Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
21.3.06 12:55

Myslela jsem tím, že když jsou na utz schopní vidět komory srdíčka, že ledviny jsou OK a jiné podrobné věci tak by přeci pohlaví mělo být 100%, pokud je mimi dobře natočené, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.3.06 12:57

Cinq
hm, i něco lechtivějšího by se hodilo :oops:
Včera jsem viděla film na kabelovce, teda jen jednu scénu / za to tu pravou:-))/a nádherný černovlasý stvoření tam hezky ojelo..soráč výraz, ale jinak to nejde říct :lol: nějakou právničku. Ale fakt hezky udělaná scéna, už jen to oťukávání stálo za to…jejda, já jsem hrozná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.3.06 13:01

DanielkoT
no, pohlaví je hůř vidět, u srdíčka to jde zvýraznit druhem sondy a díky průtoku krve a pulsaci je srdíčko hezky vidět.
U pohlaví to tak zřetelné není, navíc stydké pysky jsou u holčiček často zvětšené a tak mohou být podobny „pytlíku“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 13:04

Woodoo tak vse nej k holcicce.....doufam,ze jich bude vic :D

http://www.sirmi.ic.cz/deti/36.gif /> pro tebe Woodoo

Matulienko vubec se necervenej :D taky bych se klido podivala :lol: ale jenom divat.....jinak ne :! chut se mi nejak vyparila od te doby co jsem tehu 8O

Jo a to jestli se pletou nebo ne :wink: nedavno jsem cetla,myslim,ze u dubnat,jedna holcina si myslela,ze ceka holcicku (doktori ji rikali,ze je to 100%holka az do 7mesice) a na poslednim ultrazvuku ji rekli,ze je to kluk jak buk 8O to muselo byt prekvapeni :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.3.06 13:23

Cinq …hm, to já bych ráda sexíkovala, ale nějak to s těmahle problémama musíme odložit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
21.3.06 13:28

AHOJ HOLKY !!!

moc vás zdravím při úterním odpoledni.

Přišla jsem vám v rychlosti napsat, jak jsem dopadla na kontrole :))

ECHO SRDICKA: Vše v pořádku, vyloučila se srdeční vada, srdičko bilo jako „zvon“, chlopně atd. v pořádku.

VELKÝ utz:
tak tady zkoumal dr. nožičky, hlavičku, vnitřnosti, atd. vše v pořádku, zrodna mimi dělalo jakési jogínské cviky, ale pak spolupracovalo. Viděla jsem žaludek, ještě jednou srdce, nožky, ručky sevřené v pěst, atd. Mno prostě krása !!! PAK zkoumal dr. pohlaví, kolínka byly u sebe.. Opět mi znovu řekl, vidím tam „čárečku“ opravdu to bude HOLČIČKA . Tak jsem se hned ptala jak moc mohu na to spoléhat, prý na 90 % určitě !! Jo a placentu mám v pořádku.

Ještě dneska se mám objednat na tzv. zátěžový test na cukrovku, už se to prý musí od ted hlídat u všech těhulek :))
Jediné v čem byl malinký problém, tak když jsem minule donesla ve zkumavce moč, která měla být do laboratoře, tak mi v tom našli přítomnost nějaké střevní bakterie, ale prý to není duvod k nepokoji. pokud by se to objevilo ještě jednou, tak by se to léčilo. Souviselo to s mou těhotenskou zácpou.
Dostala jsem i pro jistotku magnesium.
Uff já jsem tak štastná že je vše v pořádku !!!

Mischiina + malá Mischinka 20 tt + 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.3.06 13:33

Jinak obrovké gratulace BambulceH , ona už se určitě brzy pochlubííííí :lol:
Hned mám hezčí den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.3.06 13:34

Matulienko, Cinq: hm… tak uvidím :lol: jesli něco uvidím :lol:

Mischiino: blahopřání ke zdravé holčičce!!!!!

holky, já už se tak těším, až bude tady v diskuzích seznámek kdo kdy :lol: :lol: a koho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 13:35

Mischiina tak to ti taky moc blahopreju :D a posilam ti obrazek taky :wink:
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/13.gif

Matulienko tak to chapu.....jaky je film :lol: doufam,ze jsi v postylce a odpocivas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 13:38

DanielkoT tak to ja taky :lol: :lol: :lol: az se budem jedna po druhe vypoustet 8O :lol:

Matulienko den je opravdu hezci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
21.3.06 13:42

DANIELKO a CINQ moc díky za gratulace…Spadl mi obrovský sutr ze srdce z dnešních kontrol :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.3.06 13:49

Babulky, blahoželám k dievčatkám. Ja to už hádam do štvrtka ani nevydržím.

Inak, tá stránka, čo dala mi Saary, beruška či ako sa to volá, krásne vecičky, až bude vo štvrtok na UTZ všetko OK tak si určite objednám povlečení, nebesá, kapsár aj na to na boky postieľky. Postieľku máme doma ešte po nás, ale vyzerá ako nová, a je polohovateľná. Len kúpim nový matrac, hodím nato nebesá a bude.

Inak ked sa už bavíte o sexe, ja som mala konečne po dlhej dobe super sen. Neviem, čo to bolo za chlapíka, ale bol šikovný a mne bolo taaaaak dobre. :oops: :D
Lebo minule sa mi snívalo, že sa z hrobu vyhrabal brat mojej mamy, čo zomrel pred pol rokom, len chodil, potácal sa a moja starká, teda jeho mama, hovorí: skoro vyliezol z toho hrobu, mal ešte pár dní počkať a dozrieť. Preto je teraz ako opitý. No hnus. Brrrrr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.3.06 13:49

Matulienko okřívej, kukej na filmy a pij kafčo!

Mischino tak Ti také gratuluji k holčičce :lol:

Cinq díky za obrázek. Je moooc hezoučký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.3.06 13:51

Ahoj holky,
take vas moc zdravim.
Dneska jsem byla v poradne, tak rosteme podle meritek :D Ale zase akorat vystrkovalo mimi prdku, takze nebylo nic poznat. Navic me poprve vysetroval pres bricho a asi je mimi jeste male, protoze to nebylo uplne az tak dobre videt, jako kdyz me vysetroval sondou.
Jedina mozna komplikace, o ktere zatim vim, ze uz mi celkem najisto potvrdil, ze mam rozpulenou delohu na dve casti (vyvojova vada), takze to muze zpusobit predcasny porod nebo nevhodnou porodni polohu miminka.
Ale tak zatim je vse oki, tak se nebudu trapit. V pondeli si mam zavolat na vyvojove vady na vysledky, tak snad to taky bude vsechno oki.
Krasny den. Dneska neni uplne jasne, ale slunicko sviti i tak. A to je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.3.06 13:56

Ahoj holky,

tak se hlásím po delší odmlce. Poctivě jsem vás četla, ale neměla sílu něco napsat. Čekala jsem na výsledky z amnia. A dnes jsem vás ani přečíst nestihla, protože se tady vznáším štěstím. Výsledky jsou OK (jak už naznačila Matulienka)!!! A také víme, že to bude........ HOLČIČKA. :)

Jsem hlavně šťastná, že je vše OK. Nechtěla jsem víc kluka nebo holčičku, takže spokojenost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí