()
Cinq: většinou už jo, ale zrovna u toho mého Dr. jsem ještě neviděla, že by tam šel i nějaký tatínkovský doprovod, tak se chci radši zeptat dopředu, aby ho pak chudáka nevyhnal mezi dveřma. Ale spíš pro jistotu, pevně doufám že se tomu divit nebude
Nykam moc dekuju
ja jsem si ho totiz uz koupila,ale nevedela jsem jestli se musim domluvit s Dr. nebo proste si je zacnu brat…zitra jsem objednana s dcerkou k nasemu obvodakovi(pracujou tu i v sobotu dopoledne
na ockovani,tak se jeste domluvim s nim
ale diky za radu ![]()
Evusha tak ale zakazat ti to urcite nemuze ![]()
Holky dekuju za rady,uz jsem si to vzala ![]()
Krab a tvuj vyrobek je moooc pekny
sikula