Poradna duly
Jana Čurdová
Všem přeji dobré ráno,
tak u nás to začalo sněžením, které pomalu přešlo v déšť a teď to zkončilo, ale je pěkně zataženo.
Všem, které dnes čeká vyšetření přeji jen ty nejlepší výsledky a gratuluji těm, co to mají už úspěšně za sebou. Nás to čeká zítra, už se nemůžu dočkat, ale zároveň mám toršku strach.....Taky tam se mnou jde poprvé manžel, tak jsem zvědavá, jak na to bude reagovat. Ze začátku těhotenství mi přišlo, že si ani neuvědomuje, že bude táta, ale jak mi začalo růst bříško, tak mu to asi pomalu dochází......
Doufám, že ho tam se mnou bez problémů pustí.
krasne zachumelene rano
Teda ja byla uplne v soku, kdyz jsem rano vstala - tady to vypada jako za nejhlubsi zimy.
To nas to slunicko zase akorat navnadilo a ted nic.
Ach jo. ![]()
Matulienka - držím palce, tak potom dej vědět, jak jsi dopadla. Určitě to bude dobré.
Taky se mi teď hůř spí, ale říkám si, že to teď musím nahnat, protože potom mi bude spánek chybět.
Holky, neviděly jste reportáž v pondělí na Nově z Magazínu Víkend? Ukazovali tam porod v Motole a měla jsem z toho pocit, že to je procházka růžovou zahradou, tak teda nevím… ![]()
Tak kdepak je to jaro? Copak letos nezvítězí? Tady je hrozně, sněží, prší, zima… ach jo.
papa Saary 21+5tt
Saary
viděla jsem to, ale vůbec se mi nelíbio, jak to bylo udělaný. Docela jsem se na to těšila, když to dávali v upoutávce, ale hrozně mě to zklamalo. Právě proto, že to bylo jak procházka růžovou zahradou a ještě navíc takové bez emocí. Nikde nebyla vidět ani kapka krve, miminko bylo krásné, čisté…Stejný porod jak ve filmu, jen si myslím, že reportáž by měla být o něco realističtější než film.....
Jitka81 - tak přesně to jsem z toho cítila taky, nebylo to realistické, ale trochu jsem si pobrečela, hlavně, když viděl miminko tatínek a měl slzy v očích. Doufám, že to můj manžel bude taky tak prožívat…
Dobré ránko, hlásím že na Severní Moravě také sněží a zvolna to přechází do deště. Brrr… Vůbec se mi tam nechce. Včera jsem se krásně prošla, bylo fajn, sluníčko svítilo.
Matulienko - určitě kontrola dopadne dobře, čekáme na zprávy.
Holi - ještě jednou držím palce, snad bude stačit jen UTZ a nebudou Tě už trápit s odběrem. Čečetko a Yoursan - včera jsem vám zapomněla napsat, že do Poruby k paní Loučkové se chystám také. Dostala jsem z práce peníze jako svatební dar, tak jsem se rozhodla je utratit za těhu oblečení a na internetu má vystavené fakt docela dobré kousky. Snad to tak bude i v reálu.
A ještě jednu perličku. Včera jsem byla v Novém Jičíně, v obchodě s kočáry, který je prodejcem zn. Inglesina. Jenže kočár od nich samozřejmě žádný. Tak se ptám prodavačky, když se mi líbí jejich kočár, jestli mi jej přivezou, abych ho mohla vidět a pak se teprve rozhodla, zda si ho koupíme. No a víte co mi odpověděla ? Prý ať se na něj jedu podívat na veletrh ! ! ! To je síla, co ? ? Tak jsem si řekla, že i když si jej vyberu, tak u nich si ho rozhodně neobjednám ! ! !
