Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
26.3.06 20:08

Ahojky děvčátka,

do galerky dávám zase fotečku pupíku. Začínají se rýsovat jména a to pro holčičku Alexandra a pro chlapečka buď Zdeněk nebo Vítek.

Jo a také mám malé tajemství … :wink: :lol: Od pátku se brouček už hýbe. Musí to být ono. Obě babičky mi to potvrdili,že to tak vypadá. Takové jemné žďuchání.. dnes ráno jsem na něj dvě hodiny čekala a dočkala se… je to krásný pocit. Už aby to bylo intenzivnější… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.3.06 20:18

Matulienka

Gratuluju k chlapečkovi… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.3.06 20:36

Zdravím Kikinu, EvikP a cinq

EvikP ,
tak to moc moc gratuluju, jen si to užívej, dnes mi pecička snad ťukala na bříško prstíkem, fakt to bylo jako klepy klep:-))na dveře. :lol: A díky za gratulaci za dalšího pindíka v rodině :lol:

Kikino ,
co nachlazení? Doufám, že jsi na tom líp.

Cinq
tak to jste si užili krásný den, co? Takové krásné počasí. tady sice pršelo, ale bylo teplo.

Jinak taky mám taky novinku,
náš malej má první zoubek venku, vypadá jako veverka pizizubka. A věří, že zoubek si z podpolštáře odnesla zoubková víla :lol: Však mu taky místo zoubku, který mám uložený v krabičce ve stolku, nechala želatinkové dobrůtky:-)) jsem to holky obrečela, protože jak mi sdělil, má první dospělej zoubek :lol:
A ještě jedna perlička, když jsme se chlubili sousedům, ten cynik soused prohlásil, zub venku? hm, Petřík dělal blbiny a vyrazil si ho, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.3.06 20:50

Matulienko tak prvni zoubek :?: :D To my ho mame schovany taky(uz ctyri 8O :lol: dcerka si je dala pod polstarek a rano tam nasla od kouzelny mysky vzdy korunku(velkou a zlatou :wink: a za tu si mohla neco vzdycky koupit :lol: ted uz ceka zase dalsi zoubek 8O tak bude zase korunka :lol:
Jinak moje mimi radi jak drak 8O dneska mi dcerka polozila tigra na brisko a on vzdy poskocil,kdyz mimi kopalo(no byla sranda :lol:

Kikino to nas tady bude jak smeti 8O :lol: a pak,ze se deti nerodi :D a to nepocitam ty maminky,co jsou na jinem webu anebo nemaji internet :D

EvikP je to mooooc krasne,kdyz tam neco citis vid :D gratuluji :D

Holky a co takhle opet nove fotecky uz dlouho jsem nevidela nova briska :lol: :lol: tak supky dupky do toho :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.3.06 20:56

Cinq ,
stejně mne mrazí, když si uvědomím, že ještě nedávno pomalu neuměl chodit a teď má první dospělej zub, jak to nazval:-))
Jé, tak s tím tvým raráškem v bříšku muselo být veselo. Fakt bych řekla, že jsi těhu dýl.
Jinak fotku pupíku ..uháním manžela, aby vyfotil, když už je konečně co, tak uvidím, kdy ho dokopu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.3.06 20:59

EvikuP
teda ty máš taky krásný domeček pro miminko:-))
Já si dnes oblékla kalhoty, co jsem je před těhu nenosila..byly mi obtažený a teď plandají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.3.06 21:04

Ahoj maminy a bříška
Dneska v noci, teda spíš k ránu, jsem se vrátila z Alp. Musím přiznat, že to byl nádhernej tejden. Užila jsen si sluníčkové počasí, naposledy si zalyžovala a pěkně se opálila. Jen mi trvalo asi tři hodiny, než jsem přelouskala vaše příspěvky z celého týdne. :lol: :lol: :lol:

Gratuluju všem které už víte pohlaví a držím palce všem co čekají na výsledky.

Já jdu zítra ráno na kontrolu a odpoledne mám konečně EKG. Takže celkem odpočinkový den.

Slibuju, že teď už tu budu pravidelně. :P
Krásný večer bříškům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.3.06 21:17

Matulienko uvidim,co reknou na velkem UTZ :D mozna se moje Dr. opravdu sekla s tim datumem :D anebo tam mam proste pristi fotbalovou hvezdu :D
A deti nam opravdu rostou pred ocima 8O :D to je pravda…utika to s nima hoooodne rychle…nez se ohledneme zase,to uz budou v puberte 8O :lol: doufam,ze nebude mit pubertu jak ja :oops: 8O to abych se rovnou odstrelila :lol:
A cekame na fotecku :twisted:

EvikP teda brisko pekne :lol: jen tak pokracovat…moc pekna fotecka :wink:

Millhauska tak vitej zpatky,jsme radi,ze jsi v celku a v poradku :wink: a opalena :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
26.3.06 22:21

Holky moc díky… :oops:

