Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
23.3.06 11:00

Matulienko tak to stim uklizenim neprezen :wink: odpocivej.....jinak ja to vedet chci a pritel uz taky:oops: jsem hrozna,ale rada bych to vedela,jinak u prvni dcerky jsem to vedet nechtela :D a doktor mi to rekl,aniz by se me zeptal,jestli to chci vedet 8O :? a ty poradne koukej…at to vis :lol: ty tam jdes zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.3.06 11:01

Ahoj holky,
tak máme za sebou utz… a jedna hodnota u srdíčka je špatná… nabídli mi amnio s tím, že riziko že to bude vývoj vada je asi stejně vysoké jako riziko odběru amnio (což je myslím 1:100, že jo…?)

Já jsem jí nejdřív odmítla, ale čím víc o tom přemýšlím tím jsem si jistější že na ní radši půjdu… ať máme jistotu…

a tak teď jen sedím a bulím… manžel je v na školení a vypnutý mobil a máma spí po noční, takže to ani nemůžu nikomu říct… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 11:05

Cinq
jo jo, jdu zítra na 12:20 a už teď jsem natěšená:-))

DanielkoT
písnu ti na icq, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 11:06

Danielko to mi je moc lito,ale ja bych sla na to amnio a uvidis,ze to bude dobry......drzime palecky a myslime na tebe…hlavne se moc nenervuj,uz kvuli miminku a tobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.3.06 11:10

Ahojky Dani , neboj, to bude dobrý. Ale klidně bul, já taky bulela jak mi prvně zavolali, že mám blbý tripple testy. Mamku bych klidně vzbudila,jestli ti pomůže s ní mluvit. Zlobit se na tebe určitě nebude. Mě teď taky Holi nahlodala s tou plodovkou, že měla riziko zhruba jako já a byla na ní dokonce 2×. Tak pro klid dušičky tam klidně jdi. Jinak jak jsem byla já na pohovoru s tím primářem na genetice, tak mi řekl, že riziko u amnia se uvádí 1:100, ale je to stejné riziko, jako když jsi úpně zdravá, vše je v pořádku a stejně můžeš potratit právě v tom riziku 1:100, jenže o tom se prý už moc nemluví, každý ví, že je riziko první 3 měsíce a pak už si všichni myslí, že jsou za vodou a ono to tak není.

Hodně štěstíčka, dobře to dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.3.06 11:14

DanielkoT je mi to hrozně moc líto. Držím palce, ať se to při dalším vyšetření nepotvrdí a ať je všechno v pořádku. Hlavně nesmutni, dokud není nic jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.3.06 11:17

Danielko , drž se, budeme ti držet palce, ať je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.06 11:26

Danielko, všechny na Tebe moc myslíme a uvidíš, že to bude nakonec dobré. :D
Vždyť jsme to probíraly, že nás ti doktoři jen straší :evil:
A jsou si tím jistí, nechtějí třeba UZ opakovat? Taky záleží, co by to mělo být za vadu srdíčka, některé nemusí být moc vážné nebo se dají léčit.
Já Ti nedokáži poradit, nevím, co bych dělala … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.3.06 11:26

Holky,
moc děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.3.06 11:27

Tam spíš je to, že by to mohlo ukazovat na vývojovou vadu… no půjdu na amnio a pak se uvidí

Moc vám všem děkuju, jste moc hodné!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.3.06 11:47

Dani, tak to vem z té lepší stránky, aspoň budeš vědět jestli budete mít holčičku nebo chlapečka. :wink: Tím samozřejmě nesnižuju závažnost problému. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.3.06 11:50

Moni: :lol: to je fakt :lol:

už jsem se celkem uklidnila… ale ten první šok byl hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.3.06 12:26

Danielko - to je mi líto, ale držím palečky a určitě to dobře dopadne :) Drž se :wink:
Kklarko - na veletrh jedu zítra, snad se mi tam bude něco líbit, jinak věci z Polska jsou myslím kvalitní, občas tam zajedeme a něco koupíme a je to v pohodě, navíc, je to tam mnohem levnější, hlavně co se týče těch dětských věcí, takže tak v květnu se tam chystám na nákupy :P
Kočárek se mi lí Bebecar, ale neviděla jsem ho ve skutečnosti, takže teprve uvidíme :o
Kačenko - ta Inglesina vypadá mooooc pěkně, docela jsi mě tím navnadila, takže jestli v tom Brně bude, tak se na ní budu soustředit :lol:

Ještě se chci zeptat, všichni tady mluvíte o velkém ultra, já vůbec nevím o co jde, asi si budete říkat, že jsem natvrdlá, ale pokaždé když jdu na kontrolu tak mi dr. dělá ultrazvuk, takže co je na tomhle tak speciální?
Díky za info a omlouvám se, asi jsem zpomalená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.3.06 12:33

Jančo, mrkni se na stránku 231 , tam jsem o tom psala a po mě další holčiny, tak si to pročti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
23.3.06 12:45

Danielko
Neměj strach! Všechno bude v pořádku. Já taky amnio nejdřív odmítla, pak se mi to rozleželo a šla jsem . Teď čekám na výsledky, prý za tři týdny. Ale svým způsobem jsem klidnější, že jsem to podstoupila. Než se nervovat. Dr. mi stejně řekla, že UTZ by nemusel vše odhalit, kdyby byl problém, přece jen jistota je jistota.
Taky jak píšete o tom riziku 1:100, tak jedna dr. z genetiky mi říkala, že jsou to stará čísla a že dnes je to riziko mnohem menší, nevím, jestli mě jen uklidňovala, ale já tomu uvěřila.

Matulienka
Jsem zvědavá, jestli se ten váš stydlínek ukáže!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí