Poradna duly
Jana Čurdová
Já tu mám novou kolegyni už od února. Ale taky chudák neví(nebo teda ví, ale spíš si neumí představit), že to co teď stíháme ve dvou a chodíme domů kolem půl páté, tak to jsem tu dělala 4 roky sama a až odejdu bude to dělat sama ona. ![]()
Holky to jsem nasla u nas na internetu…co na to rikate?Docela by se to hodilo na zahradku,nebo kdyz jdeme k nekomu ![]()
A kdyz se to slozi,tak to ani misto nezabere ![]()
http://www.babyland-zeller.net/…rosa-2.a.jpg
Ahoj holky, maminky, tak jsem se zdárně dnes prihlásila, chodím sem už dlouho, ale dneska jsem si řekl,a že to zkusím se zaregistrovat, hlavně mi nejde metřík, zkouším to podle Vašich rad tady na webu, ale proste ,nevím, zkouším, do podpisu jsem BBcode vložila a nic pořád nic, tak zkouším dál… my jsme jinad 18+2… ted nám přišly výsledky Triple testů, Glykemické cukrovky, a protilátek v krvi a supeeeer všechno v pořádku… tak ještě jednou zdravím…
Cinq
Jééé, to vypadá dobře, ale říkám si, že když budu mimčo tahat ve skořápce, tak bych tohle asi moc nevyužila, i když na tu zahradu…mno líbí se mi to moc, ale jestli je to taky k sehnání tady u nás ![]()
Janey ja myslela spis kdyz nekam pojedem,protoze ke tchyni jezdime kazdou sobotu a to na cely den,tak na zahradku nebo i do domecku a mista to nezabere moc,nechavali by jsme to v aute a treba i u vody,kdyz pojedem s druhou dcerkou se koupat…proste ja to vyuziju
koukam,ze kdyz neco chci,tak si najdu takovych duvodu proc ano
![]()
Kklarka ahojky…vitam te tu
a dala jsi si tam spravny kod?A povolila znacky ve tvem nastaveni?
Ahoj CINQ děkuji za přivítání, koukám - nakukuji už dlouho i v dobách snažilek … chtěla jsem se ještě zeptat, jak to ,že metřík ukazuje 18. týden přičemž jsem 18+2 ? ? ?podle data zadání poslední menstruace my to také ukazuje 18+2 a na metříku jen 18 ? ? ?
Kklarka Já mám taky metřík z toho serveru a ukazuje mi to 17, i když jsem 17+4…už jsem si zvykla ![]()
Cinq,
mne sa to tiež páči, pozerala som aj tú internetovú stránku, lenže oni do SR ani ČR neposielajú. Táááákže smola.
Klarka vitaj medzi nami ![]()
Mimulik a Janey mam ale takovy pocit,ze jsem videla neco podobneho i na internetu v CR…jenze uz nevim kde
kdybych to nasla,tak dam vedet ![]()