Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko tak nakupy?????My jdeme zitra
jdeme se podivat na nabytek do noveho bytecku
a jeste se podivat po postylkach
to se zase budu vyzivat......a nezapomen taky neco koupit pro sebe
to je taky dulezite ![]()
Holky nam tu prsi uz od rana a vypada to na cely den
nechci byt zavrena doma ![]()
Nějak jsem si naivně myslela, že se mi bude dělat špatně první trimestr a pak až na konci těhu.
Jsou to prostě pro mne překvápka. Kde je ten pohodový druhý trimestr, který si máme užívat?
![]()
Matulienko , přeji dobrou ruku u nákupů, ať uvidíš něco super.
Cinq .nákupy mám v plánu, otázka, jak tu informaci absorbuje manžel ![]()
Prší u vás? To je i líto, ale i tak vyražte ven, zajděte na horkou čokoládu, mrkněte po obchůdcích a déšť vám to kouzlo stejně nezkazí, prší totiž štěstí ![]()
Erizo
díky:-))
A neboj, já mám ty nevolnosti taky, už několikrát jsem musela vyrazit z obchodu na vzduch. Je to ten tlak, miminko už nemá tolik místa v bříšku a tak. Vaření na židli taky znám:-))
Matulienko tak ho informuj az po nakupech
oni tomu ti chlapi vubec nerozumi
i kdyz jak na co.....ten muj prdola,ten je blazen do Lokomotiv(ma jich min. 30…kdyby mu to nekdo ukradl,tak zlodej je za vodou na chvilku a pritele odvezou do blazince a vubec vseho co se toho tyka(ma 2metry dlouhe nadrazi a nekolik metru kolejnic,fakt blazen
a kdyz jde neco kupovat k tomuto,tak v obchode je treba i cely den
a tohle dela uz od svych 15let…
Jinak ven mozna pujdem,jak bude chtit dcerka ![]()
Cinq
budu informovat:-))
Jinak holky, za hodinu vyrážíme, jdu si chystat oblečení:-)) Abych byla pěkná mamule:-)) No a taky si hezky namaluju ksichtík ![]()
prostě když se načančám, když se načančám…
![]()
Bože, já jsem fakt dneska rozverná ![]()
Ahoj holky,
tak se zase hlásím, je pravda, že poslední dny naše diskuze nabrala obrátky ![]()
Koukala jsem na ten metřík a opravdu se tam něco změnilo, to je tím, že to dělám v několika programech, něco upravuju ručně atd. Předělám to tak, aby to blo přehledné. Jinak Kvetuliku, napiš info, co bude v seznámku chybět, ať to doplníme.
Co se týče mého spaní, je to zatím ok, ale ráno vstávám kolem 7 a nemůžu ani ležet v posteli - musím prostě hned vstát. Pak klidně během dne usnu (tedy pokud nejsem v práci).
Teď rozvažujeme, jestli si nechat mimi nahrát.. Stálo by to 700,–, což nevím, jestli do toho čtvrthodinového záznamu investovat. Máme spoustu jiných věcí, které musí být. Ale zase si to potom nechci vyčítat. Tak nevím… Co vy, necháte si to zvěčnit v záznamu?
Kačkač
Kačenko , my si budeme nechávat záznam dělat. Přeci jen je to naše první a pokud bude po manželovi, který sbírá, co může, bude to pro prcka hezká památka.
Holky, já mám docela štěstí, ten můj mi mé nákupy toleruje
Bez problémů (a se zájmem!) si prohlíží mé úlovky a dokonce včera ani nic nenamítal, když jsem objednala kalhoty vhodné spíš pro holčičku (když to bude kluk, tak to zachráním modrou čepičkou
) a do modra bodíčka (holčičce modrá vadit nebude
).
kacenka78 : my jdeme v utery na 3D a bude nas to stat tech 700, takze my do toho jdeme a uz se moooc tesim ![]()
Ahojky HOlky, tak vás také vítám i když později, při sluníčkovém dni, to je prostě paráda.....
Ted jsem všechno přelouskala od včerejška…
Kacenka 78
prosímtě došlati ta zpráva na SZ ?
Kklarka: už jsem Ti odpověděla
Jinak holky, je to divný, upravila jsem to a stejně to blbne. Přitom kod html je dobře.. Nechápu. Zkusím to ještě doma v jiném programu.
Tak a zase hurá do práce…
Kačkač
Matulienko
držíme palečky a dnešní den se ti vyvedl, super počasí, super den, pohoda manžel, obídek, dobré zprávy…
prostě krásné zakončení týdne na nastávající víken. vid ? ? ??
Přeju všem krásný jarní den!!! A těm co prší,aspoň sluníčkovou náladu!!! ![]()
Polin , gratuluju k holčičce!!! Jména máte vybraný moc hezký. O Michalce jsme taky v jednu dobu uvažovali. Hlavně ti blahopřeju k dobrým výsledkům UTZ!!!!
Matulienko , držím palečky! Všechno je určitě v pořádku. V takový krásný den se špatný zprávy přece vůbec nehodí!! ![]()
Co se týče mě a spaní, tak já jsem pořád jako medvídek. Když to tak počítám, prospím cca 12 hodin denně. Pořád ale do sebe cpu Utrogestan, tak za to trochu možná vděčím i jemu.
Kacenka 78
jo jo jo už jsem si všimla, jsem zapomněla koukat na prijaté SZ ![]()
Polin
K holčičce také gratulace, no my by jsme také chtěli holčinu… ale je to asi jedno, ale je fakt, že holčička by byla pro mojí povahu asi lepsí, klub by asi ani nemohl chudák lézt na stromy apod… jsem strašlivě úzkosstlivá, aby se nic nestalo, aby tohle , aby tamto…
![]()
HOlky ,
kam vkládáte fotky do galerie, je to pod nějakým spec. označením skupin ? ?
AHojky všem,
moc děkuju že na nás myslíte a držíte nám palce!!!!!!
Byla jsem u Dr. a nevím nic… protože i on sám je zmatený…tak se snaží uhnat toho genetika aby vyřešili co a jak, zda mám jít na amnio…
Ale psala mi nějaká paní (dávala jsem dotaz na diskuzi Gennetu), že měla to samé a že byla o dva týdny později na kardiovyšetření a nenašli nic…(tedy vše OK) a že prý pokud se najde tento nález izolovaný tak obv. do 30tt mizí
Takže v podstatě dobré zprávy, ale stejně raději čekám co vymyslí můj mudr. a raději na tu amnio půjdu…
Ale věřím že to dobře dopadne…