Poradna duly
Jana Čurdová
CINQ
tak zkouším vložila jsem a uvidíme..... smích smích já se z toho fakt asi …
SONULE
no tak ted jsem naprosto hotová … smích já se tady u toho PC řehtám jako blázen, holky to je šílený.....
deset let psaní na PC , internetu , grafy , tabulky v práci, grafika, dělám v architektonickém atelieru, vytváříme ve Photoshopu a Auto cadu a pod apod… a já nejsech schopná vytvořit blbý metřík pro mimíska ...... smích uf uff ufff ![]()
Kklarko a mas tam povoleny ty znacky a vsechno?? kdyz tak zkus ten muj tehu-metrik…klikni na nej…vytvor si tam metrik a okopiruj ten druhy kod…
Kklarko , napsala jsem ti SZ

anebo zkus chvíli (spíš den) počkat, mně to taky asi den nešlo a potom se to samo začalo objevovat…
Kačkač.
vše odzkoušeno i na jiné diskuzi s názvem testík na metříky tady na Emiminu - no a co myslíte… jak vidět tak nic… smích tak to nechám být… .nebudu zdržovat .. hergot… smích smích
Kklarka
Zkousela jsem to upravit, ale asi je tam vic chyb. Zkus si udelat uplne novy a kod nakopirovat znova. ![]()
Taky jsem s tim ze zacatku zapasila. ![]()
Kdyby se ti to nepovedlo, muzes mi poslat na SZ tvoje heslo a pokusila bych se ti to sama upravit. Pak by jsi si samozrejme heslo zmenila.
Kklarko a kdy mas datum porodu?Napis mi to ja se to pokusim udelat a ty jsi to pak zkusis okopirovat do podpisu…jo?
CINQ,
KACENKO
SONULE
díkes holky,
ale já to od Vás všechno zkoušela a ne a ne zkusím to znovu nanovo , a zítra, a i na jiných adresách na metříky…
Kklarko tak at ti to uz jde
ale kdybys prece jenom chtela napis TP a ja ti sem hodim uz metrik a ty si to jenom okopirujes…to uz prece musi jit a kdyz to pujde,tak potom si vytvoris uz svuj ![]()
Tak se musím pochlubit, jsem mlsná koza a právě jsem sbaštila 12 čtvrečků hořké bublinkové sladké vášně
![]()
Ale to byla mňamka. No, si říkám, pořád mám -3 kila, tak to jedno hřešení snad nevadí a pecička si už určitě taky pochutnává a říká, maminko konečně jsi mi poslala něco dobrýho ![]()
Kklarka - jeste me napadla jedna vec. Tuhle chybu jsem na zacatku delala ja a divila jsem se, proc mi to nefunguje:
Jdes tam pres Nastaveni nahore na liste, nebo pres ikonku „hlava s pocitacem“ vas ucet???? ![]()
Musi se pres to Nastaveni! ![]()
Kklarko tady to je
""http://www.snugglepie.com/ezb/442685.png:http://www.snugglepie.com/ezb/442685.png ......bez tech dvou mezer na konci,musela jsem je udelat,jinak tam byl obrazek a ne adresa