Poradna duly
Jana Čurdová
Na výsledky krve. A to jsem se ještě sestřičky ptala,kdy si můžu zavolat na výsledky a ona mi řekla za 10-14dní. NO tak je to normální? Tak proč mi rovnou neřekla, že mi to do telefonu neřekne… ![]()
Tak konečně jsem doma.
Tak to krvácení způsobil ten můj polyp, začal nějak černat a snad se odlučovat, pro jistotu ho doktorka ufikla a poslalana na cytologii. Tak teď týden ležet, nic nezvedat..no klasika ![]()
Jinak miminečko roste hezky a tak je mi hned líp.
Riziko DS mne pobavilo..vzhledem k věku matky 1:370, hm…já stařešina:-)) No a v těch triplácích bylo škrknuto negativní a tak prý to není ani pozitivní a ani negativní:-)) No, v pátek je genetický sono a dál to něřeším.
Jinak jsem naštvaná, jelikož místní sociálka neschvaluje u těhulí celodenní vycházky a tak mám jen ty odpoledne, tak jsem se vytočila, že jsem šla za známýma doktorama a domluvila si razítko v případě kontroly/ výhoda práce ve zdravotnictví/..já jim dám sedět doma pořád a čučet do zdí, to by bylo teda chudám miminko i já.
Tak kočenky snad to bude dobrý, uvidím, co výsledky cytologie.
Holi
jejda, tak zase tě čeká 14 dní čekání? to je mi líto. Ale neboj, bude to OK.
**Cing , to hejblátko je hezký..otázka, jak dlouho bude léto:-))
**Klarka …vítám tě tu a chválím metřík
Tak to taky nechápu.. ![]()
Vozí to do Gennetu,kde to dělají a je pravda,že se sami ozvou.Mě volali po třech dnech z Gyncentra,že hodnoty jsou atypické,protože jim to automaticky volá Gennet.
Eviku buď v klídku,to znamená,že je vše ok a oni ti hodnoty neřeknou,protože nám laikům je tahle info k ničemu…
Kdyby „triplíci“ vyšly špatně,tak bys o tom dávno věděla ![]()
Matulienka
gratuluji k dobrým zprávičkám!
Cytologie bude ok,uvidíš.
Holi
Kéž kdyby to tak bylo. Ale stejně budu do 3.4. nervozní,dokud mi dr. neřekne,jestli je to o.k. ![]()
Matulienko tak to jsem rada,ze vsechno vypada dobre
urcite to bude jenom lepsi.....jinak to ,, hejblatko ,,
vyuziju dlouho
aspon tady u nas
teplaty kolem 30 od konce kvetna az po pulku rijna (a o velke prazdniny ani nemluvim tu teplotu
a pocitam stim,ze ja budu rodit v cervenci
no jak jsem psala,kdyz neco chci
duvodu je spousta proc to mit
ja jsem fakt hrozna
![]()
Cinq ,
víš, taky se mi to hejblátko moc moc líbí:-)) A jsem totéž, když něco chci…důvod pro si najdu:-))
EvikP Já jsem si taky volala na výsledky tý krve a taky mi to neřekli, ale bylo to z toho důvodu, že je to zalepené v obálce, takže i když jsem si pro to pak šla do centra, tak mi řekli, že tomu nerozumí. No ale pak jsem to otevřela a tam bylo „screening negativní“, takže jsem to věděla hned a doktora jsem se dneska ptala jestli je to všechno v pohodě a on mi řekl, že taky kouká jen na to jestli je screening negativní
Určitě to bude v pořádku, jinak by už tvému dr. volali a už bys to věděla ![]()
Matulienko,
super, že je všetko OK. Inak ja mám 27 rokov a tiež som mala napísané, že vzhľadom k veku tehotnej, vyššie riziko DS. A asi tam bolo 1:560. Sa mi zdalo, že 1:5600, ale to som asi zle videla. Takže tiež som asi starešina ![]()
Mimulik Ve 27-mi, jo?
To už by musely rodit holky hned po střední ![]()
Mimulík
to je vážně docela ujeté, dobře beru svůj věk 32, přeci jen to není 20, ale tvých 27?vyšší věk?
......vážně miluju tabulky testů, do kterých nás škatulkují jak šílení.
Jinak všem přeji krásné ránko a vůbec celý den.
Tady svítí sluníčkoa tak je mi hned veselo u srdíčka. No, jdu malýho hodit do školky a pak jdu prát povlečení, ať mi ho sluníčko provoní.
Krásné slunečné ráno,
konečně je hezky a taky hned trošku veseleji ![]()
Evik - to nechápu proč s těmi výsledky dělají takové problémy, mě doktor vyloženě řekl, ať si za týden zavolám na výsledky tripple testů, tak jsem tam volala a sestra mi všechno do telefonu řekla, prostě v pohodě, no všude to asi není stejné.
Kklárka - vítám tě tady, doufám, že se ti tu bude líbit tak jako mě, je tady skvělá parta holek - mamin ![]()
Tak se mějte
Ahoj holky, já byla na tripple testech taky v Gennetu a hned druhý den po odběru mi volali, že je to blbý, ať se objednám na odběr plodovky. Vycházelo riziko 1:170, můj Dr. řekl, že odběr není nutný a dělali mi jen 2. krevní testy a měla jsem si zavolat taky 2.den po odběru a řekli mi, že je to lepší 1:280, takže snad to bude dobrý. Jinak jsem ještě před druhým odběrem měla asi hodinovou konzultaci s primářem a ten mi řekl, že mi vycházejí hodnoty jako kdyby mi bylo 38 let a to je mi 28,5. Takže já myslím, že pokud už sami nevolají, tak to vyjde v pohodě. Držím palečky.
Jinak, když jsme byli na velkém UTZ, tak jsem doktorovi říkala, že mám vyšší riziko DS a on mi řekl, že to z toho UTZ nepozná. Manžel mi pak vynadal, proč jsem mu to říkala, ale já mu to řekla, protože jsem myslela, že by to tam mohlo být vidět, kdyby mimi náhodou ten DS mělo.
Ještě se musím pochlubit, že jsem si v C&A koupila ve slevách 4 body celkem za 273,– a ještě kousek od práce mám dětský bazar a tam jsem nakoupila asi 6 body, dupačky, flísovou mikinu(vel.62, ta je k sežrání s kapucou a kapsami za 51,–) a 4 ponožky celkem něco málo přes 300,– Manžel byl roztomilý, když ty věci prohlížel, bylo na něm vidět jak je naměko. ![]()