Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
23.3.06 16:28

saryk75 to ty radsi tapetujes nez zehlis?
Ja se teda musim priznat, ze skoro nic doma nezehlime :( Jen kosile a svatecni veci a ty skoro nenosime :wink: Proste tricka hezky povesim, aby nebyly pomackana a az uschnou, tak je hezky slozim a dam do skrine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 17:44

danielko

ani nevíš, jak moc jsi mi udělala radost, tedď to vypadá mnohem líp, co?
Zítra na tebe budu moc moc myslet, uvidíš, že to bude dobré. drž se, jsi šikulka:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.3.06 19:06

Ahojky všem!!!
Už mám zase pěkný skluz (stydím, stydím :oops: ), ale myslím, že se ani nebudu pokoušet to dohánět. To by mě tu taky zítra ráno mohl manžílek najít s čelem na klávesnici. :lol:

Danielko , držím moc moc palce, aby mimísek byl v pořádku!!! A on určitě je, neboj!!!

Šáryku , tenhle odpor k žehlení znám velmi důvěrně!! Donutím se žehlit, až když už vypraný prádlo nemám pomalu kam dávat. A to jsme zatím jen dva, až budeme čtyři, to bude teprve něco! :roll:

Holčiny, poraďte mi, prosím, prosím. Nemáte některá zkušenosti s podpůrným těhu pásem?? Díky tomu že už mám docela dost velký bříško (a hlavně všechno mi to jde fakt dopředu do břicha - kamarádka se mi někdy směje, jestli nenosím pod tričkem kopačák :roll: ), cítím v něm při chůzi - hlavně do kopce - dost nepříjemnej tlak, někdy i bolest. Mám pocit, jako by ti naši prckové už chtěli vylízt ven. Zatím to řeším tak, že prostě strčím ruce do kapes a bříško si sama podpírám, ale to už za chvilku nepůjde… :wink:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 19:15

Danielko jsem rada,ze jsi klidnejsi a uvidis,ze zitra to bude lepsi…drzim palecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.3.06 19:40

Ahoj :)
konecne jsem se dostala k tomu, dat nejake fotky fo galerie, akorat na nekterych mam pul tela :lol: nevite nekdo, jestli je muzu smazat, at tam nestrasi(m) ? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 07:57

Krásné dobré ráno tulačky, kde vás všechny mám?
Tady zase krásně svítí sluníčko a tak na dnešní velký UTZ máme krásný den.
Jinak včera jsem měla super večer, manžel mi udělal bramboráky, já si hodila super koupel, v té jsem si četla a pila pivo :oops: No prostě relax.
Pak večer miminko koplo manžu do dlaně a ten jeho výraz…no vážně to bylo krásné.
No a abych trošku pobavila…jsem manžela včera nenásilně lámala na to zda si říct pohlaví.
Poprvé jsem se zeptala, jestli si to tedy nerozmyslel a on, že ne, že si to nechce nechat říct, tak jsem se zeptala za 2 minuty, jestli ještě pořád si to nerozmyslel. No a pak znovu a znovu..po čtvrté odvětil..že teda možná ano:-)) Tak uvidíme:-)) jsem hrozná, co? :oops:
DanielkoT …moc moc na tebe všechny myslíme a držíme ti pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.3.06 07:57

Ahoj těhulky. Zdravím vás při krásném pátečním ránku, u nás nádherně svítí sluníčko a vypadá to na krásný jarní den…

Ještě jsem nestihla pročíst, co všechno jste napsaly, ale chci vám napsat o veletrhu v Brně.
Musím říct, že nebýt jednoho stánečku a toho, že jsem měla možnost si velmi důkladně prohlédnout námi vybraný kočárek i jak vypadá jako sporťák, tak bych asi byla dost zklamaná.
No každopádně, je to hlavně o prodejcích kočárků. Jsou tam víceméně všichni výrobci. Bylo tam všude hodně lidí, takže se stejně vystavovatelé nemohli všem pořádně věnovat. Vystavené kousky, na které byla největší sleva a je možné je odvézt až v neděli po skončení výstavy, byly v podstatě rozebrané během dopoledne. Potom tam byl jeden stánek od Chicca, kde prodávali pár kousků oblečků a pár stánečků, kde vystavovali postýlky a sety do postýlek. No a krámeček, který mě nejvíce nadchnul byl ze Strážnice a tak jsem si koupila pár věcí jako kojící polštář za 310.- nebo velkou hrací deku z dutého vlákna za 290.- a krásnou rychlozavinovačku za 200.-. Ale musím říct, že měli jenom pár kousků, tak nevím, jak to tam vozí, jestli každý den něco.
Vstup je tam 120.- a parkovné 180.-

Tak snad to některým z vás pomůže, jestli tam pojedete o víkendu.

