Poradna duly
Jana Čurdová
já to vědět nesmím…
Já bych to vyžvanila,kde se dá… A hlavně se pak nechci připravit o to překvapení… ![]()
Yoursun,
tak co UTZ, už vieš čo to bude. Zatiaľ je tuším prevaha chlapcov. Asi je načase zaviesť mnohomužstvo. ![]()
Holi
Kdyby ses tu náhodou objevila, dej mi prosím vědět, v kolik jsi byla dnes v Gyncentru?
Já tam byla od 9-10:00h. Nebyla jsi tam taky? ![]()
EvikP - tak s tou pánví jsem to měla úplně stejné. Dr. se podivoval, že i když jsem ještě nic nepřibrala, už to bolí. Ale nakonec mi nic nedal a počkáme, jak to bude dál. Změnila jsem matraci a musím říct, že je to teď mnhem lepší. Taky jdu dneska plavat, takže to snad přejde na minimální prdnutí kdesi na straně, které znám už z dřívějška ![]()
Držím palce i tobě, ať se to zlepší. Vím, jak moc to bolí a při představě, že to bude jen horší, to bolí ještě víc. Takže měkčí matraci a plavání. Jinak jak říkala Matulienka, zkus např. baňkování. ![]()
Papa Kačkač
EvikP - ja mela pred tydnem uplne ty same bolesti, taky se doktor podivoval, ze je to nejak brzy, asi tri dny jsem nebyla schopna stoupnout na nohu, jak to bolelo a pekne jsem to obrecela… prestehovalo se mi to od leve kostrce k prave a najednou to nejak samo preslo a uz tyden je to v pohode, tak se desim toho, kdy se mi to vrati.
Ale jinak je pro me tehotenstvi spis pozitivni a prinasi super zazitky. Za posledni dva tydny se mi pekne vykulilo brisko, i kdyz na cinq nemam ![]()
My si taky prejeme kloucka, ale asi se to nedozvime, protoze mame maleho stydlina a nechce se nam ukazat. Ma jeste jednu sanci za tri tydny, protoze jsem umluvila gyndr, ze to zkusime.
Zacinam si uzivat jaro, venku je nadherne, skoda, ze musim sedet v praci. ![]()
My si to taky říct nenecháme, ale já si tak nějak myslím, že to bude holka, tak když s ní mluvím, tak ji oslovuji v ženském rodě. Manžel mi to ale o víkendu zakázal s tím, že to bude určitě kluk, tak aby to na něm pak nezanechalo negativní následky, jako že by třeba mohl být homosexuál, nebo tak něco ![]()
Tak koukám jaké máte problémy s pánví, tak vám moc přeju ať vás to přestane bolet!!!!!!!!!
Nám už se bříško taky valí ven
, v práci mi říkají balóne!!! A manža mi říká buřtíku ![]()
A na netu jsem si objednala kyblík na koupání, tak jsem na to zvědavá
(já bych pořád jen nakupovala
)
Danielko, kolik ten kyblík stojí… také o něm uvažuju. Věřím, že je to lepší než vanička…
Prosím pošli mi wwwstránky,kde sis ho objednala. Předem díky
Teda ta pánev je děsná… sedím tu s vámi a už mi dá docela problém zvednout se a jít se projít.. Teda doufám,že to opravdu nebude horší. Musím si zkusit plavky a asi vyrazím do Hloubětína do bazénu.
A nepomohlo by sezení na balónu? (myslím na pánev)
Eviku: já jsem si ho objednala přes mimibazar „použitý“, jinak ti posílám odkaz na nové: http://www.probaby.cz/detailPage.asp?…
Ahojky těhulky ![]()
tak se zase po třech dnech hlásím a mám co dělat abych Vás dočetla,nešel nám od čtvrtka internet,ale už je to ok ![]()
Mám jen trochu špatné zprávy,genetika stále není hotová a dnes je to 12 dní,takže ještě min.2 dny nervování ![]()
EvikuP
dnešní poradnu mám za sebou a opravdu jsem tam byla mezi 9 a půl 10,ty taky?Jen mě trochu mrzelo,že se nekonal utz,myslela jsem,že se na fazolku po té amnio podívají ![]()
Taky jsme objednaní na velký utz,na 11.4. nejdřív k nějaké p.doktorce,ta dělá vyšetření srdíčka a pak hned ke svému dr. ![]()
A co ta genetika,zkoušela jsi tam volat?
Eviku: není zač ![]()
Holky, všem vašim mimískům budou vyšetřovat srdíčko? Můj Dr. dneska nic neříkal a mě nenapadlo se ho zeptat…
Danielka
No na tom velkém utz, by ho měli vyšetřit. Ve 20tt. Tam by toho měli zjistit nejvíc.