V sobotu ráno (5:30) se tam asi prcek rozčiloval, protože jsem si lehla trošku na pupík a to bylo žďuchání… To se mu ani trochu nelíbilo. A pak celou sobotu nic,až zase v neděli ráno. Musím se na to ještě hodně soustředit,ale myslím,že je to opravdu ono. Zdá se mi to brzo, cítit pohyby,ale podle dr. je mimi o týden starší tudíž skoro 19tt. Což už by mohlo být. Teď žďuchá zase… :lol: asi se mu nelíbila ta pálivá klobása k večeři… :oops: Určitě je to ono…začínám si tím být na 100% jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.3.06 07:42

Krásné ráno holky,
jsem tady s informacema z veletrhu:-)
Asi tam spousta z Vás taky byla, ale tady jsou moje postřehy :D
Takže, byla tam fakt spousta kočárků, hodně jsem jich vyzkoušela, ale bohužel tam nevystavoval Bebecar, ten jsem si chtěla speciálně vyzkoušet. Jinak zatím z toho co jsem tam viděla u mě vede Inglesina Magnum, je prostě největší, ostatní kočárky sice vypadají moc hezky na pohled, ale jsou malinký, nechápu až to díte povyrostě, jak se tam vejde, jsou fakt děsně malý. A když si vezmu, že to mrně v tom bude hlavně ležet vlastně celý podzim, zimu, jaro, tak si myslím, že by mělo mít trošku prostoru.
Jinak, koupila jsem si tam jeansy od 9fashion, jsou s tou našitou látkou a jsou teda super a moc pohodlný, akorát si musím zkrátit nohavice, všechny je měly děsně dlouhý. Takže to mi udělalo velkou radost :lol:
Jinak mě tam ani nic nezaujalo, celý veletrh byl nejvíc zaplněný kočárky, pak pár výrobců postýlek a nějaké hračky pro děti a to bylo asi tak všechno.
Co se týče toho velkého ULZ, díky za info, příští týden bych měla jít opět na ult tak se zeptám svého dr. jestli je to už ono, nebo jestli mě bude někam posílat :?
Tak, a teď si jdu projet ještě nějaké stránky na netu co se týče kočárků, třeba něco objevím :lol:
Mějte se moc hezky, ať se Vám všem dneska daří a mrňouskům obzvlášť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 08:55

Ahoj Vsichni a krasne ranko pocasi tu je stale moc pekne :wink: tak uz to je snad natrvalo :wink: jak je u vas?????

Janca29 tak dekujem za informace,jsem rada,ze jsi spokojena,protoze jsem slysela jenom same stiznosti 8O aspon,ze ty jsi si to uzila…
Jinak s tema kocerkama to tak zle neni,mista tam je dost :wink: mimi v korbicce bude stejne tak do prosince-ledna,ne proto,ze by se tam neveslo :D ale proto,ze bude chtit zacit videt okolo sebe,tak pujde do sportaku :D ale normalne i do tech malych korbicek se deti vejdou do 8-9mesicu co jsem vsude po diskusich cetla :wink:
A jaky je tvuj favorit??? :lol:

Holky kde jste dneska 8O :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 09:12

Přeji krásné ránečko všem.
Cinq ,
kde jsme? no a kde je obrázek nějaký od tebe? :lol:
No, já pubertu skoro neměla, tak by mi to nevadilo ani u malýho:-)) Dnes ho mám doma, trošku pokašlává, jelikož lovil o víkendu v potoce potkany :roll: a několikrát se zmáchal, jak mi přiznal manžel.
A tak si to užívá v postýlce v obyváku, v peřinkách sleduje tři veterány, popíjí bylinkovýý čajík a baští tvarohový šáteček…to je život prohlásil:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 09:28

Matulienko tak at si odpocine :wink: a to je opravdu zivot 8O cajicek…satecek…taky chci :oops: ale ja uz jsem toho dneska opet vyjedla a to jsem vzhuru od 7hodin… :lol:

A obrazek,ja jsem na to myslela,ale pak jsem zabudla :oops: 8O :lol:
 http://www.sirmi.ic.cz/medved/17.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.3.06 09:30

Dobré ráno. Jdu vás také pozdravit. U nás sice relativně teplo, neprší, ale je moc pošmourno a mlhavo. Zatím se mi moc ven nechce, ale budu muset.
Já se tedy přikláním k Janči, a to ne proto, že mým favoritem je také Inglesina. Ty ostatní kočáry jsou fakt docela prďaté a jak jsem to srovnávala, tak mi nebylo jasné, jak by v březnu ve fusaku mimčo v takové „nudli“ leželo. A i když už se bude chtít mimčo dívat na svět, určitě si tam ještě zdřímne a nechci, aby bylo jako robot a nemohlo se pohnout.
Jinak Jani, sdílím Tvůj názor i na celý veletrh. My jeli kvůli Inglesině, takže jsem spokojená byla, protože zrovna vystavovali ten typ, podvozek i barvu, co chceme. Jinak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 09:56

Cinq ,
na, malej si to užívá, jediná šance, jak ho udržetv postýlce je pouštění pohádek, ale říkám si, dva dny teď lítal celý den venku, tak dnešní maraton pohádek splní účel:-)) Snad, ono i tak je síla ho v tý posteli udržet:-)) Ale už skoro nekašle, jen ráno se prokašlával a teď je OK.
Obrázek je krásný, už jsem si na ně zvykla a jeden den nedáš a už ti to vyčtu, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí