Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
22.3.06 11:02

Ahoj holky, bavila jsem se s kolegyní, která čeká mimi v září a řešily jsme jména. Ona by se chtěla podívat i na nějaké zahraniční, ale neví žádné www stránky. Neporadíte mi??? U nás je kluk jasný Daniel a pro holčinu zatím Martinka nebo Veronika. Takže žádná divočina. Manžel je strašná „konzerva“, no já se s Danielem taky moc nerozšoupla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.3.06 11:12

Monikab,

na tejto stránke by mali byť nejaké zahraničné mená. Skús pozrieť.
 www.babynamesworld.com/…lphabet.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
22.3.06 11:13

Mončo to kdybys viděla co u nás máme vybráno za jména… Málem mě z toho trefil šlak…

Holčička: Kristýna, Anna obě super, ale následuje Viktorka, Alexandra
Chlapeček: Vít, Zdeněk obě super,ale následuje Vratislav, Alexander,Alexej (ale manžel by ho radši chtěl jako Alexey)
Tak to jsem zvědavá co z toho vypadne. I když nejsem zastáncem a to ani trochu,aby se děti jmenovali po rodičích,tak jsem pro Zdeňka než pro ty další tři. Nejvíc se mi líbí Vítek, ale to se asi nelíbí vůbec nikomu z rodiny… ani manželovi… no nebude to jednoduché. Kéž by se děti rodili už se jménem,které by chtěli oni… třeba vytetované na prdýlce… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
22.3.06 11:16

U nás je to jasné pro kluka, to bude Honzík, ale holčičku jsem ještě nedomyslela, ale momentálně jsou dvě žhavé kandidátky a sice Natálka nebo Nikolka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.3.06 11:20

Monikab tak Daniel je moc hezke jmeno :wink:

EvikP tady se mi zase libi dost Alexandra......neboli receno Sasenka :wink:

My jsme vybrali, Emma a Gabriel…rikali jsme,ze to urcite zmenime a uz nam to zustalo 8O :D tak mame po problemu s jmenama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.3.06 11:21

My máme pre dievčatko vybraté meno Karolína alebo Alexandra, pre chlapca je to horšie, môj drahý povedala, že Timotej, mne sa páči Sebastián, alebo také obyčajné ako Lukáš, Tomáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
22.3.06 11:23

Mimuliku , díky moc, tolik jmen pohromadě jsem snad ještě neviděla. Kolegyňka bude nadšená.

Manžel taky s Danielem moc nesouhlasí, ale ukecala jsem ho, že on vybere pro holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.3.06 11:24

Tak u nás je jasná holka Emma a pro kluka zatím vede Adam, mně se teda líbil Štěpán, ale ten mi byl zamítnut. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
22.3.06 11:28

No u nás to dospělo už tak, že manžel řekl,že si hodíme kostkou na holčičí jména a pak na klučičí a kterému padne nejvíc tak to dáme. NO ale to jsem mu hned zavrhla,protože nechci o jménu našeho mimi rozhodovat házením kostek… Bude to ještě složité. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.06 11:30

Koukám, že řešíte jména.
My máme vybraná úplně obyčejná česká, pro kluka Ondřej a pro holčičku Klára. S manželem jsme se docela shodli, tak už to tak zůstalo. :o)

Hrozně se mi taky líbí Emma a Alexandra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
22.3.06 11:36

Mě se třeba líbí ten Vítek, ale asi by mi to taky neprošlo. Kamarádka má v plánu mít Vítka a Nellu. A jedna známá má Vítka a Vojtu, ta kombinace se mi moc líbí. Já by sem nejradši i holčičí jméno bez „r“, máme dost tvrdé příjmení, ale manžel zatím vybírá jinak. No stejně se to ještě změní. Viktorka se mi moc nelíbí, ale je teď hodně oblíbená.

Mimulíku , tak kolegyňka řekla, že do září nepřečte ani ty od „A“. :lol: Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.3.06 11:40

Tak my máme Ondřeje (nebo možná Vojtu) ale na holčičce se nemůžeme domluvit… já mám teď zrovna období Laury což manžela přivádí k zuřivosti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.3.06 11:40
saary píše:
Koukám, že řešíte jména.
My máme vybraná úplně obyčejná česká, pro kluka Ondřej a pro holčičku Klára. S manželem jsme se docela shodli, tak už to tak zůstalo. :o)Hrozně se mi taky líbí Emma a Alexandra.

Saary, ty tam máš vložený ten tretí kód, daj si tam ten prvý, ja som pozerala, tie kódy a mal by tam ísť ten bbCode. Tak skús.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.3.06 11:41
monikab píše:
Mě se třeba líbí ten Vítek, ale asi by mi to taky neprošlo. Kamarádka má v plánu mít Vítka a Nellu. A jedna známá má Vítka a Vojtu, ta kombinace se mi moc líbí. Já by sem nejradši i holčičí jméno bez „r“, máme dost tvrdé příjmení, ale manžel zatím vybírá jinak. No stejně se to ještě změní. Viktorka se mi moc nelíbí, ale je teď hodně oblíbená.Mimulíku , tak kolegyňka řekla, že do září nepřečte ani ty od „A“. :lol: Ještě jednou díky.

Moni,

rádo sa stalo. Od toho tu sme, aby sme si radili a pomáhali, no neeeee? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
22.3.06 11:43

Holky, já mám napsaný ten prostřední „BB Code“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek