Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, bavila jsem se s kolegyní, která čeká mimi v září a řešily jsme jména. Ona by se chtěla podívat i na nějaké zahraniční, ale neví žádné www stránky. Neporadíte mi??? U nás je kluk jasný Daniel a pro holčinu zatím Martinka nebo Veronika. Takže žádná divočina. Manžel je strašná „konzerva“, no já se s Danielem taky moc nerozšoupla. ![]()
Monikab,
na tejto stránke by mali byť nejaké zahraničné mená. Skús pozrieť.
www.babynamesworld.com/…lphabet.html
Mončo to kdybys viděla co u nás máme vybráno za jména… Málem mě z toho trefil šlak…
Holčička: Kristýna, Anna obě super, ale následuje Viktorka, Alexandra
Chlapeček: Vít, Zdeněk obě super,ale následuje Vratislav, Alexander,Alexej (ale manžel by ho radši chtěl jako Alexey)
Tak to jsem zvědavá co z toho vypadne. I když nejsem zastáncem a to ani trochu,aby se děti jmenovali po rodičích,tak jsem pro Zdeňka než pro ty další tři. Nejvíc se mi líbí Vítek, ale to se asi nelíbí vůbec nikomu z rodiny… ani manželovi… no nebude to jednoduché. Kéž by se děti rodili už se jménem,které by chtěli oni… třeba vytetované na prdýlce…
![]()
U nás je to jasné pro kluka, to bude Honzík, ale holčičku jsem ještě nedomyslela, ale momentálně jsou dvě žhavé kandidátky a sice Natálka nebo Nikolka ![]()
Monikab tak Daniel je moc hezke jmeno ![]()
EvikP tady se mi zase libi dost Alexandra......neboli receno Sasenka ![]()
My jsme vybrali, Emma a Gabriel…rikali jsme,ze to urcite zmenime a uz nam to zustalo
tak mame po problemu s jmenama ![]()
My máme pre dievčatko vybraté meno Karolína alebo Alexandra, pre chlapca je to horšie, môj drahý povedala, že Timotej, mne sa páči Sebastián, alebo také obyčajné ako Lukáš, Tomáš.
Mimuliku , díky moc, tolik jmen pohromadě jsem snad ještě neviděla. Kolegyňka bude nadšená.
Manžel taky s Danielem moc nesouhlasí, ale ukecala jsem ho, že on vybere pro holčičku.
Tak u nás je jasná holka Emma a pro kluka zatím vede Adam, mně se teda líbil Štěpán, ale ten mi byl zamítnut. ![]()
No u nás to dospělo už tak, že manžel řekl,že si hodíme kostkou na holčičí jména a pak na klučičí a kterému padne nejvíc tak to dáme. NO ale to jsem mu hned zavrhla,protože nechci o jménu našeho mimi rozhodovat házením kostek… Bude to ještě složité. ![]()
Koukám, že řešíte jména.
My máme vybraná úplně obyčejná česká, pro kluka Ondřej a pro holčičku Klára. S manželem jsme se docela shodli, tak už to tak zůstalo.
)
Hrozně se mi taky líbí Emma a Alexandra.
Mě se třeba líbí ten Vítek, ale asi by mi to taky neprošlo. Kamarádka má v plánu mít Vítka a Nellu. A jedna známá má Vítka a Vojtu, ta kombinace se mi moc líbí. Já by sem nejradši i holčičí jméno bez „r“, máme dost tvrdé příjmení, ale manžel zatím vybírá jinak. No stejně se to ještě změní. Viktorka se mi moc nelíbí, ale je teď hodně oblíbená.
Mimulíku , tak kolegyňka řekla, že do září nepřečte ani ty od „A“.
Ještě jednou díky.
Tak my máme Ondřeje (nebo možná Vojtu) ale na holčičce se nemůžeme domluvit… já mám teď zrovna období Laury což manžela přivádí k zuřivosti
![]()
saary píše:
Koukám, že řešíte jména.
My máme vybraná úplně obyčejná česká, pro kluka Ondřej a pro holčičku Klára. S manželem jsme se docela shodli, tak už to tak zůstalo.)Hrozně se mi taky líbí Emma a Alexandra.
Saary, ty tam máš vložený ten tretí kód, daj si tam ten prvý, ja som pozerala, tie kódy a mal by tam ísť ten bbCode. Tak skús.
monikab píše:
Mě se třeba líbí ten Vítek, ale asi by mi to taky neprošlo. Kamarádka má v plánu mít Vítka a Nellu. A jedna známá má Vítka a Vojtu, ta kombinace se mi moc líbí. Já by sem nejradši i holčičí jméno bez „r“, máme dost tvrdé příjmení, ale manžel zatím vybírá jinak. No stejně se to ještě změní. Viktorka se mi moc nelíbí, ale je teď hodně oblíbená.Mimulíku , tak kolegyňka řekla, že do září nepřečte ani ty od „A“.Ještě jednou díky.
Moni,
rádo sa stalo. Od toho tu sme, aby sme si radili a pomáhali, no neeeee? ![]()