Jo, tak ten porod jsem viděla taky a nechápa jsem, že se paní při kontrakcích ani nepohla, ani nezkřivila obličej. Pak třikrát zatlačila a mimčo bylo na světě. No, tak nějak bych si to představovala.
nějak mi to nejde, mám ho vytvořený, vložila jsem do podpisu adresu a místo metříku se objevila ta adres. můžete mi někdo prosím poradit…díky
Ahoj holky,
já jsem dneska v noci spala taky špatně… zdály se mi dva hrozné sny o tom, že jsem potratila ![]()
Už zase zvracím… myslím že teď už je to jen a jen psychika, v práci je docela mazec, dělám sama práci, která je hodně psychicky náročná (divadelní produkce) a včera jsem se dozvěděla, že moje dvě nástupkyně tu budou jen na 1/2 úvazku a externě, takže se jaksi počítá s tím, že dokud neodejdu, budu tady makat jako šroub a zadarmo (resp. za plat sekretářky
)
Jsem z toho úplně vyřízená a v hlavě se mi mele jak to řešit… (pořád jsem si říkala, že na PN přijdeme o peníze, které potřebujeme ušetřit, ale když o tom přemýšlím, tak rozdíl mezi mým platem a nemocenskou není zas tak hrozný…) - resp. jak najít odvahu jim to tu nechat a jít… protože jasně že je mimi to nejdůležitější!!!!!
A z toho mám asi i ty sny ![]()
Děkuju že jsem se mohla vypsat ![]()
A krásné ráno vám všem a vašim pupíkům ![]()
Saary, má tam ísť ten prvý alebo druhý kód. Už si to nepamätám, skús tam dať jeden, daj si náhľad a keď nepôjde, skús ten druhý. Ten kód by mal byť v okienku „Podpis“
Dobre rano vsem,tak koukam,ze uz zase u vas snezi?To jaro nam dava zabrat
u nas je sice zatazeno,ale mame tech 12 stupnu po ranu
odpoledne by to melo byt lepsi(doufam…
To je pro vas.....
http://www.me-2-you.net/…img00058.jpg
Jinak ja jsem dneska uz byla vzhuru ve 3hodky rano
mimnko me normalne vzbudilo
a mlelo sebou tak,az me to obcas zabolelo,to nevim co budu delat az bude starsi
![]()
Matulienko dopadne to urcite dobre
myslime na tebe a drzime palecky.....
Holky volal mi pritel,ze je zastaveny na dalnici,protoze se prevratil nakladak s prasatkama
pry tam delaj bordel vsude(ty prasatka
kvikaj a behaj,je to legrace rikal.....
Jinak jste se bavili o porodu,jak to bylo lehke,mozne to je,uz jsem to tu snad psala,porodni bolesti jsem zaspala
a potom jsem to behem hodky odrodila a ani jsem nevedela jak,kdyz mi rekl,ze je uz venku(ani jsem to poradne nezaregistrovla,protoze jsem cekala ty bolesti
) tak jsem byla prekvapena,ale mile…a to jsem cetla,ze druhy porod je mepsi,to lepsi uz jsi neumim predstavit…ale rodit budu po 7letech tak nevim…
Jsem se nejak rozepsala,kdyz tak se omlouvam za hrubky…
Ahoj holky, tak jsem byla dneska na poradně a všechno vypadá dobře, akorát prý mám užší pánev, no nevím co to pro mě znamená, ale snad to nebude problém.
Jinak přeju krásný den a už ať je JAROOOOO!!! ![]()
Ahoj holky,
to je fakt počasíčko, už aby tu bylo pořádné jaro.
Matulienko a Holi , taky moc držím palce.
Dneska jdu taky na kontrolu - pro oficiální výsledky tripple testů, tak mám taky nervíky (i když si říkám, že kdyby nebyly OK, tak mi dr. zavolá … jako těhotná jsem prostě profesionální nervič
)
V noci jsem se taky moc nevyspala, každé dvě hodiny jsem byla vzhůru. A sen byl pokaždé jiný - od pracovních tak po relaxační, takže to docela šlo. Ale utahaná jsem teď jako kotě a ještě mě čeká ten půldenní výlet k doktorce.
Já včera na ten pořad Víkend zapomněla, nevíte jestli ho opakují?
Saary, mám pocit, že jsme kopírovaly ten bb kód.
Polin , to je fakt síla. Co kdyby ten veletrh nebyl?
Matulienka a Holi
Holky moc na vás myslím a držím pěstičky,aby bylo vše v pořádku.
Holi
V Gyncentru dělají 3D ultrazvuk? Nevíš kolik stojí a na co ho nahrávají? Prosím dej mi vědět.Předem moc děkuju.
Všem gratuluju k zdravým holčičkám či chlapečkům…
![]()