Musím pracovat, ach jo. Postupně snad během dne dočtu všechno, co jste napsaly.

Mějte se krásně a užívejte sluníčka. Ahoj Saary 22+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 08:02

Yoursur
krásné bříško máš:-))a přebalovák je tak ynádherný. Mám ráda dřevo. A pejsánek v té krajince…to máš hned veselejší den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.3.06 08:08

Matulienka : A nejenom pupik :D obvod hrudniku : +20 cm 8O docela jsem se lekla, kdyz jsem se videla na fotce :D snad to vsechno potom zmizne :lol:
Coninka je nas mazel, jen nevim, jak skousne, ze za chvili nebude jediny :roll:
At Ti dobre dopadne ultrazvuk a manzel se necha presvedcit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 08:26

Yoursun ,
však ona ta kila půjdou rychle dolů, uvidíš. Prostě některá přibere moc, jiná málo. Vůbec si s tím nelam hlavinku, protože ti to moc moc sluší, jsi moc hezká maminka.
A pejsek to zkousne, neboj, prostě bude další člen do smečky :lol:
No a manžel, nevím, teď mi volal, že valí reklamovat opravu mobilu, jelikož mu chtějí napařit 10000 za opravu, čiliže byl slušně vytočenej, mobil má 1 měsíc, stál kolem dvacítky a tak nevím, v jakém rozmaru přifrčí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.3.06 08:33

matulienka : to doufam, ze zmiznou :twisted: velke nadeje vkladam do kojeni, to se pry hubne samo :wink: a dik za chvalu, cela se :oops: :D
mobil manzel vyresi a pak uz se muze soustredit na to dulezite - na mimco :wink: byl to uzasny zazitek, kdyz jsem byla na tom velkem ultrazvuku s manzou a videli jsme, ze to bude kluk, chtelo se mi smat i brecet zaroven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 08:41

yoursun
jo mobil, to on vyřeší, on by ukecal každýho:-))
Taky se moc těším, až uvidím manžela, jak se tváří:-)), přeci jen miminko uvidí poprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.06 08:44

Ahojky holky,
Jsem tu nová. Zdravím vás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 08:45

Dobre Rano vsem.....
http://www.sirmi.ic.cz/andel/25.gif

Nam tu prsi uz od rana,ale tak cistej vzduch je,ze mam otevreby vsechny okna :D nebojte nenastydnu :D je tam 14stupnu…teda kdyby jste se nekdo bal :lol:

Matulienko tak je videt,ze jsme zensky :lol: kdyz neco chcem,tak do toho tolik rypem az to ti chlapi chtej taky,jsme sikulky :lol: :twisted:

Yoursun jdu se mrknout na fotecky :twisted:

Holky ja si dala vcera,ukazala jsem priteli ten kocarek Mutsy Urban Rider a on se do nej zblaznil 8O no jsem hotova :evil: tak ted mam problem,protoze muj Quinny je v ohrozeni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
24.3.06 08:48

Cinq , jedna moje známá porodila letos 15.1. chlapečka a taky otěhotněla přes horm.antikoncepci.
A třaba moji rodiče jsou taky vyjímeční na to kolik let bylo jejich mámám, když se narodili. Táta se narodil babičce v 17 a máma babičce v 41 letech. 8O A to je máma jedináček. Když babička nedostávala MS, tak jí doktoři řekli, že je v přechodu, když zjistili, že v břiše něco je, tak jí řekli, že je to nádor a až nakonec zjistili, že je KONEČNĚ těhotná, asi po 20letech manželství, už s tím ani nepočítali. Ale musím taky říct, že byla podle toho vychovávaná, je rozmazlená a myslí si že se svět točí kolem ní, fakt mluvím o vlastní mámě. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí