Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
24.3.06 14:43

YOURSUN

díkes za odpověd, ten anonym jsem byla já. Nebyla jsem přihlášená,… :P

Ahojky holčiny - maminy,

dneska se se všemi loučím… je pátek a já mažu do auta a rychle do Delvity na nákup a pak domů … už se těším..... na víkend pohoda, teplý i když asi bude upršený…

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.06 14:47

váha

Já přibrala necelých 5 kg a zdálo se mi to moc, ale když si čtu vaše odpovědi, tak mi to zase tak moc nepřipadá.

Díky za odpovědi. :)

• Citovat
  • Upravit
723
24.3.06 15:01

Danielko , díky! Kdybysme čekali jedno mimčo, nejspíš bych se taky nerozmýšlela a na amnio bez váhání šla. Takhle je to ale jiný. Pravděpodobnost že by mohli mít nějakou vadu obě miminka je skoro nulová a redukce v tomhle stadiu znamená téměř s jistotou přijít o obě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.3.06 15:10

Helli: to jsem netušila… moc moc držím palce, aby vše bylo OK!!!!!!!!!!
Budu na vás všechny ve středu myslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 15:12

Tak koťátka, jsem doma.
Rozladěná z přístupu doktorky, která nic neříkala, na břicho šíleně tlačila, ještě teď mne bolí a to nejsem žádná citlivka. I mnažel říkal, že mu mě bylo hrozně líto, protože to bylo hnusný, jak tlačila.
Jinak miminko je v pořádku, bez vývojových vad…což mi ta s prominutím kráva taky neráčila říct, ještě, že to alespoň napsala.
No a pak se zeptala, jestli chceme vědět pohlaví, tak já na to, že mi to má pošeptat, protože manžel nechce a v tom on vyhrkl, že teda chce:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 15:23

Pořád si cpalo ručky k pusince a mlelo sebou, prostě krása.
Jen z tý doktorky jsem byla tak vedle, že jsme ani nic nekoupili. Půjdeme do kina a vyrazíme dřív a něco pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 15:37

Matulienko a co to teda je????????????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 15:39

Cinq
no, já to viděla hned......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 15:42

Matulienko a blahopreji,ze vsechno je v poradku a ze jste zdravy :wink: tady neco pro tebe :D

http://www.sirmi.ic.cz/deti/58.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 15:43

Matulienko ty jsi ale tajemna…takze kluk jak buk??????????,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 15:44

Cinq
jé, děkuji, ty jsi zlatíčko a já tě tolik zlobím. tak budeme mít............... chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 15:46

Matulienko teda ty me ale zlobis 8O a ja se tak tesila…ale protoze uz mate kluka,tak je velka pravdepodobnost,ze to bude zase kluk :lol: mam pravdu :?: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 15:48

Matulienko tak to je super :! :D a co Peta na to,ze to bude kluk???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 15:49

No, já tam toho pindíka viděla hned, vystrkoval na mne půlečky a mezi nimi to bloncalo:-)) Manžel to neviděl:-))
No, ale na chodbě a pak doma jsem brečela, jako slůně. Ne, že bych nechtěla kluka, ale t a princezna, co by měla staršího brášku.
Ale zase zkušenosti už máms klukem, věci po klukovi a malej bude z brášky nadšenej.
A já bych brečela, i kdyby to byla holka :oops: :lol:
jen manželovi jsme to musela vysvětlit, že mi kluk nevadí, chudák slzy mi utíral a říkal, ale miláčku, vždyť kluk je dobrej:-))
Jinak to nikomu neřekneme, malýmu taky ne..ten je po mé maličkosti a hned by to vykecal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 15:56

Matulienko no to musel byt pekny pohled,jak tam brecis a manzel te utesuje a rika,,kluk je taky dobry :lol: ale rozumim…hlavne,ze je zdravy a v poradku a oba dva......a to to vydrzis nikomu nerict :?: 8O to ja bych asi nevydrzela :oops: ale reknu ti,ze kdyz mi reknou,ze to bude kluk,tak budu trosku smutna taky :oops: ale hlavne aby to bylo zdrave…to je nejdulezitejsi a jestli to bude kluk nebo holka to mi uz potom bude jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí