Poradna duly
Jana Čurdová
YOURSUN
díkes za odpověd, ten anonym jsem byla já. Nebyla jsem přihlášená,… ![]()
Ahojky holčiny - maminy,
dneska se se všemi loučím… je pátek a já mažu do auta a rychle do Delvity na nákup a pak domů … už se těším..... na víkend pohoda, teplý i když asi bude upršený…
ahoj
Já přibrala necelých 5 kg a zdálo se mi to moc, ale když si čtu vaše odpovědi, tak mi to zase tak moc nepřipadá.
Díky za odpovědi. ![]()
Danielko , díky! Kdybysme čekali jedno mimčo, nejspíš bych se taky nerozmýšlela a na amnio bez váhání šla. Takhle je to ale jiný. Pravděpodobnost že by mohli mít nějakou vadu obě miminka je skoro nulová a redukce v tomhle stadiu znamená téměř s jistotou přijít o obě…
Helli: to jsem netušila… moc moc držím palce, aby vše bylo OK!!!!!!!!!!
Budu na vás všechny ve středu myslet ![]()
Tak koťátka, jsem doma.
Rozladěná z přístupu doktorky, která nic neříkala, na břicho šíleně tlačila, ještě teď mne bolí a to nejsem žádná citlivka. I mnažel říkal, že mu mě bylo hrozně líto, protože to bylo hnusný, jak tlačila.
Jinak miminko je v pořádku, bez vývojových vad…což mi ta s prominutím kráva taky neráčila říct, ještě, že to alespoň napsala.
No a pak se zeptala, jestli chceme vědět pohlaví, tak já na to, že mi to má pošeptat, protože manžel nechce a v tom on vyhrkl, že teda chce:-))
Pořád si cpalo ručky k pusince a mlelo sebou, prostě krása.
Jen z tý doktorky jsem byla tak vedle, že jsme ani nic nekoupili. Půjdeme do kina a vyrazíme dřív a něco pořídím.
Matulienko a blahopreji,ze vsechno je v poradku a ze jste zdravy
tady neco pro tebe ![]()
Cinq
jé, děkuji, ty jsi zlatíčko a já tě tolik zlobím. tak budeme mít............... chlapečka
Matulienko teda ty me ale zlobis
a ja se tak tesila…ale protoze uz mate kluka,tak je velka pravdepodobnost,ze to bude zase kluk
mam pravdu
![]()
Matulienko tak to je super
a co Peta na to,ze to bude kluk???
No, já tam toho pindíka viděla hned, vystrkoval na mne půlečky a mezi nimi to bloncalo:-)) Manžel to neviděl:-))
No, ale na chodbě a pak doma jsem brečela, jako slůně. Ne, že bych nechtěla kluka, ale t a princezna, co by měla staršího brášku.
Ale zase zkušenosti už máms klukem, věci po klukovi a malej bude z brášky nadšenej.
A já bych brečela, i kdyby to byla holka
![]()
jen manželovi jsme to musela vysvětlit, že mi kluk nevadí, chudák slzy mi utíral a říkal, ale miláčku, vždyť kluk je dobrej:-))
Jinak to nikomu neřekneme, malýmu taky ne..ten je po mé maličkosti a hned by to vykecal ![]()
Matulienko no to musel byt pekny pohled,jak tam brecis a manzel te utesuje a rika,,kluk je taky dobry
ale rozumim…hlavne,ze je zdravy a v poradku a oba dva......a to to vydrzis nikomu nerict
to ja bych asi nevydrzela
ale reknu ti,ze kdyz mi reknou,ze to bude kluk,tak budu trosku smutna taky
ale hlavne aby to bylo zdrave…to je nejdulezitejsi a jestli to bude kluk nebo holka to mi uz potom bude jedno ![]()