Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko holky ![]()
Tak se už taky hlásím k prvnímu žďuchání
Určitě to žďuchá mimísek, je to vždycky na jiném místě, ale tak pětkrát za sebou
Teda alespoň doufám a věřím tomu ![]()
V pátek jsem se byla přihlásit v Podolí k porodu a 5.4. jdu na velký ultrazvuk, tak už se nemůžu dočkat ![]()
Matulienko ono je to opravdu obcas tezke udrzet deti v posteli
a pohadky jsou dobra vec,kdyz jsou deti nemocne ![]()
a to,ze jsi mi to vycetla(ja bych to spise nazvala upozornila
,to je dobre,aspon vim,ze se ty obrazky nekomu libi ![]()
Janey tak blahopreji k prvnim pohybum ![]()
Polin vsak ono tam nebude jak robot
a hejbat se muze taky…spousta maminek to ma vyzkousene ![]()
Holky chtela jsem vas trosku pobavit,chtela jsem najit cinsky horoskop pohlavi,jednou sem ho nasla a vyslo mi podle data poceti,co by to melo byt.....(pro me holka
ale uz to nemuzu najit
kdyby jste to nekdo nasel nebo znal,hodte sem adresu.....at zjistime presnost
mozna je to pravdive ![]()
Ahoj holky,
zdravíme při pondělku… to je tak krásně!!!!! Ať žije jaro!!!!
My jdeme zítra na amnioc, tak jsem z toho trochu nervózní… genetik mi napsal riziko potratu 0,7%…
Ale těším se, že budeme vědět na čem jsme, že se dozvíme pohlaví (ano ano, nechala jsem se „zlomit“ že to budu taky vědět) a že budu do konce týdne doma… protože už zase každé ráno zvracím… ![]()
Ahojky děvčátka,
to je krásný den… hurrrráááá jaro je tady…
![]()
Danielko opatruj se. Zítra na Tebe budeme myslet. Vše bude dobré, uvidíš…
Danielko tak at vam to dopadne co nejlepe a zitra na tebe budeme myslet ![]()
Ahoj holčinky. Taky vás moc zdravím při pondělku.
Mám toho v práci hrozně moc, tak nestíhám vůbec reagovat, ale poctivě jsem všechno o víkendu dočetla. Chtěla bych ještě číst deníček, ale to už je nad moje síly. Navíc začíná být krásné počasí, tak to láká ven.
DanielkoT - držím palce, ať ti všechno dobře dopadne.
Tak já se jdu zase vrhnout na práci, ach jo. Ale už se mi to pomalu krátí, tak to už nějak vydržím.
Mějte se krásně a užívejte jarní den, Saary
Krásné pondělní poledne, holky!!!
DanielkaT , držím palce, aby to dobře dopadlo!!!
EvikP, tady zrovna pěkně není, je mlha, poprchává, ale jinak je teplo. Pořád lepší, než ten neustálý sníh:-)
Cinq, ten čínský horoskop je tady:-) http://emimino.cz/modules.php?…, jsem teda zvědavá, u Peťulky mi to nevyšlo.
Jinak mi to Magnesium pomáhá, bříško netvrdne, ani nebolí, takže se můžu normálně hýbat) Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad bude vše O.K.
Ten poslední anonymní příspěvek je můj
, zapoměla jsem se přihlásit.
Matulienko,
teď jsem četla, že Peťulkovi vypadl zoubek:-), nám minulý týden také první, Pitrýsek z toho byl mírně v šoku, a já samozřejmě také:-), hodili jsme ho myšce, aby nám za něj dala jiný (pamatuju si, že my děti jsme to tak dělaly:-)). Hned jsme Péťu objednala k zubařce na 25.4., pro jistotu a rovnou tam půjdu s ním, aby mi dala do TP razítko:-)
Pěkné pondělní poledne všem maminkám,
jsem zpátky v Pardubicích a už sem se nemohla dočkat, až se dostanu k internetu. Trvalo mi pěkně dlouho, než se přečetla všechno, co jste mezitím napsaly.
Zítra jdu na velký ulz a už jsem hrozně nedočkavá až dozvíme, co budeme mít. Doufám, že miminko nebude stydlín a ukáže se nám. Předtím jdu ještě k zubaři
, snad mě nebude moc trápit.
DanielkoT : doufám, že se tu zítra uvidíme a obě budeme mít dobré zprávy.
Někdo tu psal o tom, že o pohlaví rozhoduje muž - teda spermie od otce. Já jsem četla, že jsou mužské a ženské (logicky že..), mužské že jsou rychlejší, ale mají menší výdrž, kdežto ženské nejsou tak rychle, ale zase déle vydrží. Což znamená, že pokud chcete holčičku, je nejlepší se o oplození vajíčka snažit na začátku nebo na konci plodných dní, kdy vyjíčko není tak blízko (tudíž mužská spermie se nedostane tak daleko až k vajíčku, protože prostě nevydrží). A pokud chceme chlapečka tak se snažit přímo v plodné dny, kdy je vajíčko nejblíže (mužská spermie je rychlejší takže závod vyhraje
).
Omlouvám se, je to napsaný hodně laicky a nepamatuju si to tak dobře a tu knížku ve který to bylo nemám u sebe.
Monalizo mooooc dekuju ![]()
Takze me vychazi holka
tak vam ve ctvrtek reknu,jestli je to pravda ![]()
Nykam to jsem psala ja…protoze muz rozhoduje o tom co to bude
ale to co jsi napsala je taky pravda…
Nykam, mě říkal můj Dr., že pohlaví dítěte určují pouze mužské spermie, ale jinak je to jak píšeš… ženské jsou pomalejší, ale zase déle vydrží a mužské jsou rychlejší… tzn., že jsou u vajíčka dřív, než ženské:-)
Ale to je jedno, už máme ty fazolky v bříšku a už je rozhodnuto, co budou:-)
Holky, moc díky za povzbuzení ![]()
Nykam: budu ti držet palečky!!!
můj manžel tvrdí (viděl to prý v nějakém dokumentu), že sice spermie nese chromozomální výbavu a mohla by rozhodovat o pohlaví, nicméně prý ve finále samo vajíčko rozhoduje, kterou do sebe pustí a kterou ne.. … já myslím, že trochu kecá
aby mi pak mohl dávat za vinu, když to bude holka
(dělám si legraci
)
podle čínského kalendáře mi vychází taky holčička
. Musím se přiznat, že bych holčičku radši než chlapečka. Nevím čím to je, ale když přemýšlím o budoucnosti, co budu s miminkem dělat a pak i s větším dítětem, tak vidím pořád jenom holčičku. Chlapeček mi tam nějak nesedí, to jenom když úmysleně myslím na chlapečka. Ale podvědomí je prostě podvědomí a to se ošálit nedá.
Přítel by naopak radši kluka „šampióna“ jak mu říká. Já vím, že nejdůležitější je, aby bylo mimi zdravé, ale přeci jen bude jeden z nás asi trochu zklamanej.