Poradna duly
Jana Čurdová
Jančo , hlavně ten kočárek s tímhle podvozkem všichni, co ho mají vychvalují. Byly tu asi dvě diskuze a všichni si ho nemohli vynachválit. Já o něm vím od kamarádky, která ho má a opravdu je moc spokojená. Byli jsme se na něj podívat i v obchodě a je naprosto senzační. Překvapilo mě super odpružení, lehkost a hlavně ta jednoduchost všeho, včetně skládání. Fakt doporučuji. ![]()
Kačkač
Tamiku: díky… já už jsem rozhodnutá tam jít… zítra ráno to jdu probrat se svým Dr. a pak se uvidí…
DanielkoT , držím moc palečky, aby srdíčko mrňouska bylo v pořádku.
Jinak se hlásím zpět z kontroly u gyndr, tripple testy dopadly výborně, už druhý ultrazvuk nám potvrdil malou slečnu. Ta tam dneska prováděla opravdu gymnastická čísla, že panu doktorovi dalo pěkně zabrat, než ji pořádně celou zkontroloval. Ale povedlo se a vše vypadá v nejlepším pořádku. Dokonce nám mimi něco „povídalo“ a pak si šimralo na tvářičce. Krásný.
Ahojky Holky, tak jsem po odmlce zase tady, musela jsem pracovat a do toho ještě probehl obídek s manželem,..
Ohledně toho POLSKA -tak právě já nevím, no uvidíme, zda tam vyrazíme kdyžtak nekdy koncem dubna - behem května, ale děkuji za Vaše reference - všem…
Kočárek, no to jste mi pomohly.. smích, CHICCO - líbí se mi, ale tím, že nechci tříkolku, kvůli stabilitě, zkoušela jsem s jezdit s tříkolákem a prostě stabilita není, nevím, asi s tím chce umět a delší čas jezdit, a zvyknout si na to, ale já chci tedy raději čtyřkolku, a čtyřkolky CHICCO nedělá, tedy dělá ale s golfáčovými kolečky - moc malá na terén a Inglesina a Peg Perego je krásný hluboký kočár , ale zase se mi už tak nelíbí pak z něj ta vytvořená sportovní variace, - sporták, … n oa si jsem moc náročná.....
BOHEMIA PATRON - ne ne nebyla jsem na veletruhu v BRNE, ale dostala jsem na ně typ od asi tří lidí, kteří ho mají, a je lehký, na to že to je i hluboký a sporťák - hlavně já potřebuji širokou korbu a dlouhou - jako tady všechny… protože převážně vlastně halvně v zimě budeme ty našep oklady vozit… takže fusak a pod…
Danielko mimísek bude v pořádku, neboj. Všechno dobře dopadne. Moc držím pěstičky.
Koukám,že tu budu asi jediná kdo se nechá překvapit až v srpnu… ![]()
Dnes jsem byla u zubaře. Vše o.k., jeden zoubek vrtal,ale mě to normálně ani trochu nebolelo. Asi chtěl být hodný a vratl bezbolestně.
Pan zubař je ze mě vždycky mimo. Před 4rokama jsem si zlomila nos a zub (upadla jsem na schodech) a ten zub mám stále živej v pořádku (i když nikdy nesrostl). Vždycky mi ho při kontrole zkouší a pak řekne vždycky jen „zázrak“… Je vždycky jak kdyby viděl zjevení… ![]()
Janco29
tak to pak hned napiš v pondělí, zajímá mě jaké to bylo, protože my tam tedy nepojedeme, jo
DanielkoT - držím palečky jako všichni ostatatní.
MOnikoB Tak jáí nevím, koukla jsem tedy také na tu str. 231 - ale také mi není jasné, já tako chodím ke svému gynekologovi pokaždé ultrazvuk, a to mě tedy dá nějakou jinou žádanku na jinou gynekologii - nemocnici ? ? ? nebo jak tam tedy poslal tvůj doktor tebe - nebo Vás holky, co máte ten tzv „VELKY UTZ“ už za sebou, protože můj MUDr. o ničem takovém nemluvil, ted v úterý jdu do poradny, tak se ho zeptám… ufff vy my dávádě hočiny…
Kklarko a co kocarek od Mutsy,ted jsem cetla vsechny diskuse o nem,jenom sama chvala a to vsude,zadna negativa,az jsem byla prekvapena(cena je sice velka,ale jestli je tak super jak vsude pisou,tak cena je ok)
A ten velky UTZ,to te posle jinam,dela se mezi 19-22tt......muj doktor mi dela vzdy UTZ taky u nej v ordinaci,ale tohle je jiny,muze videt vic podrobnosti,ale to jsi se urcite docetla na tech strankach......
Tak to jsem ráda Moni, že nejsem sama… Na jednu stranu bych to chtěla vědět (kvůli oslovování miminka v bříšku), ale na druhou si říkám, že to pro oba s manželem bude nádherné překvapení… Až se vylodí a pan dr. řekne… Maminko máte chlapečka, nebo maminko máte holčičku.. To musí být krásný pocit. Jako za dob našich babiček… ![]()
A pak všichni budou zvědavý co máme… ![]()
EVIKU P
no tak TRAXX - to jsem také původne měla vyhlédnutý, ale pak jsem byla v obchodě, aby jsem ho zkoukla osobně, povozila , potěžkala atd… ale paní prodavačka co tam byla (HUSITSKA , www. Dětský ráj.cz) tak my ale říkala, že nejde polohovat do lehu, že to je kočárek pro děti lepší tak od 6 měsíců, že i ta taška tam jde ale nelehne si že tam je proste pořád sklon a nemůžeš mít pro novorozence hendka, tak nevím… co ty o tom víš blíže? třeba tam měli jiný typ, ale tenhle si myslím, že to byl, mě se právě strašně líbiltaké, a v šedo kiwiové - limetkové barvě ho měli tam..... a je lehký, no prostě všechno splnoval i to detailní okénko odendavací na stříšce…
Cinq
Musty je úplně super kočárek. Zkoušela jsem s ním jezdit. Ale když jsem viděla tu cenu, tak jsem myslela,že mě omejou. Jen podvozek tady v Praze stojí 10,5tis. K tomu sportovní sedačka 7,5tis a hluboká korba kolem 6tis. A to my přijde opravdu strašně moc. Ale je to opravdu „pan kočárek“. To bylo poježděníčko… ![]()
Kklarka
Ty myslíš jiný typ. Ten co chci já tak jediné co u něj nejde, je polohování nožiček a dělají ho jen v modré,béžové a červené. Ale pro jistotu to ještě někde zkusím najít. Zkoušela jsem s ním jezdit v Chiccu na Černém mostě. Tam jich mají plno. Myslím,že všechny ty typy od Traxxu. Mě se na něm hlavně líbí to,že na něj jdou autosedačky Maxi Cosi. To u mě dost rozhodlo. A taky,že se líbí manželovi…
![]()
EvikP je pravda,ze je drahy,ale na druhou stranu,podvozek si koupis uplne novy,korbicku si muzes koupit z bazaru(protoze se pouzivaji jenom 6-9mesicu a neni tam co znicit) a sportak si muzes dokoupit az ho budes potrebovat a autosedacku(jestli mate auto) tak tu stejne budes muset koupit…proste do toho nemusis investovat tolik a najednou a co jsem tak cetla,tak tento kocar opravdu vydrzi......ale pravda,ta cena
i kdyz ja chci ten Quinny Buzz a cena je skoro stejna…